Hur anpassar jag färg och ljusstyrka på skärmen på Galaxy S9/S9+?

Det adaptiva skärmläget på Galaxy S9/S9+ optimerar automatiskt färg, mättnad och skärpa på enhetens skärm. Om du inte vill ha de förvalda skärmfärgen kan du enkelt justera skärmens färgbalans.

För att justera färgbalans:

Observera: Färgbalans kan bara justeras om adaptiv skärmläge är aktiverat.

1 Öppna inställningar.
2 Gå till Display.
3 Tryck på skärmläge.
4 Välj Färgbalans på hela skärmen.
5 Välj skärmens färg till varm eller kall, beroende på preferenser.

Använd Avancerde alt. För att justera röd, grön och blå för skärmens färg för att mer detaljerad justera detta.

Hur lägger jag till ljusstyrkans justering i notifikationsfältet?

Justera ljusstyrka är inte svårt.

1 Öppna notifikationsfältet genom att dra ner statusfältet.
2 Dra notfikationsfältet nedåt.
3 Tryck på pilen till höger, bredvid justeringsfältet.
4 Tryck Visa kontrollen överst.
5 Tryck Klart.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

På grund av Black Friday har vi nu lite längre hanteringstid än vanligt men vi hanterar ditt ärende så snart som möjligt.