3Ch Soundbar HW-NW700

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Општи карактеристики
 • Број на звучник 7
 • Опсег на фреквенција 40Hz~20KHz
Звучник
 • Тип на звучник Zatvoreno kućište
 • Централен звучник Da
 • Звучник насочен нагоре Ne
 • Странични звучници Ne
 • Високотонец со широк опсег Da
Аудио карактеристики
 • Тип на засилувач Digitalno pojačalo
 • Crystal Amplifier Da
 • Dolby Atmos Ne
 • Dolby Digital Dolby 5.1-kan.
 • Dolby Ne
 • DTS-X Ne
 • MPEG-H Ne
 • DTS Digital Surround DTS 5.1-kan.
 • DTS HD Ne
 • Број на режими на звук (DSP) 3
 • UHQ 32bit Audio Da
 • Прекинување на дисторзија Da
Sound Mode
 • Surround Sound Expansion (Виртуелен Surround звук) Da
 • Режим Smart Sound Da
 • Режим за играње Ne
Видео карактеристики
 • 3Д видео премин Ne
 • 4K видео премин Ne
 • HDR Ne
Формат за декодирање
 • AAC Da
 • MP3 Da
 • WAV Da
 • OGG Da
 • FLAC Da
 • ALAC Da
 • AIFF Da
Поврзување
 • Wireless Frequency Band 2.4/5GHz
 • One Cable (Power Pass to TV) Ne
 • Alexa 3PDA Da
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Ne
 • Bluetooth Da
 • Wi-Fi Da
 • USB Music Playback Ne
 • USB Version Ne
 • Micro USB for LAN/SW Update Da
 • Ethernet Port Ne
 • One Remote Control Da
 • Bluetooth вклучен Da
 • Bluetooth Version 4.0
 • Број на HDMI влезови/излези Ne
 • HDMI Version Ne
 • HDCP 2.2 Ne
 • Број на аудио влезови Ne
 • Број на оптички влезови 1
 • Врска за автоматско вклучување Da
Специјална функција
 • Smart Things App (Changed from Samsung Connect App) Da
 • Samsung Audio Remote App (Bluetooth) Ne
 • Ѕидна монтажа Da
 • Sound+ комплет за монтажа - работи со WMN300SB Ne
 • Компатибилен со SWA-8500S Ne
 • Компатибилен со SWA-9000S Da
 • Multiroom апликација Ne
 • One Power Ne
Димензии
 • Тип на пакување Jedna ambalaža
 • Нето димензии (главен звучник) (ШxВxД) 1220 x 140 x 53,5 mm
 • Нето димензии (Безжичен модул ) (ШxВxД)) Ne
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 1432 x 134 x 236 mm
Тежина
 • Тежина на цел комплет 6,7 kg
 • Нето тежина (главен звучник) 6,7 kg
 • Нето тежина (Звучник) Ne
 • Бруто тежина (едно пакување) 9,7 kg
Напојување
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (главна) 0,35 (režim mreže: 3,5 W)
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 25 W
 • Потрошувачка на енергија при работа (само Soundbar) N/A
 • Operating Power Consumption (for TV, Max) N/A
 • Слободен напон Da
 • Energy Star Ne
Дополнителна опрема
 • Далечински управувач Da
 • HDMI кабел Ne
 • Оптички кабел Ne
 • Аудио кабел Ne
 • USB кабел Ne
 • Држач за монтажа на ѕид Da
 • ТВ држач Ne
 • Батерија Da

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.