Hur redigerar jag Superslowmo-videos?

1 Välj en superslowmotion-video och tryck på ikonen i mitten av skärmen (fyra cirklar).

Slumpad bakgrundsmusik kommer automatiskt att spelas upp tillsammans med videoklippet.

Slumpad bakgrundsmusik kommer automatiskt att spelas upp tillsammans med videoklippet
2 Välj en superslowmotion-sektion av videoklippet. Om du vill stänga av superslowmotion-effekten, tryck då på superslowmotion-ikonen (orange reglage).
Välj en superslowmotion-sektion av videoklippet
3 Om du vill klippa ut en önskad sektion, tryck då på klipp-ikonen (grå sax).
Om du vill klippa ut en önskad sektion, tryck då på klipp-ikonen (grå sax)

Dra startklamran och slutklamran till önskade punkter för att välja den sektion du vill behålla.

Dra startklamran och slutklamran till önskade punkter för att välja den sektion du vill behålla
4 Om du vill ändra bakgrundsmusiken, tryck då på musik-ikonen (noten).
Om du vill ändra bakgrundsmusiken, tryck då på musik-ikonen (noten)

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support