Hur anpassar jag färg och ljusstyrka på skärmen på Galaxy S9/S9+?

Det adaptiva skärmläget på Galaxy S9/S9+ optimerar automatiskt färg, mättnad och skärpa på enhetens skärm. Om du inte vill ha de förvalda skärmfärgen kan du enkelt justera skärmens färgbalans.

För att justera färgbalans:

Observera: Färgbalans kan bara justeras om adaptiv skärmläge är aktiverat.

1 Öppna inställningar.
2 Gå till Display.
3 Tryck på skärmläge.
4 Välj Färgbalans på hela skärmen.
5 Välj skärmens färg till varm eller kall, beroende på preferenser.

Använd Avancerde alt. För att justera röd, grön och blå för skärmens färg för att mer detaljerad justera detta.

Hur lägger jag till ljusstyrkans justering i notifikationsfältet?

Justera ljusstyrka är inte svårt.

1 Öppna notifikationsfältet genom att dra ner statusfältet.
2 Dra notfikationsfältet nedåt.
3 Tryck på pilen till höger, bredvid justeringsfältet.
4 Tryck Visa kontrollen överst.
5 Tryck Klart.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar