Curved Monitor

Home > Samsung Monitor > Curved Monitor

Curved Monitor

Je kende waarschijnlijk al wel de Curved TV van Samsung. Een televisie die je door zijn kromming meer 'in het beeld' trekt, waardoor de beleving van series en films nog groter wordt. Hetzelfde principe is ook interessant voor gamers. Consolegamers kunnen hun PS4 of Xbox One gewoon op hun Samsung Curved TV aansluiten. Maar hoe zit dat met pc-gamers? Gelukkig voor hen hebben we ook de Samsung Curved Monitor in ons assortiment!

Gamen met Samsung Curved Monitor

Curved monitors van Samsung zijn speciaal ontwikkeld voor veeleisende gamers. Een briljant beeldscherm met een elegant en minimalistisch design dat niet afleidt van de game. Integendeel, met een Curved Monitor word je net als met een Curved TV nóg meer in de beleving getrokken. En dat is natuurlijk precies waar gamers naar op zoek zijn.

Waarom een Curved Monitor beter is dan een gewone monitor

Een Samsung Curved Monitor zorgt voor een hyperrealistische game-ervaring in beeld en geluid. In de eerste plaats door de gebogen vorm, die perfect aansluit op de vorm van je oogbol. Zo bevindt ieder stukje van het beeld zich op gelijke afstand van je ogen. En dat merk je. Je wordt zó in de game gezogen.

De monitor schotelt je de scherpste beelden met een snelle responstijd van minimaal 4 ms voor en een verversingssnelheid van minimaal 60 Hz. De allersnelste bewegingen worden helder op je scherm weergegeven. Dankzij Flicker Free heb je geen last van vermoeide ogen, want in tegenstelling tot conventionele monitoren flikkert de Curved Monitor niet.

Ook het geluid van de Curved Monitor is fantastisch. Stereoluidsprekers van hoge kwaliteit zijn netjes weggewerkt in de behuizing van de monitor. Je hebt dus geen externe luidsprekers of een koptelefoon nodig.

Voordelen Curved Monitor voor gamers

Met slechts één druk op de knop zet je de Curved Monitor in de Game-modus. Een intelligente modus, die je automatisch de meest intense beeldinstellingen voor games voorschotelt. De Game-modus verbetert de kleuren en verhoogt het contrast. Zo zie je op ieder moment precies wat er gebeurt en wordt alle actie nog meeslepender.

Curved monitor

Voordelen Curved Monitor voor iedereen

Hoewel de Curved Monitor dé perfecte game-monitor is, is hij zeker niet alleen maar geschikt om mee te gamen. Je kunt er net als met de Curved TV natuurlijk ook fantastisch films of YouTube-video's mee kijken. En ook foto's komen op dit scherm uitstekend tot hun recht. Ja, je kunt er zelfs gewoon op werken. Je spreadsheets en andere documenten zagen er nog nooit zo goed uit als op een Curved Monitor van Samsung. Benieuwd geworden? Bekijk dan eens de Curved QLED CF791.

INTERESSANT VOOR JOU

Curved TV scherm bouwwerk

Voordelen Curved TV