Wat is Samsung Hotblast?

Home > Samsung Microgolfoven > Wat is Samsung Hotblast?

Wat is Samsung Hotblast?

Samsung HotBlast technologie is de professionele keuken bij je thuis, in de vorm van een combi microgolfoven waarmee jij de sterren van de hemel kookt. Hete lucht wordt dankzij een grote ventilator door 60 gaten richting jouw maaltijd geblazen, om het zo snel goed op te warmen. Een beter resultaat in minder tijd. Duurzaam en gemakkelijk.

Bij Samsung ontwikkelden we het slimme HotBlast-systeem. Hiermee is het mogelijk om met de Samsung combi microgolfovens maaltijden van 'ovenkwaliteit' te bereiden in minder dan de helft van de tijd. Samsung heeft deze technologie speciaal ontwikkeld voor moderne, drukke gezinnen. We weten maar al te goed dat het vaak een hele toer is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten en we leveren graag een bijdrage om dit iets makkelijker te maken.

Met een maaltijd bereid met HotBlast gaat snelheid niet ten koste van kwaliteit en smaak. HotBlast is snel en krachtig.

Wat is Samsung HotBlast en hoe werkt het?

Met de speciale HotBlast-technologie wordt krachtige hete lucht met behulp van een grote ventilator door maar liefst 60 luchtgaten richting jouw maaltijd geblazen. Zo wordt je eten tot wel 50 procent sneller verhit dan bij een traditionele heteluchtoven. Favoriete gerechten als geroosterde kip zijn met HotBlast 47 procent sneller gaar dan in een traditionele heteluchtoven. En die kortere bereidingstijd doet geen enkele afbreuk aan de smaak. Integendeel. Reken op een heerlijk knapperige buitenkant en een malse en sappige binnenkant.

Ook nieuw: Slim Fry

Naast de slimme HotBlast-functie zijn de nieuwe combi microgolfovens van Samsung ook uitgerust met de Slim Fry-technologie, die het mogelijk maakt om gerechten in je microgolfoven te frituren. Met slechts een theelepeltje olie!

Met een combi microgolfoven heb je ook in een handomdraai perfect gegrilde maaltijden. De PowerGrill Duo is krachtiger dan traditionele grills in heteluchtovens. De extra grote heaters zijn van dezelfde kwaliteit als die in elektrische ovens.

Dankzij de gladde en keramische binnenkant van de Samsung combi microgolfoven is hij makkelijk schoon en krasvrij te houden. Je houdt je microgolfoven zo dus ook nog eens hygiënisch zonder schrobben of speciale sprays.

Dit is Samsung HotBlast

Wat is Samsung HotBlast? Hopelijk hebben we je nu een antwoord kunnen geven. In de samenvatting: Samsung HotBlast is genieten van lekker eten en tijd met elkaar. Tijd die je overhoudt, omdat je die bespaart door de unieke HotBlast-technologie waarmee je maaltijden van 'ovenkwaliteit' sneller klaar zijn. Laat je overtuigen van de kracht van Samsung HotBlast en probeer het zelf! Wedden dat je binnenkort niets anders meer wilt?

Bekijk hier alle microgolfovens in ons assortiment!