Hur aktiverar jag Dolby Atmos-högtalarna i min Note9?

Dolby Atmos ger ett 3D-surroundljud av högsta kvalitet, utan att man behöver använda hörlurar.

Aktivera Dolby Atmos från InställningarKlicka för att Expandera
1

Tryck på Inställningar och öppna Ljud och vibration.

2

Tryck på Ljudkvalitet och effekter.

Tryck på Ljudkvalitet och effekter
3

Dra reglaget på Dolby Atmos för att aktivera det.

Slå på Dolby Atmos
4

Om du vill ändra ljudläge trycker du på Dolby Atmos och väljer ett läge.

Dolby Atmos-lägen

Observera: Vissa ljudeffekter stöds inte när Dolby Atmos är på.

Aktivera Dolby Atmos från aviseringspanelenKlicka för att Expandera
1 Öppna aviseringspanelen genom att dra nedåt från enhetens övre del.
2 Expandera alternativen i aviseringspanelen.
Galaxy Note9 Aviseringspanel
3 Dra aviseringspanelen åt vänster.
Expanderad aviseringspanel
4

Tryck på Dolby Atmos.

Dolby Atmos i aviseringspanelen

Observera: Ibland hörs vitt brus tydligt när man spelar upp inspelade ljud- eller videofiler med Dolby Atmos-funktionen aktiverad. Om det skulle inträffa rekommenderar vi att du stänger av funktionen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.