Si ta përdor mesazhin dysh në Galaxy A6/A6+?

Funksioni "Mesazhieri dysh" ju jep mundësi të konfiguroni dy llogari të ndryshme në një aplikacion të vetëm bisedash. Kjo do të thotë që mund të ndani llogaritë tuaja të punës dhe mesazheve personale në të njëjtin telefon.

Ju lutem vini re: Jo të gjitha aplikacionet mbështeten nga "Mesazhieri dysh". 

Aktivizoni "Mesazhieri dysh" nga Cilësimet

1

Hapni Cilësimet dhe zgjidhni Veçori të avancuara.

Shtypni veçoritë e avancuara
2

Shtypni Mesazhieri dysh.

Zgjidhni Mesazhieri dysh
3 Lëvizni për të aktivizuar "Mesazhieri dysh" në aplikacionin ku doni të përdorni dy llogari të veçanta.
Lëvizni për të aktivizuar mesazhierin dysh në aplikacion
4

Shtypni Instalo në panelin e mesazheve.

Shtypni instalo

Ikona e mesazhierit të dytë do të krijohet automatikisht në ekranin kryesor. Ikona e aplikacionit të dytë do të ketë simbol portokalli në cepin e djathtë poshtë. 

Ikona e mesazhierit të dytë

Nëse përdorni "Folderi i sigurt", mund të krijoni madje një llogari të tretë për aplikacionin "Mesazhieri dysh" dhe ta përdorni pa u shqetësuar.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni