RS8000NC фрижидер Flex со технологија Twin Cooling Plus, 604ℓ

RS68N8671SL/EF
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

Лесен и ефикасен пристап

Модел Flex со 3 врати

Сочна свежина

Twin Cooling Plus™

604 ℓ

Нето вкупно (литри)

912 mm

Нето ширина (cm)

Лесен и ефикасен пристап

Модел Flex со 3 врати

Поефикасно чување и распоредување на продуктите поради врвните погодности. Има два фрижидерa и еден замрзнувач. Во посебниот горен и долен фрижидер сѐ може да биде добро организирано, па пристапот е лесен. Покрај тоа, губењето на ладен воздух е помало до 55%* и се заштедува електрична енергија.

Лесен и ефикасен пристап

* Тестирано од Intertek со интерниот начин на тестирање на Samsung * Потврдата за намалување на губењето ладен воздух е постигната со помош на тестот за потрошувачка на електрична енергија, со отворање на вратите на горниот/долен фрижидер на примерокот од моделот RS6*N8671* во споредба со вратите на фрижидерот RS7768*

  • *Само кај моделот Flex со 3 врати.

Сочна свежина

Twin Cooling Plus™

Обезбедува храната да остане посочна и посвежа двојно подолго*. Twin Cooling Plus™ ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот со помош на независно ладење. Подобро ја чува храната и го штити нејзиниот вкус спречувајќи мешање на мирисите.

Сочна свежина

*Нивото на свежина се базира врз резултатите од тестот SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH* Тестирано на моделите RS6*N8* во споредба со конвенционалните модели RSA1U*

Се чува на ладно

Метално ладење

Ја одржува храната свежа дури и кога често ја отвораш и ја затвораш вратата. Цевката за ладење на метал во задниот дел на ѕидот од фрижидерот помага во одржувањето на оптималната внатрешна температура. Цевката го задржува студот и спречува губење на ладниот воздух кога е отворена вратата. Исто така, брзо го враќа губењето на топлина кога повторно ќе се затвори.

Се чува на ладно

Врвна свежина

Прецизно ладење за готвачи

Подолго ги чува свежината, вкусот и текстурата на храната. Независните ладилници во секој оддел рамномерно го ладат секој агол. Напредната изолација ги намалува промените на температурата, без оглед на тоа колку надворешноста е топла или ладна. Технологијата на дигиталниот инвертор, исто така, има способност да ја почувствува и прецизно да ја контролира температурата.

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

Врвна свежина

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

Лесно достапни продукти

Полица Easy Slide

Безбедно стави ја раката во фрижидерот без потреба да ги заобиколуваш пречките во него. Полицата Easy Slide Shelf* е монтирана на шини со валјаци и лесно се повлекува и се вовлекува. Овозможува ефикасно чување, распоредување и вадење на продуктите. Може брзо да ги дофатиш работите во задниот дел и во аглите и нема губење на простор.

Лесно достапни продукти

Елегантен и беспрекорен дизајн

Рамна врата

Обезбеди му на твојот дом елегантен и беспрекорен изглед што го одразува моментниот тренд за едноставен стил. Има изразено убава рамна врата. Нема да биде истакнат ниту да изгледа како вишок.

Елегантен и беспрекорен дизајн

Едноставна и беспрекорна дозерка и дисплеј

Минимална дозерка и скриен дисплеј

Едноставен начин да изгледаш и да останеш во тренд. Минималната дозерка и скриениот дисплеј го дополнуваат минималистичкиот дизајн на предниот дел. Дозерката е беспрекорно вклопена во вратата, па лесно може да добиеш разладена вода или мраз. Другите контроли се дискретно скриени внатре, но лесно се достапни.

Едноставна и беспрекорна дозерка и дисплеј
  • 604 ℓ Нето вкупно (литри)
  • 912 mm Нето ширина (cm)
  • 1780 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 716 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена