RB3000, "All-around Cooling" sistem,311l

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

RB3000, "All-around Cooling" sistem,311l (RB30J3000WW)

Kapaciteti
 • Totali bruto (litra) 332 
 • Bruto për ngrirësin (litra) 118 
 • Bruto për frigoriferin (litra) 214 
 • Totali neto (litra) 311 
 • Neto për ngrirësin (litra) 98 
 • Neto për frigoriferin (litra) 213 
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 595 
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1.780 
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 1.780 
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 668 
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 668 
 • Thellësia neto pa derën (mm) 602 
 • Përmasat e paketimit (GjxLxTh) (mm) 640 x 1.860 x 720 
 • Pesha neto (kg) 66,5 
 • Pesha e paketimit (kg) 69 
 • 20/40/40H/Kontenier 27 / 54 / 72 / 84
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Da
 • Multi Flow Da
 • Lloji i ftohjes Sveobuhvatno hlađenje
Veçoria e frigoriferit
 • CoolSelect Zone™ Ne
 • Ndarja e ftohjes Ne
 • Numri i rafteve (total) 4 EA
 • Ndarja e bulmetit Da
 • Rafti i verërave Ne
 • Numri i xhepave të derës 4 EA
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Da
 • Drita e brendshme LED Gornje LED osvetljenje
 • Materiali i raftit Kaljeno staklo
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 1 EA
 • Funksioni i ftohjes së fuqishme Ne
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i sirtarit 3 EA
 • Funksioni i ngrirjes së fuqishme Da
 • Prodhuesi i akullit Posuda za led
 • Drita e brendshme LED Ne
Veçori të përgjithshme
 • Dera e kthyeshme Da
 • Alarmi i derës Da
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Ora e autonomisë (temp. në rritje) 20 h
 • Kompresori Kompresor sa digitalnim invertorom
Veçoria e jashtme
 • Shpërndarësi i ujit Da
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Interni
 • Doreza e derës Otvor
 • Ngjyra Snežno bela
Performanca
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Konsumi i energjisë 272 kWh/year
 • Niveli i zhurmës 39 dBA
 • Kategoria klimatike SN, N, ST
 • Kapaciteti ngrirës 12 kg/24hr
Kategoria
 • Lloji i frigoriferit BMF
 • Konstrukti Samostojeći
 • Thellësia Dubina pulta

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush