Brussel krijgt primeur eerste Samsung Experience Store

Door Samsung België 01.11.2016

Brussel krijgt primeur eerste Samsung Experience Store

De opening van het mega shopping complex Docks Bruxsel ging niet ongezien voorbij. Het was voor Samsung ook de gelegenheid om een gloednieuw winkelconcept in te huldigen: de eerste Samsung Experience Store opende zijn deuren in het hartje van de Europese hoofdstad.

Digitale troeven

Docks Bruxsel is niet alleen centraal gelegen en erg vlot bereikbaar maar integreert bovendien alle nodige digitale technologieën die zorgen voor een aangename totaalbeleving. Gratis Wi-Fi, afhaalpunten voor online bestellingen, affichering van de dienstregeling van het openbaar vervoer en een “ state-of-the-art ” mobiele applicatie zijn enkele troeven die de beleving in het nieuwe shopping center verrijken. Het perfecte decor voor de lancering van de gloednieuwe Experience Store.

Beleving en service centraal

Samsung Experience Store

“ In onze zogenaamde ‘ experience zones ’ worden bezoekers ondergedompeld in de laatste technologische snufjes en ondervinden ze aan den lijve hoe het ecosysteem van verbonden apparaten hun leven gemakkelijker kan maken ” , licht Griet Brantegem, Retail Manager bij Samsung België, toe. In dit gloednieuwe winkelconcept van de Zuid-Koreaanse technologiereus staan beleving en service centraal. Smartphones, smartwatches, hoofdtelefoons, accessoires, virtual reality-brillen… Het volledige mobiele gamma staat er ter beschikking van de bezoekers die er tal van Samsung producten live zullen kunnen ervaren.

Een uitstalraam voor VR

Gear VR SES

Glazen wanden en een sober maar warm interieur maken van de gezellige boetiek de ideale plaats voor nieuwe ervaringen, uiteraard bijgestaan door uitleg en advies van experten. Zo komen de bezoekers in de nieuwe winkel in aanraking met VR, dat een belangrijk onderdeel is geworden van het mobiele gamma van Samsung. Zo kan je er een bloedstollende rit maken in een duizelingwekkende achtbaan met de ‘ 4D virtual reality ’ -stoel. Of waan je je even in het paradijselijke Tahiti, waar je metershoge golven bedwingt op een blitse surfplank. Ook gratis workshops zullen regelmatig georganiseerd worden in de Experience Store.

Gezelligheid troef

Samsung Shop foto

Gezelligheid vertaalt zich uiteraard niet enkel in binneninrichting maar ook in een zekere service. Daarom is de Samsung Experience Store voorzien van een uiterst snelle dienst naverkoop, waar consumenten op afspraak hun smartphone in minder dan een uur tijd kunnen laten herstellen. “ Mensen kunnen niet meer zonder hun smartphone, zelfs niet voor een korte tijd. Net daarom willen we problemen met de toestellen van onze klanten in minder dan een uur tijd kunnen oplossen ” , klinkt het bij Griet Brantegem. En in de tussentijd kunnen de bezoekers genieten van gratis WiFi en een warme kop koffie.

INTERESSANT VOOR JOU

Bike Experience

Bike Experience en slimme apps leren fietsen in de stad

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8