Varför är bakgrundsbilden på min Note9 förvrängd efter installation?

Det kan hända att bakgrundsbilden på din Note9 är trasig eller förvrängd.

Detta är ett tillfälligt fel som enkelt kan åtgärdas genom att återställa enhetens bakgrundsbild. Detta fel kan inträffa om bakgrundsbilden har återställts från ett specifikt molnkonto.

Du kan enkelt återställa bakgrundsbilden på din Note9 för att åtgärda felet.

Ange bakgrundsbild med Samsung ThemeKlicka för att Expandera
1

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrundsbilder och teman.

Öppna Inställningar och tryck på Bakgrunder och teman
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Tryck på Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från hemskärmenKlicka för att Expandera
1

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrundsbilder.

Tryck och håll någonstans på hemskärmen och välj Bakgrunder
2

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman och tryck på Använd som bakgrundsbild.

Välj önskad bakgrundsbild från tillgängliga Samsung-teman
Tryck på Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från gallerietKlicka för att Expandera
1

Öppna Galleri och välj den bild som du vill använda som bakgrund.

Välj bilden som du vill använda som bakgrund i galleriet
2

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrundsbild.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som bakgrund
Ange bakgrundsbild från Google-mappenKlicka för att Expandera
1

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton.

Gå till Google-mappen på appmenyn och tryck på Foton
2 Välj bilden som du vill använda som bakgrund.
Välj bilden som du vill använda som bakgrund
3

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som.

Tryck på ikonen ”fler alternativ” och välj Använd som
4

Tryck på Bakgrundsbild.

Tryck på Bakgrund

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.