KRAHASONI

Cili QLED TV është i duhuri për ju?

 • Madhësia e ekranit

 • Rezolucioni

 • Kontrasti Samsung QLED ofron kontrast mahnitës me Direct Full Array, një teknologji që kontrollon në mënyrë më të saktë dritën e sfondit të një televizori për të prodhuar cilësi më të mirë të "ngjyrës së zezë". Indeksi i tij numerik bazuar në teknologjitë e dritës së sfondit, antireflektimit dhe përmirësimit të kontrastit. Një numër më i lartë i përket një kontrasti më të mirë.

 • HDR HDR nënkupton High Dynamic Range dhe i referohet një teknologjie që shpreh më saktësisht detajet vizuale në skena me dritë ashtu dhe në ato shumë të errëta.

 • Color Volume Një volum ngjyrash i ekranit të televizorit mat se sa saktë është në gjendje të shprehë ngjyrat në çdo nivel ndriçimi. 2020 Samsung QLED ofron volum ngjyrash 100% të matura sipas standardit DCI-P3 të certifikuar nga VDE.

 • Procesori

 • OTS OTS nënkupton "Object Tracking Sound", teknologjinë e audios me performancë të lartë të zhvilluar nga Samsung që u mundëson përdoruesve të dëgjojnë tingullin direkt nga vendndodhja relative e objektit në ekran, edhe nëse objekti lëviz.

 • AVA AVA nënkupton Active Voice Amplifier. Kur 2020 Samsung QLED TV zbulon zhurma shpërqendruese në afërsi, ai shton volumin e zërit në mënyrë që shikuesve të mos u mungojë asnjë dialog i rëndësishëm.

 • Design Concept

 • One Invisible Connection One Invisible Connection është një kabllo unike optike gjysmë e tejdukshme e televizorit që përçon A/V dhe energjinë nga TV te Samsung QLED One Connect Box për të shmangur lidhjet e ngatërruara të kabllove rrotull TV.

 • Smart TV

 • 85/75/65
 • 8K (7680 * 4320)
 • Direct Full Array 32X
 • Quantum HDR 32X
 • 100%
 • Quantum Processor 8K
 • OTS+
 • Po
 • Ekran Infinity
 • Po
 • Po
 • 82/75/65
 • 8K (7680 * 4320)
 • Direct Full Array 24X
 • Quantum HDR 16X
 • 100%
 • Quantum Processor 8K
 • OTS+
 • Po
 • 4 anë pa korniza
 • -
 • Po
 • 85/75/65/55
 • 4K (3840 * 2160)
 • Direct Full Array 16X
 • Quantum HDR 16X
 • 100%
 • Quantum Processor 4K
 • OTS
 • Po
 • 4 anë pa korniza
 • Po
 • Po
 • 75/65/55/49
 • 4K (3840 * 2160)
 • Direct Full Array 8X
 • Quantum HDR 12X
 • 100%
 • Quantum Processor 4K
 • OTS
 • Po
 • 4 anë pa korniza
 • -
 • Po
 • 85/75/65/55
 • 4K (3840 * 2160)
 • -
 • Quantum HDR
 • 100%
 • Quantum Processor 4K
 • -
 • Po
 • 3 anë pa korniza
 • -
 • Po
 • 75/65/58/55/50/43
 • 4K (3840 * 2160)
 • -
 • Quantum HDR
 • 100%
 • Quantum Processor Lite
 • -
 • -
 • 3 anë pa korniza
 • -
 • Po

Komentet

Shikoni se çfarë konsumatorët e tjerë mendojnë rreth QLED