340W 3,1Ch Soundbar HW-N550

Преземете го Прирачникот

Спецификации

340W 3,1Ch Soundbar HW-N550 (HW-N550)

Општи карактеристики
 • Вкупна моќност 340W
 • Број на канали 3,1 kanala
 • Број на звучник 6
 • Опсег на фреквенција 42Hz~20kHz
Звучник
 • Тип на звучник Zatvoreno kućište
 • Тип на сабвуфер (активен/пасивен/безжичен, вграден) Bežični
 • Тип на куќиште на сабвуферот Bass Reflex
 • Големина на драјверот на сабвуферот 6,5'
 • Централен звучник Da
 • Звучник насочен нагоре Ne
 • Странични звучници Ne
 • Високотонец со широк опсег Ne
 • Acoustic Beam технологија Ne
 • Вклучен безжичен заден звучник Ne
Аудио карактеристики
 • Dolby Atmos Ne
 • Dolby Digital Dolby 5,1kanala
 • Dolby Ne
 • DTS-X Ne
 • MPEG-H Ne
 • DTS Digital Surround DTS 5,1 kanala
 • DTS HD Ne
 • Bluetooth Hi-Fi кодек Ne
 • Број на режими на звук (DSP) 2
 • Режими на звук SSE,Standardni
 • UHQ 32bit Audio Ne
 • Прекинување на дисторзија Ne
Sound Mode
 • Surround Sound Expansion (Виртуелен Surround звук) Da
 • Режим Smart Sound Ne
 • Режим за играње Ne
Видео карактеристики
 • 3Д видео премин Da
 • 4K видео премин Ne
 • HDR Ne
Формат за декодирање
 • AAC Da
 • MP3 Da
 • WAV Da
 • OGG Da
 • FLAC Da
 • ALAC Ne
 • AIFF Ne
Поврзување
 • One Cable (Power Pass to TV) Ne
 • Wireless Frequency Band 5GHz
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
 • Bluetooth Da
 • Wi-Fi Ne
 • USB Music Playback Da
 • USB Host Reprodukcija muzike
 • Micro USB for LAN/SW Update Da
 • Ethernet Port Ne
 • One Remote Control Da
 • Bluetooth вклучен Da
 • Bluetooth Version 2,1
 • Број на HDMI влезови/излези 1 / 1
 • HDMI Version 1,4
 • HDCP 2.2 Ne
 • Број на аудио влезови 1
 • Број на оптички влезови 1
 • Врска за автоматско вклучување Da
Специјална функција
 • Smart Things App (Changed from Samsung Connect App) Ne
 • Samsung Audio Remote App (Bluetooth) Da
 • Ѕидна монтажа Da
 • Компатибилен со SWA-8500S Da
 • Компатибилен со SWA-9000S Ne
 • Multiroom апликација Ne
 • One Power Ne
Димензии
 • Тип на пакување Jedno pakovanje
 • Нето димензии (главен звучник) (ШxВxД) 1060,0 x 59,0 x 87,5 mm
 • Нето димензии (Безжичен модул ) (ШxВxД)) N/A
 • Нето димензии (саб вуфер) (ШxВxД) 215,0 x 384,5 x 304,0 mm
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 1129,0 x 481,0 x 277,0 mm
Тежина
 • Нето тежина (главен звучник) 9,90 kg
 • Нето тежина (Звучник) N/A
 • Нето тежина (сабвуфер) 7,0 kg
 • Бруто тежина (едно пакување) 13,10 kg
Напојување
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (главна) 2,9W
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (сабвуфер) 0,45W
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 28W
 • Потрошувачка на енергија при работа (сабвуфер) 28W
 • Слободен напон Da
 • Energy Star Ne
Дополнителна опрема
 • Далечински управувач Da
 • HDMI кабел Ne
 • Оптички кабел Da
 • Аудио кабел Ne
 • USB кабел Ne
 • Држач за монтажа на ѕид Da
 • ТВ држач Ne
 • Батерија Da

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.