Frigorifer TMF me Twin Cooling Plus™, 500L

Frigorifer TMF me Twin Cooling Plus™, 500L

RT50K6335SL/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Freski me lagështi të plotë në të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon një mjedis të favorshëm për ruajtjen e ushqimit të freskët në frigorifer me lagështi 70%, krahasuar me 30% në një TMF standarte. Pra, mban përbërësit të freskët për më gjatë pa i tharë.

Freski me lagështi të plotë në të gjithë frigoriferin Freski me lagështi të plotë në të gjithë frigoriferin

*Bazuar në testimin e brendshëm duke krahasuar modelet Samsung RT22SCSW2 dhe RT6000K.

Ushqim që shijon në mënyrë të mrekullueshme, i ngrirë pa erë

Sistemi Twin Cooling Plus™ ftoh ndarjet veç për të ndalur aromat e papritura që përhapen nga frigoriferi në pjesën e akullit. Pra, ushqimi i ngrirë ruan më shumë shijen e tij origjinale.

Ushqim që shijon në mënyrë të  mrekullueshme, i ngrirë pa erë Ushqim që shijon në mënyrë të  mrekullueshme, i ngrirë pa erë

5 Mënyrat e konvertimit sipas kërkesës

Ofron ruajtjen më të fundit fleksibël. Konvertoni lehtësisht frigoriferin tuaj në një pjesë me akull për të mbajtur të gjithë ushqimin e freskët që ju nevojitet për të ruajtur për stinë të ndryshme ose raste të veçanta. Ose kaloni te modaliteti fikur* për të kursyer energji, në varësi të specifikimeve.

5 Mënyrat e konvertimit sipas kërkesës 5 Mënyrat e konvertimit sipas kërkesës

* Temperatura e ndarjeve mbetet nën 15℃ duke përdorur energji elektrike të ulët

Krijon akull dhe freskon pijet

Shpërndan ajër të ftohtë shpejt dhe intensivisht për të ngrirë ose për të freskuar shpejt. Me prekjen e një butoni, Power Cool i freskon shpejt ushqimet dhe pijet, ndërsa Power Freeze është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe bërjen e akullit.

Krijon akull dhe freskon pijet Krijon akull dhe freskon pijet

E lehtë për të gjetur dhe për të marë ushqimin në pjesën e prapme

Marrja e ushqimit në një frigorifer shpesh nënkupton kalimin përmes një rruge pengesash të artikujve. Rafti Easy Slide ju lejon të ruani në mënyrë efikase, të organizoni dhe të përdorni ushqimin tuaj - duke arritur lehtësisht gjërat në anën e pasme dhe në qoshe.

E lehtë për të gjetur dhe për të marë ushqimin në pjesën e prapme E lehtë për të gjetur dhe për të marë ushqimin në pjesën e prapme

Punon më shumë në heshtje dhe përdor më pak energji

Teknologjia me inverter dixhital rregullon automatikisht shpejtësinë e kompresorit në përgjigje të kërkesës për ftohje në 7 nivele. Përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe ul kohën e vjetërimit për rendiment më të gjatë.

Punon më shumë në heshtje dhe përdor më pak energji Punon më shumë në heshtje dhe përdor më pak energji

Mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Një mbrojtës antibakterial e mban frigoriferin të pastër dhe higjenik. Ajri kalon përmes një filtri karboni të aktivizuar, kështu që vazhdimisht sterilizohet dhe higjenizohet, ndërsa një rrjetë antibakteriale eliminon bakteret.

Mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët Mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Shihni gjithçka qartë brenda

Ndriçimi LED me efikasitet të lartë është më i hollë, më i freskët dhe më efikas se ndriçimi konvencional. E vendosur në majë dhe anash, ndriçon bukur dhe shkëlqyeshëm çdo cep, duke siguruar pamje më të mirë.

Shihni gjithçka qartë brenda Shihni gjithçka qartë brenda

Specifikimet

  • Totali neto (litra) 500 ℓ
  • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1785 mm
  • Pesha neto (kg) 82 kg
  • Twin Cooling Plus Po

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.