Hur aktiverar jag Dolby Atmos-högtalarna i min Note9?

Dolby Atmos ger ett 3D-surroundljud av högsta kvalitet, utan att man behöver använda hörlurar.

1

Tryck på Inställningar och öppna Ljud och vibration.

2

Tryck på Ljudkvalitet och effekter.

Tryck på Ljudkvalitet och effekter
3

Dra reglaget på Dolby Atmos för att aktivera det.

Slå på Dolby Atmos
4

Om du vill ändra ljudläge trycker du på Dolby Atmos och väljer ett läge.

Dolby Atmos-lägen

Observera: Vissa ljudeffekter stöds inte när Dolby Atmos är på.

1 Öppna aviseringspanelen genom att dra nedåt från enhetens övre del.
2 Expandera alternativen i aviseringspanelen.
Galaxy Note9 Aviseringspanel
3 Dra aviseringspanelen åt vänster.
Expanderad aviseringspanel
4

Tryck på Dolby Atmos.

Dolby Atmos i aviseringspanelen

Observera: Ibland hörs vitt brus tydligt när man spelar upp inspelade ljud- eller videofiler med Dolby Atmos-funktionen aktiverad. Om det skulle inträffa rekommenderar vi att du stänger av funktionen.