Varför dyker inte märk-notifikationer upp när jag får ett meddelande på min Galaxy S9/S9+?

Märk-notifiering kan justeras för att dyka upp på olika applikationer.

Om notifikationer inte dyker upp när du får ett meddelande kan du konfigurera det manuellt genom att följa nedanstående instruktioner.

1 Öppna "Inställningar" och klicka på "Notifikationer".
Öppna inställningar’ och klicka på notifikationer
2 Svep åt sidan för att aktivera "App-ikon märken".
Svep åt sidan för att aktivera App-ikon märken
3 Svep åt sidan för att aktivera applikationen som du önskar att få notifikationer ifrån.
Svep åt sidan för att aktivera applikationen som du önskar att få notifikationer ifrån
4 När den är aktiverad, klicka på applikations-ikonen.
När den är aktiverad, klicka på applikations-ikonen
5 Svep åt sidan för att aktivera "App-ikon märken".
Svep åt sidan för att aktivera ’’App-ikon märken’’
6 Gå tillbaka till "Inställningar" och öppna upp "Appar".
Gå tillbaka till ’’inställningar’’ och öppna upp ’’appar’’
7 Klicka på MER-ikonen och klicka på "Särskild åtkomst".
Klicka på MER-ikonen och klicka på ’’särskild åtkomst’’
8 Klicka på "Notifikations åtkomst".
Klicka på ’’notifikations åtkomst’’
9 Svep åt sidan för att aktivera "Samsung Experience Home".
 Svep åt sidan för att aktivera ’’Samsung Experience Home’’

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar