Gear IconX

Gear IconX

SM-R150

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Gear IconX (SM-R150)

Lidhja
 • Versioni USB USB 2.0
 • Versioni Bluetooth Bluetooth v4.1
 • Profilet Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP
 • PC Sync. Gear IconX PC Manager
Informacion i përgjithshëm
 • Ngjyra Crna, plava, bela
 • Specifikimi i përputhshëm i smartphone Android 4.4 ↑, 1,5 GB ↑
 • Përmbajtja e paketës Futrola za punjenje, slušalice sa bubicama, jastučići za slušalice (S, M, L), Vodič za brzi početak, USB konektor, USB kabl, nastavci za slušalice (S, M, L)
Memorja
 • Memoria e disponueshme (GB)* 3,5 GB
 • Numri i këngëve Do 1.000
Sensorët
Akcelerometar, HR senzor
Specifikimi fizik
 • Përmasat e kufjes së veshit (LxGjxTh) 18,9 x 26,4 x 26 mm
 • Pesha e kufjes së veshit 6,3 g
 • Përmasat e kasës (LxGjxTh) 30,3 x 92 x 35,3 mm
 • Pesha e kasës 52 g
 • Fortësia Otporan na prskanje (P2i nano obloga)
Bateri
 • Kapaciteti i baterisë (Kufja e veshit) 47 mAh
 • Kapaciteti i baterisë (Kasa) 315 mAh
 • Numri i karikimeve Do 2 Puta
 • Luajtja e pavarur e muzikës Do 3,8 Sati
 • Luajtja e pavarur e muzikës me Stërvitje Do 3,4 Sati
 • Transmetimi i audios (Bluetooth i lidhur) Do 1,6 Sati
 • Transmetimi i audios (Bluetooth i lidhur) me Workout Do 1,5 Sati
Audio dhe video
 • Formati i luajtjes së audios MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
 • Numri i MIC (për kufje veshi) 2 EA
Shërbimet dhe aplikacionet
 • Orientime me zë Kantonski kineski, mandarinski kineski, holandski, engleski (SAD, UK), francuski, nemački, italijanski, japanski, korejski, portugalski (Latinska Amerika), ruski, španski (Latinska Amerika, Španija), turski
 • Të dhënat e matura Sagorene kalorije, udaljenost, trajanje, brzina otkucaja srca, brzina

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush