Varför är bakgrundsbilden på min Note9 förvrängd efter installation?

Det kan hända att bakgrundsbilden på din Note9 är trasig eller förvrängd.

Detta är ett tillfälligt fel som enkelt kan åtgärdas genom att återställa enhetens bakgrundsbild. Detta fel kan inträffa om bakgrundsbilden har återställts från ett specifikt molnkonto.

Du kan enkelt återställa bakgrundsbilden på din Note9 för att åtgärda felet.

Ange bakgrundsbild med Samsung ThemeKlicka för att Expandera
1

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrundsbilder och teman.

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrunder och teman
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Tryck på Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från hemskärmenKlicka för att Expandera
1

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrundsbilder.

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrunder
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman
Tryck på Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från gallerietKlicka för att Expandera
1

Öppna Galleri och välj den bild som du vill använda som bakgrund.

Välj bilden som du vill använda som bakgrund i galleriet
2

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrundsbild.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från Google-mappenKlicka för att Expandera
1

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton.

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton
2 Välj bilden som du vill använda som bakgrund.
Välj bilden som du vill använda som bakgrund
3

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som
4

Tryck på Bakgrundsbild.

Tryck på Bakgrund

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >