Истечен

Промоција на телевизори: Tелевизор кога е вклучен, уметничко дело кога е исклучен

Со The Frame TV добивате 4 месеци користење на Art Store
галеријата и рамка за вашиот нов телевизор. Уживајте во
врвната слика со вклучен телевизор и уметнички дела кои се прикажуваат додека телевизорот е исклучен.

Важи од 02/07/2020 до 16/08/2020

Купете TV Frame TV со кој добивате 4 месеци бесплатно користење на Art Store галеријата и елегантно дизајнирана рамка* којашто ќе го направи вашиот нов телевизор посебен.

 

Со  The Frame TV доживејте и единствен начин на прикажување на колекции од уметнички дела.Додека телевизорот е вклучен, овозможува совршено искуство на гледање на екранот со над една милијарда нијанси на бои во сликата благодарение на Quantum Dot технологијата.


Кога телевизорот е исклучен, сензорот за движење детектира присутност и го вклучува телевизорот на чијшто екран тогаш се појавува слика со уметничко дело. Сѐ додека сте во близина на сензорот, сликата ќе биде на екранот, а кога ќе се оддалечите, екранот ќе се исклучи и на тој начин ќе ја штеди енергијата.

 

Со оваа специјална понуда на располагање ви е Art Store галерија од слики во текот на 4 месеци. Во неа истражете ги уметничките дела од светска класа, изберете ги и задржете ги во дигитален формат, а кога телевизорот ќе се исклучи, галеријата ќе го разубави ѕидот на вашиот животен простор. 

 

Уживајте во идеалниот спој на современа технологија и уметност со својот нов The Frame TV.

 

Промоцијата трае од 2.7. до 16.8.2020. или до истекување на залихите и се однесува на The Frame модели 2020

 

*Достапноста на боите на рамки проверете ја на продажното место

ТВ што ја оживува уметноста

The Frame Smart TV 4K 75" (2020)

Единствениот The Frame TV 4K 2020 внесува во вашиот дом нова димензија на совршенство. Уметнички дела од најпознатите светски музеи и галерии ќе бидат во вашиот дом со помош на Art Store галеријата.

Вие ја бирате бојата на рамка што најмногу ви одговара!

The Frame TV со 75 инчи овозможува широк екран со повеќе од една милијарда бои. Уживајте во најдобрите спомени и гледајте ги на широк екран. Едноставно испратете ја омилената слика на The Frame TV со помош на апликацијата Smart Things или УСБ уред.