Hur anpassar jag färg och ljusstyrka på skärmen på Galaxy S9/S9+?

Det adaptiva skärmläget på Galaxy S9/S9+ optimerar automatiskt färg, mättnad och skärpa på enhetens skärm. Om du inte vill ha de förvalda skärmfärgen kan du enkelt justera skärmens färgbalans.

För att justera färgbalans:

Observera: Färgbalans kan bara justeras om adaptiv skärmläge är aktiverat.

1 Öppna inställningar.
2 Gå till Display.
3 Tryck på skärmläge.
4 Välj Färgbalans på hela skärmen.
5 Välj skärmens färg till varm eller kall, beroende på preferenser.

Använd Avancerde alt. För att justera röd, grön och blå för skärmens färg för att mer detaljerad justera detta.

Hur lägger jag till ljusstyrkans justering i notifikationsfältet?

Justera ljusstyrka är inte svårt.

1 Öppna notifikationsfältet genom att dra ner statusfältet.
2 Dra notfikationsfältet nedåt.
3 Tryck på pilen till höger, bredvid justeringsfältet.
4 Tryck Visa kontrollen överst.
5 Tryck Klart.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >