Galaxy A52

SM-A525FZKGEUC

Одбери боја

Одбери меморија

 • Galaxy A52 гледан од предната страна. Сцена од човек кој на зајдисонце е на плажа, а на небото се протегаат розови и сини бои кои се прошируваат надвор од рамките на дисплејот. Текстот вели Осветлување 800 нити, Eye Comfort Shield со логото на SGS и карактеристиката Real Smooth.
  Display
 • Погледни го Galaxy A52 во режим на пејзаж. На екранот има сцена од луѓе на попладневна забава кои се забавуваат со жижици и сцената се протега надвор од екранот. Сликата во екранот е посветла и подетална отколку оној дел кој е надвор од екранот, со што се прикажува функцијата OIS.
  OIS
 • Galaxy A52 во виолетова боја гледан од задната страна, а околу него прска вода.
  IP67
 • Galaxy A52 во режим на пејзаж на чиј екран е прикажан градскиот хоризонт на зајдисонце. Над телефонот има половичен круг кој го покажува патот на сонцето во текот на денот, со икони на сонце при изгревање, сонце кое сјае и месечина што означува изгрејсонце, напладне и вечер. Текстот вели 4.500 mAh (типично).
  батеријата
Четири Galaxy A52 телефони, разделени. Три се гледани од задната страна за да ја покажат задната камера и боите: сина, бела и виолетова. Еден телефон се гледа од предната страна и на екранот има колаж од слики со глава на жена, лице во жолт капут кое прави танцувачки чекор и друга личност како скока, а прикажан е зборот „Awesome“. На телефоните прска вода. Galaxy buds+ во црна боја се на десната страна и се гледаат однадвор. Четири Galaxy A52 телефони, разделени. Три се гледани од задната страна за да ја покажат задната камера и боите: сина, бела и виолетова. Еден телефон се гледа од предната страна и на екранот има колаж од слики со глава на жена, лице во жолт капут кое прави танцувачки чекор и друга личност како скока, а прикажан е зборот „Awesome“. На телефоните прска вода. Galaxy buds+ во црна боја се на десната страна и се гледаат однадвор.

*Симулирана слика. **Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата или операторот. ***Galaxy A52, Galaxy A52 5G и Galaxy A72 се оценети како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот. ****Уредот прикажан на сликата е Galaxy A52.

Генијален екран, непречено лизгање

Твоите очи ќе уживаат со живописните детали со FHD+ Super AMOLED дисплејот, којшто достигнува 800 нити1 за јасност дури и на силна дневна светлина. Eye Comfort Shield2 ја намалува сината светлина, а карактеристиката за навистина фино лизгање Real Smooth прави глетката да биде фина, без разлика дали играш или лизгаш. Сè за пространиот 6,5-инчен Infinity-O дисплеј.

Galaxy A52 гледан од предната страна. Сцена од човек кој на зајдисонце е на плажа, а на небото се протегаат розови и сини бои кои се прошируваат надвор од рамките на дисплејот. Текстот вели Осветлување 800 нити, Eye Comfort Shield со логото на SGS и карактеристиката Real Smooth. Galaxy A52 гледан од предната страна. Сцена од човек кој на зајдисонце е на плажа, а на небото се протегаат розови и сини бои кои се прошируваат надвор од рамките на дисплејот. Текстот вели Осветлување 800 нити, Eye Comfort Shield со логото на SGS и карактеристиката Real Smooth.

*Сликите се симулирани за илустрација. **Измерено дијагонално, големината на екранот е 6,5 инчи како цел правоаголник и 6,3 инчи кога се сметаат заоблените агли. Вистинската површина што се гледа е помала поради заоблените агли и отворот за камера. 1. Ако адаптивното осветлување е вклучено во поставките. Кога дисплејот е изложен на над 20,000 лукси кои ги препознава сензорот за светлина на телефонот, како на пример во опкружување со силно амбиентално осветлување или директна сончева светлина, тогаш осветлувањето може да се зголеми до 800 нити. Вредностите за осветлувањето кои ги мери сензорот може да се разликуваат во зависност од аголот на светлината. 2. Дисплејот на Galaxy A52 (SM-A525) доби сертификат за грижа за видот од страна на SGS врз основа на неговата способност да ги намали штетните влијанија на сината светлина. Сертификатот може да се најде на https://www.sgs.com.

