RT5000K Frigorifer me teknologjinë Twin Cooling Plus™

RT5000K Frigorifer me teknologjinë Twin Cooling Plus™

RT32K5030S9/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon një mjedis të favorshëm për ruajtjen e ushqimeve të freskëta në frigorifer me 70% lagështirë, krahasuar me 30% në TMF tradicional. Prandaj, ai i ruan ingredientët të freskët për më shumë kohë pa i tharë.

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar në modelet tradicionale të Samsung RT22SCSW2 dhe RT5000K.

Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma

Sistemi Twin Cooling Plus™ i ftoh ndarjet veçmas për të mos lejuar që aromat e papritura të shpërndahen nga frigoriferi te ngrirësi. Prandaj, ushqimi i ngrirë e ruan për më gjatë shijen e vet origjinale.

5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Ofron hapësirë ruajtjeje ideale dhe fleksibël. Konvertojeni me lehtësi ngrirësin në frigorifer për t’i mbajtur të gjitha ushqimet e freskëta që ju nevojiten për t’i ruajtur për stinë të ndryshme dhe raste speciale. Ose çaktivizoni* regjimin për të kursyer energji, në varësi të specifikimeve.

Prodhon akull dhe ftoh pijet

Lëshon me shpejtësi ajër të ftohtë me intensitet për të ngrirë ose ftohur shpejt. Me një prekje të butonit, Power Cool ftoh me shpejtësi ushqime dhe pije, ndërsa Power Freeze është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe prodhimin e akullit.

E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike

Një mbrojtës antibakterial e mban frigoriferin të pastër dhe higjienik. Ajri kalon përmes filtrit me karbon të aktivizuar, prandaj sterilizohet dhe aromatizohet në mënyrë të vazhdueshme, ndërsa një rrjetë antibakteriale eliminon bakteret.

Shikoni me lehtësi gjithçka brenda

Ndriçimi shumë efikas LED është më i hollë, më i freskët dhe më efikas në energji se ndriçimi tradicional. I vendosur lart dhe anash, ai ndriçon bukur dhe shkëlqyeshëm çdo qoshe, duke siguruar vizibilitet më të mirë.

Specifikimet

 • Totali bruto (litra) 320 ℓ
 • Klasa e efikasitetit të energjisë F

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, ESTONISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, POLONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
 • Manuali i përdorimit
  SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.