Промоција на мобилни телефони: Заменете старо за ново и помоќно


За време на промотивниот период од 7 Август до 22 Август 2019, заменете го Вашиот употребуван мобилен телефон и заштедете до 24500 МКД за Вашиот нов Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+*

*Целокупната вредност на заштедата зависи од проценетата вредност на употребуваниот мобилен телефон, во согласност со актуелната ценовна листа на откупниот партнер на Самсунг на денот на евалуација и откуп на употребуваниот мобилен телефон.

Заменете старо за ново и помоќно

Купете го во пред-продажба новиот Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+!

За време на промотивниот период од 7 Август до 22 Август 2019, заменете го Вашиот употребуван мобилен телефон и заштедете до 24500 МКД за Вашиот нов Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+*

Специјалната понуда на Самсунг Електроникс Австрија ГмбХ и Самсунг партнерите за продажба истакнати на оваа страна им овозможува на сите приватни и трговски купувачи атрактивни заштеди при набавката на новиот Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+, во периодот од 7 Август до 22 Август 2019. Во моментот на набавка од овластениот продажен партнер на Самсунг, можете да добиете намалување во износ од 6000 МКД, кое што може да се искористи за набавка на нов Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+. Исто така, доколку ја одберете опцијата за откуп на Вашиот употребуван телефон од овластениот партнер за откуп на Самсунг, можете да заштедите до 24500 МКД, во зависност од проценетата вредност на употребуваниот мобилен телефон.

*Целокупната вредност на заштедата зависи од проценетата вредност на употребуваниот мобилен телефон, во согласност со актуелната ценовна листа на откупниот партнер на Самсунг на денот на евалуација и откуп на употребуваниот мобилен телефон.

Запознај ги нашите партнери за откуп

Можете да направите првична, незадолжителна проценка на вредноста на Вашиот употребуванн мобилен телефон на следниот www.samsung-trade-in.com/mk

Можете да пронајдете листа на откупни партнери тука:

Мобико - http://www.mobico.com.mk/
Партизански одреди 62
1000 Скопје
Северна Македонија


Видео Дата сервис центар - https://videodata.com.mk/
Рузвелтова бр. 72
1000 Скопје
Северна Македонија

Запознај ги нашите партнери за продажба

Новиот Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+ ќе го пронајдете кај следните продажни партнери на Самсунг:

Дознај повеќе

  • услови на програмата за замена заменете старо за ново и помоќно
    Услови на програмата за замена
    Детали кои треба да ги знаете во правниот договор за замена.