Поставуваме нов стандард за неверојатен дизајн

Погледни ги удобните, елегантни облини на беспрекорниот дизајн на Galaxy A52. Минималниот отвор за камерата се вклопува со мат финишот на задниот дел за да добиеш препознатлив, речиси аеродинамичен изглед. Изрази го својот стил со четирите модерни бои: Виолетова, црна, бела и сина боја.

1. Виолетова боја Galaxy A52 во виолетова боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера. 1. Виолетова боја Galaxy A52 во виолетова боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера.

Поставуваме нов стандард за неверојатен дизајн

Погледни ги удобните, елегантни облини на беспрекорниот дизајн на Galaxy A52. Минималниот отвор за камерата се вклопува со мат финишот на задниот дел за да добиеш препознатлив, речиси аеродинамичен изглед. Изрази го својот стил со четирите модерни бои: Виолетова, црна, бела и сина боја.

2. Црна боја Galaxy A52 во црна боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера. 2. Црна боја Galaxy A52 во црна боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера.

Поставуваме нов стандард за неверојатен дизајн

Погледни ги удобните, елегантни облини на беспрекорниот дизајн на Galaxy A52. Минималниот отвор за камерата се вклопува со мат финишот на задниот дел за да добиеш препознатлив, речиси аеродинамичен изглед. Изрази го својот стил со четирите модерни бои: Виолетова, црна, бела и сина боја.

3. Бела боја Galaxy A52 во бела боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера. 3. Бела боја Galaxy A52 во бела боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера.

Поставуваме нов стандард за неверојатен дизајн

Погледни ги удобните, елегантни облини на беспрекорниот дизајн на Galaxy A52. Минималниот отвор за камерата се вклопува со мат финишот на задниот дел за да добиеш препознатлив, речиси аеродинамичен изглед. Изрази го својот стил со четирите модерни бои: Виолетова, црна, бела и сина боја.

4. Сина боја Galaxy A52 во сина боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера. 4. Сина боја Galaxy A52 во сина боја е гледан од повеќе агли за да се покаже дизајнот: задниот, предниот, страничниот дел, како и слика одблиску од задната камера.
 • *Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

Генијална камера, секогаш изострена и стабилна

Камерата со повеќе објективи на Galaxy A52 ги носи сликите на следното ниво. Премини на ултрависока резолуција со главната камера од 64 MP со OIS за фотографирање на јасни, чисти фотографии во текот на денот. Прошири го аголот на гледање со широкоаголната камера. Приспособи го фокусот со Depth Camera или доближи се до деталите со Macro Camera.

Слика одблиску од задниот дел на напредната Quad камера на виолетовиот модел на која се покажани главната камера со F1.8 64 MP OIS, ултрашироката камера со F2.2 12 MP, Depth camera со F2.4 5 MP и Macro Camera со F2.4 5 MP. Слика одблиску од задниот дел на напредната Quad камера на виолетовиот модел на која се покажани главната камера со F1.8 64 MP OIS, ултрашироката камера со F2.2 12 MP, Depth camera со F2.4 5 MP и Macro Camera со F2.4 5 MP.

*OIS: Оптичко стабилизирање на фотографии

Снимај детали, дури и на слаба осветленост со OIS

Кажи им збогум на матните фотографии и видеозаписи. OIS (Оптичкото стабилизирање на фотографија) помага да се стабилизираат сликите за движењето да биде фино, а фотографиите јасни — дури и на слабо осветлување. Камерата повлекува повеќе светлина за да ги осветли слабо осветлените слики.

Погледни го Galaxy A52 во режим на пејзаж. На екранот има сцена од луѓе на попладневна забава кои се забавуваат со жижици и сцената се протега надвор од екранот. Сликата во екранот е посветла и подетална отколку оној дел кој е надвор од екранот, со што се прикажува функцијата OIS. Погледни го Galaxy A52 во режим на пејзаж. На екранот има сцена од луѓе на попладневна забава кои се забавуваат со жижици и сцената се протега надвор од екранот. Сликата во екранот е посветла и подетална отколку оној дел кој е надвор од екранот, со што се прикажува функцијата OIS.

*Сликите се симулирани за илустрација.

Ултраширока камера за ултраважни доживувања

Слично како човечкото око, ултрашироката камера од 12 MP го гледа светот под агол од 123 степени, додавајќи повеќе перспектива на сè што снимаш.

1. Девојче седи на огромно дрво покриено со мов. Тоа е исечена слика одблиску на која е прикажано девојчето и центарот на дрвото. 1. Девојче седи на огромно дрво покриено со мов. Тоа е исечена слика одблиску на која е прикажано девојчето и центарот на дрвото.
*Сликите се симулирани за илустрација. **Снимањето (фотографии/видеоснимки) под ултраширок агол е поддржано само за задната камера.
2. A girl sitting on a large tree covered in moss. Taken on the Ultra Wide Camera, you can see more of the tree and scene around her. 2. A girl sitting on a large tree covered in moss. Taken on the Ultra Wide Camera, you can see more of the tree and scene around her.
*Сликите се симулирани за илустрација. **Снимањето (фотографии/видеоснимки) под ултраширок агол е поддржано само за задната камера.

Macro Camera ги доловува и најситните детали

Пријди поблиску со Macro Camera од 5 MP и откриј ги ултрафините детали на сликата. На твоите слики им додава природен „bokeh“ ефект со што го истакнува она што го сликаш од заднината.

*Сликите се симулирани за илустрација. **Карактеристиката Macro Camera е поддржана само за задната камера.

Слика одблиску снимена со Macro Camera ги покажува деталите на виолетов цвет. Слика одблиску снимена со Macro Camera ги покажува деталите на виолетов цвет.

*Сликите се симулирани за илустрација. **Карактеристиката Macro Camera е поддржана само за задната камера.

Подготвени, стабилни, почнуваме

Во режимот Super Steady, Galaxy A52 ги прави видеозаписите фини и стабилни. Снима како професионална акциска камера, користејќи ја ултрашироката камера и предвидувачкиот софтвер.

Човек на велосипед и друго лице кое трча зад него и турка. Пред нив има дланка која држи Galaxy A52, а на екранот е прикажан корисничкиот интерфејс за камера. Сцената на екранот е почиста од сцената надвор од него, отсликувајќи како Super Steady овозможува снимање на фин видеозапис дури и кога предметот се движи. Човек на велосипед и друго лице кое трча зад него и турка. Пред нив има дланка која држи Galaxy A52, а на екранот е прикажан корисничкиот интерфејс за камера. Сцената на екранот е почиста од сцената надвор од него, отсликувајќи како Super Steady овозможува снимање на фин видеозапис дури и кога предметот се движи.

*Сликите се симулирани за илустрација. **Резултатите може да се разликуваат во зависност од условите при снимање и/или кои вклучуваат повеќе предмети, предмети кои се надвор од фокус или предмети кои се движат. ***Не ја поддржува функцијата за зголемување. ****Достапен е единствено при фотографирање со ултрашироката камера во Full HD.

Стави го фокусот во преден план со Depth Camera

Depth Camera од 5 MP ти овозможува да ја контролираш длабочината на полето во твоите слики. Со еден едноставен допир можеш фино да го приспособиш затемнувањето на заднината зад она што го сликаш за да добиеш квалитетни портрети што навистина се издвојуваат од другите.

1. Жена чита книга стоејќи пред полица полна со книги. Полицата со книги е во заднина и е заматена. 1. Жена чита книга стоејќи пред полица полна со книги. Полицата со книги е во заднина и е заматена.
*Сликите се симулирани за илустрација.
2. Жена чита книга и стои пред полица полна со книги. И личноста и заднината се јасни и незаматени. 2. Жена чита книга и стои пред полица полна со книги. И личноста и заднината се јасни и незаматени.
*Сликите се симулирани за илустрација.

Предна камера со висока резолуција за „селфи“ како на суперѕвезда

Предната камера од 32 MP на Galaxy A52 снима чисти „селфи“ фотографии со висока резолуција во текот денот. А, со ефектот Bokeh, со кој се прави благо заматување на заднината, твоето лице е во центарот на вниманието.

*Сликите се симулирани за илустрација.

Жена гледа во камерата и прави „селфи“. Заднината е благо заматена со ефектот bokeh. Жена гледа во камерата и прави „селфи“. Заднината е благо заматена со ефектот bokeh.

*Сликите се симулирани за илустрација.

Сега е отпорен на истурање, прскање и плискање

Оценет како IP67 за отпорност од вода и прашина, овој телефон е отпорен на потопување во вода до 1 метар во време до 30 минути.1 Така што можеш да продолжиш да играш и снимаш и покрај тоа што телефонот е малку наводенет.

1. Galaxy A52 е оценет како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот.

Galaxy A52 во виолетова боја гледан од задната страна, а околу него прска вода. Galaxy A52 во виолетова боја гледан од задната страна, а околу него прска вода.

1. Galaxy A52 е оценет како IP67. Според условите за тестирање за потопување во слатка вода длабока најмногу 1 метар во временски период до 30 минути. Не се препорачува употреба на плажа, во базен или вода со сапуница. Во случај да истурите течности што содржат шеќер на телефонот, исплакнете го уредот во чиста вода во сад, притискајќи ги копчињата. Заштитен е само од вода со слаб притисок. Високиот притисок на вода, како што е проточната вода од чешма или туш, може да го оштети уредот.

Surround-звук на твојата дланка

Благодарение на двата звучника — еден одозгора и еден одоздола — може да добиеш стерео звучно доживување без слушалки. Однеси ги филмските вечери или омилените игри на следното ниво со помош на звукот како на кино кој те внесува во сцената.

Лице држи Galaxy A52 во режим на пејзаж, а на екранот има сцена од витез кој се бори со змеј што блуе оган, а од двете страни на екранот излегуваат звучни бранови кои ги демонстрираат стереозвучниците. Лице држи Galaxy A52 во режим на пејзаж, а на екранот има сцена од витез кој се бори со змеј што блуе оган, а од двете страни на екранот излегуваат звучни бранови кои ги демонстрираат стереозвучниците.

Генијална батерија, трае два дена¹

Батеријата од 4.500 mAh (типична)² ти дава повеќе време да го правиш она што го сакаш — стриминг, споделување, гејминг и многу повеќе. Управувањето овозможено со AI детектира и приспособува според твоите навики на користење за батеријата да трае подолго. А со супер брзото полнење од 25 W, Galaxy A52 брзо ја надополнува батеријата.

Galaxy A52 во режим на пејзаж на чиј екран е прикажан градскиот хоризонт на зајдисонце. Над телефонот има половичен круг кој го покажува патот на сонцето во текот на денот, со икони на сонце при изгревање, сонце кое сјае и месечина што означува изгрејсонце, напладне и вечер. Текстот вели 4.500 mAh (типично). Galaxy A52 во режим на пејзаж на чиј екран е прикажан градскиот хоризонт на зајдисонце. Над телефонот има половичен круг кој го покажува патот на сонцето во текот на денот, со икони на сонце при изгревање, сонце кое сјае и месечина што означува изгрејсонце, напладне и вечер. Текстот вели 4.500 mAh (типично).

