Varför är bakgrundsbilden på min Note9 förvrängd efter installation?

Det kan hända att bakgrundsbilden på din Note9 är trasig eller förvrängd.

Detta är ett tillfälligt fel som enkelt kan åtgärdas genom att återställa enhetens bakgrundsbild. Detta fel kan inträffa om bakgrundsbilden har återställts från ett specifikt molnkonto.

Du kan enkelt återställa bakgrundsbilden på din Note9 för att åtgärda felet.

1

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrundsbilder och teman.

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrunder och teman
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Tryck på Använd som bakgrund
1

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrundsbilder.

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrunder
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman
Tryck på Använd som bakgrund
1

Öppna Galleri och välj den bild som du vill använda som bakgrund.

Välj bilden som du vill använda som bakgrund i galleriet
2

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrundsbild.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrund

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton.

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton
2 Välj bilden som du vill använda som bakgrund.
Välj bilden som du vill använda som bakgrund

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som

Tryck på Bakgrundsbild.

Tryck på Bakgrund