Dizajn revolucionar që largon shpërqendrimet

Bukuri absolute e gjetur në minimalizëm

Neo QLED infinity screen contains a part of a mountain lake reflection picture. The screen border is only distinguished by a brightness outlined by thin bezels.

Infinity Screen dhe Infinity One Design

Infinity One Design krijon profilin tonë më të hollë deri më tani.
Me skajet e zeza që pothuajse janë zhdukur, ekrani Infinity nuk shton vetëm nivele të reja të tërheqjes dhe realizmit në përvojën tuaj të shikimit, por një pamje plotësisht të rafinuar dhe moderne në enterierin tuaj.

Zgjidhja e një minimalisti për kabllot dhe rrëmujat

Lidhja e hollë e bashkueshme e Neo QLED qëndron në kabinetin e televizorit dhe poshtë televizorit dhe tregon pamje nga afër të portave të lidhjeve të pajisjes në pjesën e pasme. Lidhja e hollë e bashkueshme e Neo QLED qëndron në kabinetin e televizorit dhe poshtë televizorit dhe tregon pamje nga afër të portave të lidhjeve të pajisjes në pjesën e pasme.

Attachable Slim One Connect

Jo vetëm që e bëmë më të hollë zgjidhjen tonë One Connect, por e riformatuam atë në mënyrë që të mund të futej plotësisht në pjesën e pasme të televizorit ose të vendosej mjeshtërisht anash.

Neo QLED, një Attachable Slim One Connect duke u bashkuar me pjesën e pasme të mbajtëses së televizorit Neo QLED. Neo QLED, një Attachable Slim One Connect duke u bashkuar me pjesën e pasme të mbajtëses së televizorit Neo QLED.

Qëndron rrafsh me murin

Brenda një dhome ndenjeje, Neo QLED, një kabllo gati e padukshme kalon poshtë murit nga qendra e Neo QLED TV dhe mezi shihet. Brenda një dhome ndenjeje, Neo QLED, një kabllo gati e padukshme kalon poshtë murit nga qendra e Neo QLED TV dhe mezi shihet.

Slim Fit Wall-Mount

Slim Fit Wall-Mount ju lejon të instaloni televizorin tuaj në mur për një pamje plotësisht të përsosur. Sa për të gjitha pajisjet tuaja të jashtme, një kabllo e vetme, gati e padukshme është gjithçka që ju nevojitet për t'i lidhur ato me televizorin tuaj dhe për ta mbajtur hapësirën përreth tij bukur të pastër.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira mund të ndryshojë bazuar në instalimin dhe llojin e murit.
* Slim Fit Wall-Mount shitet veçmas.
* Mbështetet vetëm për televizorët 43”~ 85”.

Neo QLED është montuar në një mur të brendshëm duke përdorur Slim Fit Wall Mount dhe gërshetohet natyrshëm me enterierin sepse Mount Slim Fit Wall Mount është rrafsh me murin, duke mos lënë asnjë hapësirë mes murit. Neo QLED është montuar në një mur të brendshëm duke përdorur Slim Fit Wall Mount dhe gërshetohet natyrshëm me enterierin sepse Mount Slim Fit Wall Mount është rrafsh me murin, duke mos lënë asnjë hapësirë mes murit.

Zbuloni evolucionin e ardhshëm të përvojës së dizajnit dhe shikimit të televizorit

Neo QLED shfaqet në skenarë të ndryshëm të stilit të jetesës duke u përzier në mënyrë të natyrshme dhe duke përmirësuar enterierin e shtëpisë dhe duke parë përvojat me elemente dhe aksesorë të rinj të dizajnit si Infinity Screen, Infinity One Design dhe Slim Fit Wall Mount. Neo QLED shfaqet në skenarë të ndryshëm të stilit të jetesës duke u përzier në mënyrë të natyrshme dhe duke përmirësuar enterierin e shtëpisë dhe duke parë përvojat me elemente dhe aksesorë të rinj të dizajnit si Infinity Screen, Infinity One Design dhe Slim Fit Wall Mount.

* Dizajni dhe veçoritë e Neo QLED mund të variojnë sipas modelit dhe madhësisë.
* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes dhe dizajnit që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.
* Ju lutemi referojuni faqes së produktit për secilin model.