Hur ansluter jag min Galaxy Note9 till en Bluetooth-enhet?

Bluetooth är en trådlös anslutning för dataöverföring över korta avstånd. Smartphones med Bluetooth kan kommunicera med andra Bluetooth-enheter.

Om du byter mobiltelefon måste du ansluta (parkoppla) Bluetooth-enheten på nytt. Det räcker inte med att bara slå på Bluetooth-enheten för att ansluta.

När du ansluter din Note9 till en Bluetooth-enhet för första gången måste du parkoppla dem genom att följa dessa steg:

1

Aktivera Bluetooth på enheten som du vill ansluta din Note9 till. Se till att alternativet Telefonens synlighet är aktiverat.

Se till att telefonens synlighet är aktiverad
2 Svep nedåt från skärmens övre kant på din Note9 för att visa aviseringspanelen.
Svep nedåt från skärmens övre kant på hemskärmen för att visa aviseringspanelen
3 Tryck på ikonen Bluetooth för att aktivera funktionen.
Tryck på Bluetooth-ikonen för att aktivera funktionen

Observera: Du kan öppna Bluetooth-inställningarna genom att hålla Bluetooth-ikonen intryckt.

4

Din Note9 söker automatiskt efter enheter som också har Bluetooth aktiverat. Tryck på den mottagande enheten, i det här fallet [Telefon] Galaxy Note9.

Tryck på den mottagande enheten
5

Din Note9 startar då anslutningsprocessen. Bekräfta anslutningsbegäran på båda enheterna genom att trycka på Ok.

Bekräfta anslutningsbegäran på båda enheterna genom att trycka på OK
6

De två enheterna är nu parkopplade. Tryck på Klar för att återvända till hemskärmen.

Tryck på Klar för att återvända till hemskärmen

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support