RF5500K T Style фрижидер со француски врати и Triple Cooling технологија, 500L

RF5500K T Style фрижидер со француски врати и Triple Cooling технологија, 500L

RF50N5970B1/EO

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Револуционерно тројно ладење

Системот за тројно ладење, Triple Cooling, самостојно ја контролира и оптимизира температурата, ја зголемува влажноста и спречува мешање на непријатните мириси во сите 3 оддели.

Прецизно одржување на свежината

За да ја зачува храната свежа подолго време, технологијата Precise Chef Cooling го сведува на минимум секое варирање на температурата до само ± 0,5 °C* со често чувствување на промените и потоа прецизно контролирање на работата на компресорот.

* Според интерно тестирање. Споредено со конвенционални модели на Samsung со варијација од 3 °C.

Повеќе простор на барање

Зоната CoolSelect Plus нуди најголема флексибилност во складирањето на храната, за сѐ да остане свежо. Со само еден потег, еден од деловите може лесно да се смени од фрижидер во замрзнувач со користење на четири поставки за температура.

Идеална грижа за месо и риба

Fresh зоната е паметно дизајнирана фиока која нуди идеална средина за чување на месо и риба – чувајќи ги на оптимална температура за да останат свежи и да го имаат најдобриот можен вкус.

Повеќе стил и удобност

Првокласниот дизајн од типот Т овозможува паметно искористување на секој агол и складирање на многу поголеми предмети, бидејќи така е многу полесно да се ставаат, организираат и наоѓаат нештата. Исто така, неговиот дизајн изгледа модерно, кул и елегантно.

Складирај и организирај повеќе храна

Големиот капацитет од 500 литри дава доволно простор во фрижидерот и замрзнувачот за складирање на многу повеќе храна и подобра организација. А, неговите 4 врати се отвораат широко за да можеш брзо и со само еден поглед да видиш сѐ што ти треба.

Спецификации

  • Нето вкупно (литри) 486 ℓ
  • Нето ширина (cm) 795 mm
  • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1920 mm
  • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 745 mm
  • Нето тежина (кг) 118 kg
  • Тип на ладење Тројно и метално ладење

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена