Hur gör jag egna AR-emojis med livemeddelande på min Note9?

Med livemeddelande i Note9 kan du skapa animerade meddelanden och göra egna AR-emojis med hjälp av S Pen.

Personlig gif-bild
1

Aktivera Luftkommando genom att trycka på S Pen-knappen eller S Pen-ikonen.

Tryck på S Pen-ikonen
2

Välj Livemeddelande.

Välj livemeddelande

Observera: Om “Livemeddelande” inte visas i “Luftkommando” ska du trycka på Plus-ikonen för att inkludera funktionen, eller trycka på ikonen “Inställningar” för att redigera vilka genvägar som visas.

Tryck på Plus-ikonen och lägg till alternativ
3 I fönstret för livemeddelande ska du trycka på ansiktsikonen.
Tryck på ansiktsikonen från fönstret livemeddelande
4 Välj den animerade emoji du vill göra personlig.
Välj din emoji från fönstret livemeddelande
5 Ställ in pennans effekt, tjocklek och färg och börja skriva eller rita.
6

Tryck på Klar. Animationen sparas automatiskt som en animerad GIF-fil i ditt Galleri.

Tryck på Klar för att spara

När din kreation är klar kan du dela den på olika plattformar genom att trycka på Dela

Tryck på knappen skicka nedan för att lämna din feedback. Tack för din medverkan.