Zgjidhje e Këshilla

Tema
Lloji i Përmbajtjes
Rendit sipas : Më të Përshtatshme

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

RB3200 Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd, 328ℓ (RB33J3215SS)

Kapaciteti
 • Totali bruto (litra) 350 ℓ
 • Bruto për ngrirësin (litra) 118 ℓ
 • Bruto për frigoriferin (litra) 232 ℓ
 • Totali neto (litra) 328 ℓ
 • Neto për ngrirësin (litra) 98 ℓ
 • Neto për frigoriferin (litra) 230 ℓ
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 595 mm
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1850 mm
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 1850 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 668 mm
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 668 mm
 • Thellësia neto pa derën (mm) 602 mm
 • Përmasat e paketimit (GjxLxTh) (mm) 640x1930x720 mm
 • Pesha neto (kg) 70.12 kg
 • Pesha e paketimit (kg) 72 kg
 • 20/40/40H/Kontenier 27/54/72/84
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Po
 • Multi Flow Po
 • Lloji i ftohjes Ftohje nga të gjitha anët
Veçoria e frigoriferit
 • CoolSelect Zone™ Jo
 • Ndarja e ftohjes Po
 • Numri i rafteve (total) 4 EA
 • Ndarja e bulmetit Po
 • Rafti i verërave Po
 • Numri i xhepave të derës 4 EA
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Po
 • Drita e brendshme LED Top LED
 • Materiali i raftit Xham i temperuar
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 EA
 • Funksioni i ftohjes së fuqishme Jo
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i sirtarit 3 EA
 • Funksioni i ngrirjes së fuqishme Po
 • Prodhuesi i akullit Tabakaja e akullit
 • Drita e brendshme LED Jo
Veçori të përgjithshme
 • Dera e kthyeshme Po
 • Alarmi i derës Po
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Ora e autonomisë (temp. në rritje) 24 h
 • Kompresori Kompresori me inverter dixhital
Veçoria e jashtme
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Pjesa e jashtme
 • Doreza e derës Pjesa e brendshme
 • Ngjyra INOKS
Performanca
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A++
 • Konsumi i energjisë 248 kWh/year
 • Niveli i zhurmës 40 dBA
 • Kategoria klimatike SN, N, ST, T
 • Kapaciteti ngrirës 13 kg/24hr
Kategoria
 • Lloji i frigoriferit BMF
 • Konstrukti Me qëndrim të lirë
 • Thellësia Thellësia e bangos

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush