Hoe krijg ik het beeld van de televisie op mijn smartphone of tablet?

TV scherm weergeven op de telefoon met Smart View (Galaxy S6 of ouder)Klik om uit te vouwen

Zowel je televisie als je tablet of smartphone horen op hetzelfde Wi-Fi-netwerk te zijn aangesloten. Ook moet de app 'Samsung SmartView’ geïnstalleerd zijn op de smartphone of tablet. Je kunt de app downloaden via Google Play.

1 Open Samsung SmartView op je tablet of smartphone.
2 Selecteer de televisie waarmee verbinding moet worden gemaakt;
3 Wanneer voor de eerste keer verbinding wordt gemaakt met de tv, verschijnt een melding op de televisie om de verbinding tot stand te brengen. Selecteer 'Toestaan' en kies 'Ok'.
4 Tik vervolgens op 'Dual TV' om het beeld van de televisie weer te geven op de tablet of smartphone.

Nu kun je ook op je smartphone of tablet tv kijken!

TV scherm weergeven op de telefoon met SmartThings (Galaxy S7 of nieuwer)Klik om uit te vouwen

Zowel je televisie als je tablet of smartphone horen op hetzelfde Wi-Fi-netwerk te zijn aangesloten. Ook moet de app 'SmartThings' geïnstalleerd zijn op de smartphone of tablet. Heb je de app nog niet? Installeer deze dan eerst.

1 Open "SmartThings".
2 Tik op "Apparaten".
Tik op Apparaten
3 Selecteer je TV.
 Selecteer je TV
4 Tik op het meer opties pictogram . (Drie puntjes in de rechterbovenhoek)

Selecteer de optie die je wilt gebruiken:

• Schermspiegelen- Selecteer de optie Smart View op de app om te beginnen met het spiegelen van inhoud tussen de telefoon en de TV. Selecteer eenvoudigweg de foto's, films of muziek van je telefoon via het menu op het scherm van de televisie of je apparaat.

• Bekijk TV op telefoon- Blijf je favoriete films bekijken op je telefoonscherm.

• TV-geluid afspelen op telefoon

• Gebruik Smartphone als afstandsbediening- Je kunt de telefoon of tablet ook gebruiken als afstandsbediening voor de TV, waardoor alle knoppen op de afstandsbediening beschikbaar zijn via het touchscreen van je smartphone.