Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro

SM-R190NZKAEUG

Izaberi boju

Boja :
 • Opcija aktivnog poništavanja okolne buke kojom možes da upravljaš
  Inteligentni ANC
 • Galaxy Buds Pro slušalice u fantomski ljubičastoj boji razdvojene po slojevima u kojima se vidi lokacija zvučnika, vufera, tvitera i ventilacionih otvora.
  Imerzivan zvuk
 • Galaxy pametan telefon, Galaxy Buds Pro slušalice u fantomski ljubičastoj boji u njihovim kutijama za punjenje i Galaxy tablet. Na tabletu je primljen video-poziv, a slušalice trenutno prekidaju vezu sa telefonom i povezuju se sa tabletom kako bi se demonstriralo Automatsko prebacivanje. Pametan telefon govori da su se Benove Galaxy Buds Pro slušalice povezale sa Galaxy Tab. Tablet govori da su se Benove Galaxy Buds Pro slušalice povezale automatski.
  Automatsko prebacivanje
 • Kutija za punjenje Galaxy Buds Pro slušalica u fantomski ljubičastoj boji, prikazana zatvorena. Prstenovi okružuju kutiju i slikovito predstavljaju dugotrajnost baterije.
  Baterija

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro earbuds in Phantom Violet floating above their charging case.

Predstavljamo
Galaxy Buds Pro slušalice

Ovo su prave bežične slušalice sa ugrađenom profesionalnom tehnologijom za sveobuhvatan zvuk kakav se do sada nije mogao čuti. Istovremeno, inteligentan ANC omogućava neprimetno prebacivanje sa opcije poništavanja buke na potpuno podesiv ambijentalni zvuk i obrnuto. Slušaj šta se dešava oko tebe – ili nemoj. Tvoja stvar. Galaxy Buds Pro slušalice ti donose samo najbolje.

Devet Galaxy Buds Pro kutija za punjenje, sve u mreži 3x3. Od njih su tri fantomski crne, tri fantomski ljubičaste i tri fantomski srebrne. Redom se otvara jedna po jedna kutijica i vide se slušalice u svakoj od njih. Uveličavanje fantomski ljubičaste kutije koja se nalazi u srednjem polju mreže koja se okreće i uveličava sve dok ne nestane.

Inteligentno ANC

Utišaj buku,
pojačaj glasove

Žena koja nosi Galaxy Buds Pro slušalice. Ona pleše i očigledno uživa u muzici koju sluša. Oko nje se pojavljuju prstenovi koji se šire sve dok pozadina ne postane blokirana, što simulira blokiranje buke omogućeno inteligentnim ANC.

Inteligentno ANC

Opcija aktivnog poništavanja okolne buke kojom možes da upravljaš

Aktivno poništavanje buke Galaxy Buds Pro slušalica filtrira do 99% pozadinske buke. Mikrofoni postavljeni sa unutrašnje i spoljašnje strane slušalica prate buku u realnom vremenu. Odaberi opciju ANC koja stišava ili pojačava zvukove okoline koristeći inteligentni algoritam: kada si u bučnom autobusu uključi visok nivo poništavanja buke ili koristi nizak nivo kada si u biblioteci – u svakom slučaju, nema potrebe za ručnim podešavanjem jačine zvuka.1, 2

Aktivno poništavanje buke (ANC) Galaxy Buds Pro slušalica blokira do 99% spoljašnje pozadinske buke, što je potkrepljeno UL Potvrdom.

Žena koja nosi Galaxy Buds Pro slušalice u kafiću razgovara sa nekim ispred sebe sa uključenom Detekcijom glasa. Uveličava se samo ona kako bi se predstavio Ambijentalni zvuk.

Detekcija glasa

omogućava trenutno prebacivanje sa opcije ANC na ambijentalni zvuk istog trenutka kada registruje tvoj glas. Tako na primer, kada si u kafiću i aktivirana ti je opcija ANC za blokiranje spoljne buke, u trenutku kada naručuješ svoje piće ANC će se na zvuk tvog glasa automatski isključiti. Ove inteligentne slušalice same smanjuju ton dok razgovaraš sa nekim, čak i onda kada ti je uključen ambijentalni režim ili ti je isključeno aktivno poništavanje buke, tako što stišavaju muziku i fokusiraju se na mikrofon kako bi se čula osoba sa kojom razgovaraš. 3, 4

Ambijentalni zvuk

znači da osoba ne mora da skida svoje slušalice kako bi se pridružila razgovoru. Glasove možeš čuti potpuno jasno i u realnom vremenu. S' obzirom na to da inteligentni algoritam pojačava ton iz okruženja na neki od četiri nivoa, nećeš propustiti nijedan deo važne diskusije. 5

Profesionalni zvuk

Zvuk kao iz profesionalnog
studija u tvom uhu

Galaxy Buds Pro slušalice u fantomsko ljubičastoj boji razdvojene po slojevima u kojima se vidi nekoliko mikrofona u svakoj slušalici.

