Hur du använder AR-emoji på Galaxy S10

Om du brukar skicka selfies och emojier till vänner och familj kommer du att älska S10-telefonerna. De har mängder av ytterligare funktioner för personlig anpassning, så att du får en mycket mer realistisk emoji.

GIF-bild på AR-emoji med dansande man

Skapa en ny emojiKlicka för att Expandera
1 Öppna kameran.
2 Tryck på ”AR-emoji” längst upp på skärmen.
3 Tryck på ”Skapa Min emoji”.
4 Följ anvisningarna på skärmen och ta en selfie när du är klar.
5

Välj en av ikonerna – kvinna, man, flicka eller pojke – och tryck på ”Nästa”.

6 Börja anpassa:
  • Namn: Ge din emoji ett namn.
  • Utseende: Här kan du ändra hudton, hår, ansiktsbehåring, ansikte, ögon, ögonbryn, näsa, läppar och öron.
  • Kläder: Här kan du välja kläder och skor och köpa ytterligare kläder från Galaxy Store.
  • Tillbehör: Här kan du välja huvudbonad, glasögon, örhängen eller köpa ytterligare accessoarer från Galaxy Store.
7 Tryck på ”Nästa” och sedan på ”Klart” när du är färdig med din emoji.
8 Din emoji visas nu under ”AR-emojier”.

Tips: Testa att ändra fotograferingsläge och experimentera med nya visningsfunktioner såsom Mask, Kroppsspårning och Rörlig figur.

Skapa personliga meddelanden med din emojiKlicka för att Expandera
GIF-bilder på AR-emojier i appen Meddelanden
1 Öppna appen ”Meddelanden” och skriv ett meddelande.
2 Tryck på fältet för meddelandeinmatning och när tangentbordet visas på skärmen trycker du på ”Dekaler”. Här kan du se dekaler och GIF-bilder med din emoji.
3 Välj önskad emoji och tryck sedan på ”Skicka” för att visa dina vänner.
Radera emojierKlicka för att Expandera

Följ stegen nedan för att radera en emoji.

1 Öppna kameran och tryck sedan på ”AR-emoji” längst upp på skärmen.
2

Håll fingret intryckt på emojin som du vill radera och tryck sedan på den röda raderingsikonen.

3 Tryck på ”Radera” igen för att bekräfta att du vill radera den valda emojin.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.