Hur ansluter jag min Galaxy Note9 till en Bluetooth-enhet?

Bluetooth är en trådlös anslutning för dataöverföring över korta avstånd. Smartphones med Bluetooth kan kommunicera med andra Bluetooth-enheter.

Om du byter mobiltelefon måste du ansluta (parkoppla) Bluetooth-enheten på nytt. Det räcker inte med att bara slå på Bluetooth-enheten för att ansluta.

När du ansluter din Note9 till en Bluetooth-enhet för första gången måste du parkoppla dem genom att följa dessa steg:

1

Aktivera Bluetooth på enheten som du vill ansluta din Note9 till. Se till att alternativet Telefonens synlighet är aktiverat.

Se till att telefonens synlighet är aktiverad
2 Svep nedåt från skärmens övre kant på din Note9 för att visa aviseringspanelen.
Svep nedåt från skärmens övre kant på hemskärmen för att visa aviseringspanelen
3 Tryck på ikonen Bluetooth för att aktivera funktionen.
Tryck på Bluetooth-ikonen för att aktivera funktionen

Observera: Du kan öppna Bluetooth-inställningarna genom att hålla Bluetooth-ikonen intryckt.

4

Din Note9 söker automatiskt efter enheter som också har Bluetooth aktiverat. Tryck på den mottagande enheten, i det här fallet [Telefon] Galaxy Note9.

Tryck på den mottagande enheten
5

Din Note9 startar då anslutningsprocessen. Bekräfta anslutningsbegäran på båda enheterna genom att trycka på Ok.

Bekräfta anslutningsbegäran på båda enheterna genom att trycka på OK
6

De två enheterna är nu parkopplade. Tryck på Klar för att återvända till hemskärmen.

Tryck på Klar för att återvända till hemskärmen