Истечен

Промоција на мобилни телефони: Со паметно купување до ваучери
за паметен часовник!

Купете некој од Galaxy телефоните од сериите S20, S10 или Note10
и ке добиете ваучер од 6.000 денари за купување на Galaxy Watch часовник.


* важи до истекот на залихи

Важи од 15/04/2020 до 30/04/2020

Купете некој од Galaxy телефоните од сериите S20, S10 или Note10 и ке добиете ваучер од 6.000 денари за купување на Galaxy Watch часовник.