Hur redigerar jag Superslowmo-videos?

1 Välj en superslowmotion-video och tryck på ikonen i mitten av skärmen (fyra cirklar).

Slumpad bakgrundsmusik kommer automatiskt att spelas upp tillsammans med videoklippet.

Slumpad bakgrundsmusik kommer automatiskt att spelas upp tillsammans med videoklippet
2 Välj en superslowmotion-sektion av videoklippet. Om du vill stänga av superslowmotion-effekten, tryck då på superslowmotion-ikonen (orange reglage).
Välj en superslowmotion-sektion av videoklippet
3 Om du vill klippa ut en önskad sektion, tryck då på klipp-ikonen (grå sax).
Om du vill klippa ut en önskad sektion, tryck då på klipp-ikonen (grå sax)

Dra startklamran och slutklamran till önskade punkter för att välja den sektion du vill behålla.

Dra startklamran och slutklamran till önskade punkter för att välja den sektion du vill behålla
4 Om du vill ändra bakgrundsmusiken, tryck då på musik-ikonen (noten).
Om du vill ändra bakgrundsmusiken, tryck då på musik-ikonen (noten)