Met groot enthousiasme ontvangen: QLED TV 2018

Samsung België 20.07.2018

Met groot enthousiasme ontvangen: QLED TV 2018

De tijd waarin iedereen opeengepakt TV keek op een klein en donker scherm, omgeven door in elkaar gedraaide kabels, is voorbij. De TV van nu gaat helemaal op in je interieur en geeft een ongeëvenaarde kijkervaring. Met de QLED TV wil Samsung zijn consument dan ook verwennen en laten genieten van een mooi design en een superieure kwaliteit. Een inspanning die niet onopgemerkt is gebleven, zo blijkt uit de vele enthousiaste reviews.

De reviews spreken voor zich
Zowel consumenten als experts ontvangen de QLED TV 2018 met groot enthousiasme!
“Wat een topper deze QLED, Kleuren zo mooi en echt een wauw gevoel”
Tweakers , mei 2018

“Het is een geweldige TV met een ongelooflijk scherp beeld. Alsof je op de set staat. Snoeren zijn niet zichtbaar. Het geluid is meer dan voldoende. 1 Afstandsbediening voor TV en box, mooi design en klein. De Ambient mode is top. Geweldig mooi design van de TV”
Tweakers , juni 2018

“Wat een overweldigend, verbluffend beeld kent deze Q9F! Ongelooflijk scherp, briljante kleuren en diep donkere zwartwaarden. Een pracht om op te kijken! Daarnaast vele handige features en een snelle bediening”
Kieskeurig , juni 2018

“Wat een schitterend beeld! En de Ambient mode is zo mooi op je muur. Geen TV maar een kunstobject aan je muur. Zeer aan te raden”
Kieskeurig , juli 2018

“De meest indrukwekkende TV in jaren!”
Trusted Reviews , juli 2018

“Verbazingwekkend pittige, heldere en levendige kleuren”
What HI-Fi , april 2018

“Indrukwekkend vooral bij actiefilms en games!”
Stuff , april 2018

“De mooiste beelden die wij gezien hebben bij een consumenten televisie tot nu toe, van welke technologie dan ook”
HD GURU , 2018

De TV die verdwijnt in je interieur
We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm. Maar in ons interieur zien we hem liever niet. Het antwoord van Samsung: de Ambient mode. Deze functie bootst de wand achter het scherm na, waardoor je TV letterlijk verdwijnt. Zo hoef je nooit meer naar een saai, zwart vlak in je interieur te kijken.

Door het slanke en strakke ontwerp staat de TV elegant in elke woonkamer en bovendien kun je met de transparante ‘One invisible cable’ je TV plaatsen waar je maar wilt. Bovenop het strakke design heeft de QLED TV heel wat intuïtieve smartfuncties. Zo kun je de TV spraakcommando’s geven en al je apparaten handig aansturen met één enkele afstandsbediening.

Levensecht door kleur en licht
Samsung heeft een technologie ontwikkeld om licht om te zetten in kleur: de baanbrekende Quantum Dot-technologie. Met behulp van licht worden nu maar liefst een miljard kleuren gecreëerd en wordt een kleurvolume van 100% bereikt. Dat geeft een nieuwe dimensie aan TV kijken. Ook de tijd dat je jouw TV-scherm niet helemaal goed kon zien is voorbij. Bijvoorbeeld doordat er net niet genoeg licht was of de zon in de kamer scheen. Veel of weinig licht maakt nu niets meer uit. Het zwart is bij de nieuwe QLED TV’s van 2018 dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp.