Vilken är skillnaden mellan Galaxy Note8 och Note9?

Note9 presenterar en rad nya funktioner tillsammans med en extremt kraftfull teknik. Några av höjdpunkterna är en S Pen som aktiverats med Bluetooth, intelligenta kamerafunktioner, förbättrad lagring och ett uppgraderat batteri.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Specifikationer

Note8

Note9

Mått

162.5 x 74.8 x 8.6mm, 195g

161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g

Processor

Octa-core Exynos 8895

(Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz)

Octa-core Exynos 9810

(Quad 2.7GHz + Quad 1.7GHz)

Skärm

6.3” Böjd Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

6.4” Böjd Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

Nätverk

LTE Cat.16**

LTE Cat.18**

S Pen

S Pen

S Pen med fjärrkontroll + Bluetooth-anslutning

Kamera

Bakre: Dual Pixel

12MP OIS (F1.7)

+ 12MP OIS (F2.4)

Främre: 8MP AF (F1.7)

Bakre: Super Speed Dual Pixel

12MP OIS (F1.5/F2.4)

+ 12MP OIS (F2.4)

Främre: 8MP AF (F1.7)

Lagring

64GB eller 128GB

+ Micro SD-lucka (upp till 256GB)**

128GB eller 512GB

+ Micro SD-lucka (upp till 512GB)**

Minne

6GB RAM

6GB RAM

eller 8GB RAM (för 512GB)

Batteri

3,300mAh

4,000mAh

Säkerhet

Iris + Fingeravtrycksläsare

Iris + Fingeravtrycksläsare

+ Intelligent Scanning

OS

Android OS 8.1.0

Android OS 8.1.0

IP-klass

Vattentålig och dammtät (IP68)

Vattentålig och dammtät (IP68)

Färger

Midnight Black, Maple Gold**

Ocean Blue, Midnight Black, Lavender Purple, Metallic Copper**

* Skärmen har mätts diagonalt som en full rektangel utan att ta de rundade hörnen i beaktande.

** Nätverk och tillgängliga färger varierar beroende på land.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.