Galaxy Buds Pro slušalice u fantomsko ljubičastoj boji razdvojene po slojevima u kojima se vidi lokacija zvučnika, vufera, tvitera za reprodukciju visokih tonova i ventilacionih otvora.

ARendgenski snimak Galaxy Buds Pro slušalica na kome se vidi lokacija jedinice za izdvajanje glasa i mrežica i komora unutar mikrofona.

Dvosmerni zvučnici sa većim drajverima

za uravnotežen zvuk i veći frekventni odziv

 • Vufer od 11 mm Vufer od 11 mm
 • Tviter od 6,5 mm sa niskom distorzijom
  za svilenkasti sopran, čisti zvuk i veliku rasprostranjenost zvuka

Ventilacioni otvor

smanjuje apsorpciju i omogućava bogat zvuk

Unutrašnji mikrofon

Visok SNR mikrofon

koji jasno izdvaja glasove korisnika

Dvostruki niz mikrofona

za superiorne performanse pri
formiranju snopa signala

Jedinica za izdvajanje glasa korisnika

Mrežica i komora mikrofona

za maksimalno smanjivanje zvuka vetra

Sveobuhvatan zvuk

Uživaj u studijskom zvuku

Od najvišeg soprana do najdubljeg basa, do tebe stižu precizni AKG tonovi, divno oblikovani zahvaljujući po meri dizajniranim dvosmernim zvučnicima. Galaxy Buds Pro slušalice nude najsveobuhvatniji doživljaj zvuka na Galaxy Buds slušalicama, bez obzira da li preslušavaš novi album ili slušaš audio-knjigu na svom putovanju.

* AKG zvuk reprodukovan kroz Galaxy Buds Pro slušalice dobio je odličnu ocenu po Harman sertifikatu.

Uživaj u

razgovoru bez buke

koji će te oduševiti. Najbolji mogući kvalitet razgovora preko bežičnih slušalica znači da ćeš slušati manje buke, a više jasnih glasova u razgovorima koje vodiš kod kuće ili dok si negde napolju. Pored tri ugrađena mikrofona i jedinice za detekciju glasa korisnika svaka reč je kristalno jasna. Dizajn bez izbočina umanjuje kontakt sa vetrom, dok sofisticirano rešenje za zaštitu od vetra blokira zvuk vetra tokom razgovora.

* Rezultati su bazirani na Samsung internom laboratorijskom testiranju u skladu sa POLQA, globalno standardizovanim testiranjem kvaliteta zvuka.

SAZNAJ VIŠE
Rad od kuće
Opremi svoju kućnu kancelariju bilo gde. Mikrofoni koriste tehnologiju formiranja snopa signala kojom izdvajaju isključivo tvoj glas – tako možeš razgovarati sa svojim kolegama a da oni ne čuju glasove ostalih ukućana.
Kreni u šetnju
Galaxy Buds Pro slušalice su proizvedene po posebnoj metodi koja neutralizuje zvuk jakog vetra. Nije potrebno govoriti previše glasno da bi te sagovornik čuo tokom razgovora koji vodiš po vetrovitom danu.
GGalaxy Buds Pro slušalice u fantomski crnoj boji ulaze u vidno polje i okreću se jedna oko druge. Zaustavljaju se, lebde sa mehurićima oko njih i demonstriraju trodimenzionalni zvuk koji pruža 360 Audio.

360 Audio

Živopisan i neverovatno
realističan zvuk

Doživi zvuk u 360 stepeni koji će te svojim kvalitetom smestiti u središte scene. Zahvaljujući Dolby Head Tracking™ tehnologiji, Galaxy Buds Pro slušalice smeštaju te u samo središte tvog omiljenog videa, filma ili TV emisije. Inteligentni senzor za praćenje pokreta glave precizno usmerava zvuk dok pomeraš glavu, pružajući moćan doživljaj potpuno realističnog zvuka. Uz pomoć sadržaja Dolby Atmos® opcijejasnije ćeš čuti svaku pojedinost i osetiti dublju povezanost s pričom.6

* Raspoloživo na mobilnim uređajima koji rade na Android One UI verziji 3.1 i novijim verzijama.

