Figura më e pastër në kushte reale

A Key Visual for Q Picture page. An Image shows flowers of various colors such as red and green in Samsung’s New QLED TV look vivid and alive.

Një miliard ngjyra dhe detaje të qarta. Të gjitha falë teknologjisë sonë të mahnitshme Quantum dot. Tani të gjithë shohim të njëjtën gjë dhe e gjitha kjo fillon këtu.

᠎

Mbi një miliard nuanca ngjyrash

Q Color

Ne marrim një proces të thjeshtë të kthimit të dritës në ngjyrë dhe e bëjmë diçka vërtet speciale me teknologjinë tonë inovative Quantum dot. Duke shtuar dritë te përzierja, ne bëmë të mundur një miliard ngjyra me një volum ngjyre prej 100%.

᠎
A animated image of natural scenery to explain Q Color. As the color volume goes up from 70% to 100%, various colors look more vibrant and clear.

Pra, çfarë është saktësisht volumi i ngjyrës?

Si përkufizim, është indeksi se sa mirë riprodhohen ngjyrat në plotësi dhe saktësi. Është si të ngrini volumin e stereos dhe të merrni tingull plotësisht rrethues. Me volumin më të lartë të ngjyrave, ju merrni një gamë më të gjerë dhe më diverse ngjyrash. Samsung QLED TV i jep të gjitha: volum ngjyrash 100%.

A background image shows day to night in one image from left to right and shows color volume 100% graphics, representing Samsung QLED TV shows color volume 100% in day and night.

Dhe pse është kaq e rëndësishme?

Ngjyra dhe dekor dhome i ndryshëm, sasi të ndryshueshme drite dielli. Ose ndoshta është në errësirë. Njerëzit zakonisht shohin televizor në ambiente të ndryshme. Po nëse mund t’i shikoni ngjyrat siç janë në jetë reale? Këtu hyn në punë volumi 100%. Detaje të shkëlqyera në çdo ndriçim. Ky është Samsung QLED TV.

Fillon me pikat e Quantum

Zhvilluar në mënyrë ekskluzive nga Samsung, pikat e para në botë Quantum pa kadmium janë nano-grimca që e kthejnë dritën në ato miliarda ngjyra që ju shikoni në QLED TV. Si diamantet, pikat Quantum janë jo-organike. Pra, ngjyra të ndritshme dhe të gjalla për shumë e shumë vite.

The Samsung QLED TV is seen from the side. And  Quantum dots of various color flows out from TV screen. And the text “Quantum Dot” is overlaid on the dots.
᠎
As the time changes from day to night, the view of the Earth from space in the Samsung QLED TV remains crisp and clear.

Në çdo kohë, në çdo dritë

Q Contrast

Mendoni gjithë ato raste kur nuk mund të shikonit ekranin e TV. Ndonjëherë në dhomë ka shumë diell. Ndonjëherë, nuk ka diell të mjaftueshëm. Me televizorët e rinj 2018 QLED TV këto bezdisje i përkasin të kaluarës, me të zezë më të thellë dhe më të errët që theksojnë çdo detaj të vetëm. Tani nuk ka rëndësi se sa dritë ka në dhomë.

Infographics of key Q contrast technology : Ultra Black Elite and Direct Full Array Elite.

Shikoni
përtej
hijeve

Q HDR 2000/1500/1000

Ndonjëherë nuk mund të shikoni se çfarë ka në ekranin e TV tuaj. Veçanërisht kur është një skenë e errët me hije. Q HDR është krijuar nga kombinimi ynë i ekspertizës dhe teknologjisë HDR10+ për t’ju dhënë një gamë më të gjerë drite dhe kontrastesh për të sjellë në jetë të gjitha nuancat e figurës.

᠎
A faint image of an astronaut in a spaceship with a white background becomes more clear and lifelike in the Samsung QLED TV.

Një pamje nga afër e HDR 10+

Me HDR 10+, imazhet përpunohen në mënyrë individuale skenë pas skene për pamje të optimizuar vizuale dhe tone dinamike. Kjo do të thotë se do të merrni ngjyra të pasura, kontraste të thella, dhe cilësi figure spektakolare për çdo skenë që shikoni. Kjo ju lejon të shikoni atë që prodhuesit e përmbajtjes donin që ju të shikonit.

A Thumbnail image for A HDR 10+ demo video, showing a car racer on the TV screen.

Jetëgjatësi e madhe

Televizorët Samsung QLED janë të përbërë nga lëndë joorganike, ofrojnë një cilësi të pandryshuar dhe të gjallë të imazhit për vite të tëra.

On the left is an OLED TV and on the right a QLED TV, both showing the same image of a spaceship. The HD logo on the left OLED TV looks blurred due to screen burn-in.

* Çfarë është djegia e ekranit?
Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore, ndonjëherë edhe për vetëm një orë. QLED TV nuk e kanë këtë problem dhe vijnë me garanci 10 vjeçare kundër djegies së ekranit*.

Pas çdo figure spektakolare është një motor

Q Engine

A e dini se ka një motor në televizorin e ri 2018 QLED TV? Është një inovacion i fuqishëm që ju çon në një përvojë marramendëse me mbi një miliard nuanca ngjyrash. Zbuloni Q Engine, që ju sjell 100% të ngjyrave që shikoni në jetën reale.

Image of the Q Engine, equipped in the Samsung QLED TV, lighting up as it starts to run.

Përfshihuni vërtet në lojë

Hyni në mrekullinë e botës së lojërave virtuale me QLED TV. Zhytuni në lojëra të shpejta dhe dinamike me ngadalësim minimal dhe mrekullohuni me përvojën e përmirësuar të lojërave.

A scene from a FPS game. A solider is about to shooting gun to target. It looks real and dynamic.

TV super I MADH, shikoni figurën MË TË MADHE

Televizori QLED Big Screen TV e sjell argëtimin në një nivel krejtësisht të ri zhytjeje me përvoja kinematike të jashtëzakonshme. Shikojeni çdo skenë të vijë në jetë përpara syve tuaj me ngjyra edhe më të gjalla dhe detaje më të qarta.

᠎
A motion that explains Samsung QLED’s big screen benefit. A scene is firstly shown in a small screen as a soccer player strikes a crucial goal during the game, barely see the crucial scene. TV screen expands to show a truly immersive viewing experience in a bigger screen.

* Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.
QLED TV Samsung QLED është televizor i bazuar në teknologjinë Quantum Dot.
* Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.
* Çfarë është djegia e ekranit?
Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e vazhdueshme të shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore, ndonjëherë edhe për vetëm një orë.
*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim
* Ju lutemi referojuni faqes së produktit për secilin model.