*Полначот за супер брзо полнење од 25 W се продава посебно. 1. Проценето според профилот на употреба на просечен/типичен корисник Независно проценето од страна на Strategy Analytics во Обединетото Кралство во периодот 20.1.2021-31.1. со верзии за пред-издавање на SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 во стандардни услови со користење на мрежите LTE и 5G Sub6 (НЕ Е тестирано во 5G mmWave мрежа). Реалното времетраење на батеријата се разликува во зависност од мрежната средина, користените функции и апликации, зачестеноста на повици и пораки, бројот на полнења на батеријата и многу други фактори. 2. Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трети страни. Типична вредност е проценетата просечна вредност, земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батеријата кај примероците од батерија тестирани според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минимален) капацитет е 4.370 mAh. Реалното времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, начинот на употреба и други фактори.

Генијален перформанс за да направиш повеќе одеднаш

Без разлика дали си сконцентриран на една задача или повеќе задачи одеднаш, Galaxy A52 ги подобрува перформансите благодарение на подобрениот Осмојадрен процесор и меморија до 8 GB RAM. Складирај повеќе и бриши помалку благодарение на интерната меморија до 256 GB. А ако тоа не е доволно, додај до 1 TB со microSD картичката.

Се прикажуваат половините од два телефони Galaxy A52 во режим на пејзаж. На едниот екран има видеозапис од балони со топол воздух, а на другиот екран има пренос во живо од концерт и на екранот се појавуваат коментари во реално време. Текстот во центарот вели Осмојадрен процесор, RAM 8 GB и Меморија од 256 GB плус најмногу до 1 TB. Се прикажуваат половините од два телефони Galaxy A52 во режим на пејзаж. На едниот екран има видеозапис од балони со топол воздух, а на другиот екран има пренос во живо од концерт и на екранот се појавуваат коментари во реално време. Текстот во центарот вели Осмојадрен процесор, RAM 8 GB и Меморија од 256 GB плус најмногу до 1 TB.

*Капацитетот на RAM и внатрешната меморија може да се разликуваат во зависност од земјата. Просторот за складирање кој е на располагање може да се разликува во зависност од софтверот кој е претходно инсталиран. **MicroSD картичката се продава посебно.

Game Booster ти дава предност

Доведи ги перформансите до максимум со Game Booster. Исклучи ги работите што ти го одземаат вниманието и подобри ги игрите со наменет интерфејс и лесно достапно мени. Frame Booster овозоможува графиката да има непрекинато, вистинско движење. И, играј најдобро што можеш, затоа што Game Booster го учи твојот начин на употреба за да може да ги оптимизира батеријата, температурата и меморијата.

Galaxy A52 ти го овозможува Game Booster којшто учи како да ја оптимизира батеријата, температурата и меморијата додека играш. Galaxy A52 ти го овозможува Game Booster којшто учи како да ја оптимизира батеријата, температурата и меморијата додека играш.

*Фотографиите од уредот и екранот се симулирани за илустрација. **Компатибилноста со Game Booster може да се разликува во зависност од играта.

Заштити го она што ти е важно

Платформата Samsung Knox, вградена во хардверот и софтверот на телефонот од самиот почеток, го штити твојот телефон од моментот кога ќе се вклучи. За повеќеслојна безбедност, таа ги штити твоите најчувствителни информации од злонамерни софтвери и закани.

Текстот вели Secure (заштита), а наместо буквата „U“ е поставено логото на Samsung Knox. Пет слоја во форма на телефонот, едниот има коло и чип, а другите четири изгледаат како стакло со логото на Samsung Knox. Секој слој ги претставува петте слоеви на заштитата на Samsung Knox: Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA*, SE за Android и Container. Текстот вели Secure (заштита), а наместо буквата „U“ е поставено логото на Samsung Knox. Пет слоја во форма на телефонот, едниот има коло и чип, а другите четири изгледаат како стакло со логото на Samsung Knox. Секој слој ги претставува петте слоеви на заштитата на Samsung Knox: Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA*, SE за Android и Container.

