Hur tar jag porträttbilder med Livefokusfunktionen?

Livefokusfunktionen gör det möjligt för kameran att fånga bildobjektet och bakgrunden separat så att du kan få foton som placerar fokus på objektet men bakgrunden ur fokus. Du kan justera bakgrundsoskärpefunktionen i sökaren när du ska ta bilden och i efterhand.

Funktionen rekommenderas när du har 0,3 till 1 meter till fotoobjektet.

Se till att ditt fotoobjekt är nära enheten. Fumnktionen kräver också en plats med tillräckligt ljus.

Notera: Funktionen kan bara användas i selfieläge.

1 Från applistan, tryck på "Kamera".
Från applistan, tryck på Kamera
2 På förhandsgranskningsskärmen, tryck på ikonen för att byta till frontkameraläge för selfies.
tryck på Kamera för att byta till frontkameraläge för selfies
3 Tryck på "Livefokus".
Tryck på Livefokus
4 Fokusera på fotoobjetet genom att dra slidern åt höger eller vänster för att justera bakgrundsoskärpenivån.
Fokusera på fotoobjetet genom att dra slidern åt höger eller vänster för att justera bakgrundsoskärpenivån
5 Tryck på kameraikonen för att ta ett foto.
Tryck på kameraikonen för att ta ett foto

Du kan även redigera bakgrundsoskärpa av ett foto som du tagit med Live Focus Funktionen i Bilder.

6 Välj ett taget foto med Live focus funktionen och tryck på "Justera bakgrundsoskärpa".
7 Dra bakgrundsoskärpsjusteringsfältet till höger eller vänster för att justera nivån av skärpa och klicka sen på spara bild.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.