Hur du ställer in Always On Display

Always On Display kan visas på olika sätt. Nedan lär du dig hur du ställer in det sätt som passar dig bäst.

Observera: Always On Display är inte standardinställt till att visas kontinuerligt på vissa modeller med Android programvaruversion 9.0. Din standardinställning kräver att du väljer ”tryck för att visa” för att visa under några sekunder.

Tænd for Always On Display

Sätta på Always On DisplayKlicka för att Expandera
1 Gå till ”Inställningar”.
2 Tryck på “Låsskärm”.
3 Tryck på “Always On Display”.
4 Dra reglaget “Always On Display” åt höger för att aktivera.
Dra reglaget Always On Display för att aktivera
5 Bläddra ner och tryck på ”Visningsläge”.
Tryck på Visningsläge
6 Välj önskat visningsläge:
  • Tryck för att visa: AOD visas under några sekunder när du trycker på skärmen.
  • Visa alltid: AOD visas kontinuerligt.
  • Visa enligt schema: AOD visas under de tider du ställt in. Tryck på ”Ange schema” för att redigera start- och sluttid.
Välj önskat visningsläge
7 Tryck på den svarta pilen för att spara ändringar.

Observera: Om du aktiverat ett energisparläge av typen ”medium” eller ”maximum” kommer Always on Display att inaktiveras. För att använda Always On Display måste du stänga av energisparläget.

Ändra stil på Always On DisplayKlicka för att Expandera

Följ nedanstående steg för att ändra stilen på AOD-klockan:

1 Gå till ”Inställningar”.
2 Tryck på “Låsskärm”.
3 Tryck på ”Klockstil”.
4 Välj “Always On Display”.
5 Välj den ”typ” av klocka du föredrar bland ett urval stilar och designer. Du kan till och med ladda upp egna bilder eller GIF:ar.
Välj önskad klocktyp
6 Tryck på ”Färg” för att välja önskad klockfärg.
Tryck på färg för att välja klockans färg
7 Tryck på ”Klart” för att spara ändringarna.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support