*Архитектура за мерење интегритет базирана врз TrustZone.

Заштити со едноставен допир

Сензорот за отпечаток од прст на екранот на Galaxy A52 го препознава твојот единствен отпечаток од прстот, овозможувајќи ти лесен и безбеден начин да го заклучиш телефонот. А со услугите за биометриска автентикација Samsung Pass, твојот отпечаток од прстот овозможува побрз, побезбеден начин на автентикација за најава на некоја апликација или веб-локација.

*Опцијата Web log-in na Samsung Pass е достапна само во Samsung Internet. **Компатибилноста и достапноста на функциите и карактеристиките Samsung Pass може да се разликува во зависност од апликациите.

Galaxy A52 гледан од предната страна, а на екранот се појавува само сензорот за отпечаток од прст. Galaxy A52 гледан од предната страна, а на екранот се појавува само сензорот за отпечаток од прст.

*Опцијата Web log-in na Samsung Pass е достапна само во Samsung Internet. **Компатибилноста и достапноста на функциите и карактеристиките Samsung Pass може да се разликува во зависност од апликациите.

Оптимизиран за да ти олесни

Уживај во финото движење и воодушевувачкиот дизајн со One UI. Оптимизирано за секоја големина на екран, ти дозволува да се фокусираш на она што е важно на пријатен и интуитивен начин. One UI ти овозможува да го приспособиш телефонот за да ти одговара тебе, така што целосно ќе уживаш во пријатното Galaxy доживување.

*Достапноста на карактеристики, апликации и услуги на One UI може да се разликува во зависност од уредот, верзијата на оперативниот систем и земјата. **Фотографијата од уредот и екранот е симулирана за илустрација.

Преден поглед од уред на кои се прикажани панелот за Известувања и Брзиот панел на бела заднина, додека One UI ти помага да се фокусираш. Преден поглед од уред на кои се прикажани панелот за Известувања и Брзиот панел на бела заднина, додека One UI ти помага да се фокусираш.

*Достапноста на карактеристики, апликации и услуги на One UI може да се разликува во зависност од уредот, верзијата на оперативниот систем и земјата. **Фотографијата од уредот и екранот е симулирана за илустрација.

Одлично Android™ искуство, секогаш

Преземи ги најновите Google апликации на Android OS, целосно поддржани на твојот Galaxy A52.

*Достапноста на Google апликации може да се разликува во зависност од земјата или јазикот. **Google, Android, Google Play, YouTube и другите ознаки се трговски марки на Google LLC.

Прикажани се Google апликации инсталирани на Galaxy A52 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos). Прикажани се Google апликации инсталирани на Galaxy A52 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos).

*Достапноста на Google апликации може да се разликува во зависност од земјата или јазикот. **Google, Android, Google Play, YouTube и другите ознаки се трговски марки на Google LLC.

Користи ги своите Galaxy Buds Pro за да го подобриш своето Galaxy A52 доживување

Buds Pro се поставени на средина, а кутијата е отворена. На горната лева страна е претставен задниот дел на Galaxy A52, а на долната десна страна е претставен предниот дел на Galaxy A52. Buds Pro се поставени на средина, а кутијата е отворена. На горната лева страна е претставен задниот дел на Galaxy A52, а на долната десна страна е претставен предниот дел на Galaxy A52.

*Galaxy Buds Pro се продаваат одделно.

Лесно пронајди ги своите Galaxy Buds Pro со помош на SmartThings Find

*Сите уреди мора да бидат регистрирани со SmartThings за да добиваат паметни известувања. Потребна е најава на корисничка сметка на Samsung, поврзување на Wi-Fi или мобилен интернет и потребно е да се конфигурираат поставките во апликацијата SmartThings Find.

Една Buds Pro слушалка е на аголот на каучот. На Buds Pro слушалката има икона за локација. Една Buds Pro слушалка е на аголот на каучот. На Buds Pro слушалката има икона за локација.

