Hur tar jag porträttbilder med Livefokusfunktionen?

Livefokusfunktionen gör det möjligt för kameran att fånga bildobjektet och bakgrunden separat så att du kan få foton som placerar fokus på objektet men bakgrunden ur fokus. Du kan justera bakgrundsoskärpefunktionen i sökaren när du ska ta bilden och i efterhand.

Funktionen rekommenderas när du har 0,3 till 1 meter till fotoobjektet.

Se till att ditt fotoobjekt är nära enheten. Fumnktionen kräver också en plats med tillräckligt ljus.

Notera: Funktionen kan bara användas i selfieläge.

1 Från applistan, tryck på "Kamera".
Från applistan, tryck på Kamera
2 På förhandsgranskningsskärmen, tryck på ikonen för att byta till frontkameraläge för selfies.
tryck på Kamera för att byta till frontkameraläge för selfies
3 Tryck på "Livefokus".
Tryck på Livefokus
4 Fokusera på fotoobjetet genom att dra slidern åt höger eller vänster för att justera bakgrundsoskärpenivån.
Fokusera på fotoobjetet genom att dra slidern åt höger eller vänster för att justera bakgrundsoskärpenivån
5 Tryck på kameraikonen för att ta ett foto.
Tryck på kameraikonen för att ta ett foto

Du kan även redigera bakgrundsoskärpa av ett foto som du tagit med Live Focus Funktionen i Bilder.

6 Välj ett taget foto med Live focus funktionen och tryck på "Justera bakgrundsoskärpa".
7 Dra bakgrundsoskärpsjusteringsfältet till höger eller vänster för att justera nivån av skärpa och klicka sen på spara bild.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00