Hur fungerar S Pen när jag kopplar min Note9 till en skärm?

S Pen till Note9 kan tack vare Bluetooth-anslutningen användas som en fjärrkontroll.

Koppla din mobila enhet till en extern skärm som en monitor eller TV för att använda dessa funktioner.

Lär dig hur du kopplar din Note9 till en skärm med hjälp av DeX.

Fjärråtkomst via Bluetooth

Höj kvaliteten på dina presentationer genom att styra skärmen med S Pen-knappen. Tack vare Bluetooth-funktionen kan du använda S Pen för att växla mellan sidor eller spela upp och pausa videofilmer och musik med ett enkelt knapptryck.

Tryck på S Pen-knappen for att spela upp och pausa

Dessutom kan du via inställningar anpassa funktionerna för din S Pen. Välj vilka åtgärder du vill verkställa, som t.ex. öppna appar och mappar genom att trycka ner S Pen-knappen.

Lär dig hur du anpassar S Pen-knappens fjärrkontrollsinställningar

Observera: Fjärrkontrollfunktionen för S Pen har en räckvidd på upp till 10 meter. Räckvidden kan variera beroende på aktuella förhållanden och appar.

Använd som ritplatta/anteckningsplatta

1 Koppla Galaxy Note9 till en skärm med hjälp av DeX-kabeln, en adapter eller DeX Pad.
2

Välj Växla till skärmspegling.

3 Öppna en ritapp som t.ex. PENUP och börja teckna eller skriva på skärmen på din Galaxy Note9. Dina anteckningar och bilder speglas på den anslutna skärmen.
Spegla teckning på skärmen