*Сите уреди мора да бидат регистрирани со SmartThings за да добиваат паметни известувања. Потребна е најава на корисничка сметка на Samsung, поврзување на Wi-Fi или мобилен интернет и потребно е да се конфигурираат поставките во апликацијата SmartThings Find.

Секогаш тука за тебе, каде било, кога било

Уживај во мирот кога ќе одлучиш да купиш Galaxy смартфон. Интерактивната дијагностика и оптимизацијата на апликацијата Samsung Members го олеснуваат приспособувањето на перформансите на твојот уред, додека нашата корисничка поддршка ти овозможува да ги решиш проблемите кога ти е потребна дополнителна помош.

Жена држи шолја за кафе и го користи својот Galaxy A52. Икона за штиклирање означува Автоматски проверки, икона од дланка која допира екран означува Интерактивни проверки, икона од стрелка во круг ја означува карактеристиката за Исчисти ја меморијата, икона од запчаник ја означува карактеристиката за Оптимизирај ги поставките. Жена држи шолја за кафе и го користи својот Galaxy A52. Икона за штиклирање означува Автоматски проверки, икона од дланка која допира екран означува Интерактивни проверки, икона од стрелка во круг ја означува карактеристиката за Исчисти ја меморијата, икона од запчаник ја означува карактеристиката за Оптимизирај ги поставките.

* Достапните функции и одлики за апликацијата Samsung Members може да се разликуваат според земјата и уредот. ** Уредот и сликата на екранот се симулирани за илустрација.

Запознај го новиот Galaxy A. За сите да ја почувствуваат генијалноста.

.

Пет телефони од серијата А, разделени. Четири се гледани од задната страна за да ја покажат задната камера и боите: бела, сина, виолетова и црна. Еден телефон се гледа од предната страна и на екранот има колаж од слики со глава на жена, розов џемпер и сукња со принт на тигар и панталони со принт на квадрати, а прикажан е зборот „Awesome“. Пет телефони од серијата А, разделени. Четири се гледани од задната страна за да ја покажат задната камера и боите: бела, сина, виолетова и црна. Еден телефон се гледа од предната страна и на екранот има колаж од слики со глава на жена, розов џемпер и сукња со принт на тигар и панталони со принт на квадрати, а прикажан е зборот „Awesome“.

Спецификации

 • Процесор 2.3GHz, 1.8GHz
 • Тежина (g) 189
 • Време на репродуцирање аудио (часови) До 127

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.

*Мерено дијагонално, големината на екранот е 6,5 инчи како цел правоаголник и 6,3 инчи со заоблените агли. Вистинската површина што се гледа е помала поради заоблените агли и отворот за камера.

*Ако адаптивното осветлување е вклучено во поставките. Кога дисплејот е изложен на над 20,000 лукси кои ги препознава сензорот за светлина на телефонот, како на пример во опкружување со силно амбиентално осветлување или директна сончева светлина, тогаш осветлувањето може да се зголеми до 800 нити. Вредностите за осветлувањето кои ги мери сензорот може да се разликуваат во зависност од аголот на светлината.

* Дисплејот на Galaxy A52 доби сертификат за грижа за видот од страна на SGS врз основа на неговата способност да ги намали штетните влијанија на сината светлина. Сертификатот може да се најде на https://www.sgs.com.

*Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трети страни. Типична вредност е проценетата просечна вредност, земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батеријата кај примероците од батерија тестирани според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минимален) капацитет е 4.370 mAh. Реалното времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, начинот на употреба и други фактори

*Вистинскита меморија за складирање може да се разликува во зависност од претходно инсталираниот софтвер.

*Корисничката меморија е помала од вкупната меморија на уредот заради оперативниот систем што се користи за работа и функционалност на уредот. Достапната меморија на корисниците ќе варира во зависност од вашиот оператор и надградбите на оперативниот систем