De voordelen van een robotstofzuiger

Home > Samsung Stofzuiger > De voordelen van een robotstofzuiger

De voordelen van een robotstofzuiger

Als je er nog geen hebt, dan heb je de aanschaf van een robotstofzuiger vast al eens overwogen. Het is geen geheim dat stofzuigen niet de grootste hobby is van veel mannen en vrouwen. Maar toch houdt iets je tegen... Maakt een robotstofzuiger wel echt goed schoon? In dit artikel hopen we je te overtuigen van het nut van een robotstofzuiger door de belangrijkste voordelen van de Samsung Powerbots op een rij te zetten.

Mogelijk leven er bij jou namelijk nog een aantal vooroordelen over robotstofzuigers. Robotstofzuigers zouden niet krachtig genoeg zijn, ze zouden te traag zijn, ze zouden te dom zijn en ze zouden niet beweeglijk genoeg zijn om langs alle obstakels in je woonkamer te manoeuvreren. Deze vooroordelen kunnen stuk voor stuk in de prullenbak, want ze zijn gebaseerd op de eerste generaties robotstofzuigers. En zeker niet op de slimme en geavanceerde generatie waartoe onze POWERbot stofzuigers behoren.

POWERbot Smart Control

De naam zegt al alles. Deze robotstofzuiger is een krachtige jongen. Hij maakt gebruik van Digital Inverter-technologie, waardoor hij over een veel grotere zuigkracht beschikt dan zijn concurrenten. Dankzij de extra brede borstel en de revolutionaire CycloneForce-techologie maakt deze krachtpatser grondiger schoon dan ooit. Hij is ook nog eens heel slim, door de ononderbroken reeks sensoren aan de voorkant. Je hoeft niet bang te zijn dat je POWERbot Smart Control in een hoekje vast komt te zitten. Met zijn grote wielen en verhoogde romp neemt de stofzuiger hindernissen als kleden, drempels en snoeren met gemak. De POWERbot Smart Control heeft nog veel meer nuttige snufjes. Zo kan je met een app de Powerbot Smart Control wijzen op een vieze plek op de vloer. Hij gaat dan razendsnel voor je aan de slag om die plek schoon te maken.

Goed, je begrijpt dat we enthousiast zijn over onze robotstofzuigers. Maar waarom zou je er nou precies een willen? Hieronder hebben we de meestgenoemde voordelen voor je samengevat.

Een robotstofzuiger bespaart tijd

Met een robotstofzuiger in je huis, hoef je minder zelf te stofzuiger. Als je robotstofzuiger overal bij kan komen, dan is het zelfs helemaal niet meer nodig om de stofzuiger ter hand te nemen. Je kunt je robotstofzuiger programmeren zodat hij aan het werk gaat op een tijd dat jij er geen last van hebt. 's Nachts bijvoorbeeld. Of als je overdag op je werk bent. Zo hou jij meer tijd over voor leuke dingen.

Een robotstofzuiger maakt even snel iets schoon

Je hoeft niet helemaal de stofzuiger op te halen om even een klein plekje schoon te maken. Wijs de vervuilde plek gewoon met de afstandsbediening aan en de POWERbot Smart Control gaat voor je aan de slag. Als de plek schoon is, gaat hij weer terug naar zijn dockingstation. Lekker makkelijk!

Een robotstofzuiger komt op lastige plekken

De robotstofzuiger is 13,5 centimeter hoog. Als de ruimte onder je bed, bank of stoelen hoger is, dan maakt hij ook hieronder schoon. Precies die plekken die zo vervelend zijn om zelf schoon te maken met je handstofzuiger.

Een robotstofzuiger is onvermoeibaar

Een robotstofzuiger klaagt nooit over zijn werk. Hij heeft altijd zin, ook al programmeer je 'm om elke dag te stofzuigen. Met een robotstofzuiger als de POWERbot VR9000 kun je dus veel vaker (laten) stofzuigen, dan dat je zelf zou doen! Als de batterij bijna leeg is, gaat de robotstofzuiger zelf naar z'n dockingstation om zichzelf op te laden. En als hij weer genoeg power heeft, gaat hij direct weer verder waar hij gebleven was.