Hur konfigurerar jag Samsung Galaxy S8+ (SM-G955W) att använda DeX Station?

Förvandla Samsung Galaxy S8+ till en PC. Med multimediadockan kan du använda den mobila enhetens funktioner på en stor skärm genom att ansluta den till en TV eller en bildskärm.

Anslut multimediadockan till en laddare.

Obs: Använd den adaptiva snabbladdaren som levererades med telefonen.

Anslut ena änden av HDMI-kabeln till multimediadockans HDMI-port och den andra änden till HDMI-porten på en TV eller bildskärm.

Anslut ena änden av HDMI-kabeln till multimediadockans HDMI-port och den andra änden till HDMI-porten på en TV eller bildskärm.

Tryck på DeX Stations lucka och anslut sedan den mobila enheten till DeX Station via anslutningen för mobila enheter på DeX Station.

Anslut tangentbordet och musen till USB-portarna på DeX Station.

Obs: Du kan även ansluta närliggande enheter, exempelvis ett Bluetooth-tangentbord eller en Bluetooth-mus.

Välj önskat skärmläge. Du kan välja mellan lägena Samsung DeX eller Screen mirroring:

Starta Samsung DeX: Den mobila enhetens skärm stängs av och visas i skrivbordsläge på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Växla till screen mirroring: Samma skärm som visas på din mobila enhet visas på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info