När jag laddar min Galaxy Note 8, går det ej med vattenikon på panelen. Vad beror det på?

Din Galaxy Note8-enhet är vatten- och dammtät på IP68-nivå.
IP68-klassificering innebär fullständigt skydd mot damminträngning och tillfällig nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30
minuter.
Men om du laddar enheten när den är blöt och att USB-porten utsatts för vatten, riskerar du kortslutning och skador på enheten.
För att förhindra detta avvisar Galaxy Note8 laddning när USB-porten är fuktig och skärmen visar
en varningstext med vattenidentifieringsikonen på både meddelandepanelen och AOD-skärmen.
Om så är fallet torka av apparaten noggrant före användning och förvara den under ett tag på en väl ventilerad plats.
För snabbare torkning kan det hjälpa att hålla Galaxy Note8 med högtalaren vänd nedåt och skaka
den mjukt några gånger. Eller torka apparaten noggrant med sval fläkt.
Om du ändå har problem efter att ha försökt dessa tips, vänligen kontakta ett Samsung Service Center.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.