Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD kaart en de Apparaatopslag?

Overzetten bestanden kan eenvoudig op je smartphone of tablet.

1 Tik vanuit het startscherm op Apps en vervolgens op 'Mijn Bestanden'.
Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD-kaart en de Apparaatopslag?
2 Open vervolgens de locatie van de bestanden die je wilt verplaatsen (voor foto's van je camera is dit de map DCIM).
Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD-kaart en de Apparaatopslag?
3 Houd de map die je wilt verplaatsen ingedrukt voor 2/3 seconden, er verschijnt nu een selectie-icoontje.
Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD-kaart en de Apparaatopslag?
4 Tik nu op de optie knop van je toestel en vervolgens op 'Verplaatsen'.
Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD-kaart en de Apparaatopslag?
5 Navigeer naar de plaats waar je de bestanden wilt opslaan. Kies dan voor 'Hier plaatsen'.
Hoe verplaats ik bestanden tussen de SD-kaart en de Apparaatopslag?