Pogodnost

Harmonija tvojih
svetova

Galaxy pametan telefon i Galaxy Buds Pro slušalice u fantomski ljubičastoj boji u svojim kutijama za punjenje. Pametan telefon na svom ekranu ima otvoren Music UI. Galaxy tablet ulazi u vidokrug, sa grafičkom pozadinom na ekranu. Kao i Galaxy tablet. Na tabletu je primljen video-poziv, a slušalice trenutno prekidaju vezu sa telefonom i povezuju se sa tabletom kako bi se demonstriralo Automatsko prebacivanje. Pametan telefon govori da su se Benove Galaxy Buds Pro slušalice povezale sa Galaxy Tab. Tablet govori da su se Benove Galaxy Buds Pro slušalice povezale automatski.

Automatsko prebacivanje

Prelazi iz jednog u drugi svet bez razmišljanja

Funkcija Automatskog prebacivanja Galaxy Buds Pro slušalica služi za detekciju onoga što trenutno najčešće koristiš i odmah se povezuje sa tim uređajem. Tako, kada gledaš film na tabletu, a neko te poziva, Galaxy Buds Pro prebacuje zvuk na tvoj telefon. Kada prekineš vezu, Galaxy Buds Pro slušalice se neprimetno ponovo povezuje sa tabletom – prebacujući se sa uređaja na uređaj bez dodirivanja ekrana.7, 8

Bixby glasovno buđenje

Tvoj pametan pomoćnik,
uvek na usluzi

Oblačići koji pokazuju tok razgovora između korisnika i Bixby-ja. Korisnik pita: „Kakvo je vreme danas?“ A Bixby odgovara: „Sunčano je sa trenutnom temperaturom 22 ºC.“ Zatim korisnik kaže: „Koliko još imam baterije u slušalicama?“ A Bixby odgovara: „Tvoje slušalice su na 88%.“

"How's the weather today?"

"It's sunny right now

"How much battery is
remaining on my earbuds?"

"Your earbuds are at 88%"

Kada se povežeš sa telefonom poslušaće te čim ti čuje glas, pri čemu uopšte ne moraš da ga dodirneš. Ako mu se obratiš sa „Hi Bixby“, on će se probuditi, a posle od njega možeš zatražiti da pozove nekog, promeni muziku i još mnogo toga.9, 10, 11 Samo pozivajući ga po imenu možeš prelaziti sa jednog na drugi Samsung uređaj ili aktivirati ili isključiti ANC i Ambijentalni režim.

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

SmartThings Find

Žmurke u kojima uvek ti pobeđuješ

Galaxy pametan telefon na svom ekranu ima otvoren UI SmartThings Find aplikacije pomoću koje korisnik može da pronađe svoje Galaxy Buds Pro slušalice.

Pronalaženje sakrivenih slušalica je vrlo jednostavno. Otvori SmartThings aplikaciju. Tvoje slušalice će se otkriti zvučnim signalom negde u sobi i lako ćeš ih naći. Uz opciju za pronalaženje bez interneta i dalje možeš da vidiš poslednju lokaciju na kojoj su se nalazile, čak i ako one više nisu povezane sa tvojim telefonom.12, 13, 14

Opcija Buds Together

Podeli zvuk sa prijateljem

Dva muškarca, obojica nose Galaxy Buds Pro, slušaju isti audio-snimak preko Buds Together opcije.

Dok i dalje imaš slušalice u ušima, pozovi društvo da ti se pridruži. Buds Together ti omogućava da sa svojim telefonom istovremeno povežeš dva para Galaxy Buds Pro slušalica tako da zajedno slušate omiljenu muziku u profesionalnom kvalitetu zvuka.15

Dizajn

Fantastičan zvuk zaslužuje fantastičan dizajn

 • Fantomski ljubičasta
 • Fantomski srebrna
 • Fantomski crna

Tri Galaxy Buds Pro para slušalica, jedne u fantomski crnoj, druge u fantomski ljubičastoj i poslednje u fantomski srebrnoj boji. Sve su prikazane dok stoje u svojim kutijama za punjenje kojima je otvoren poklopac.

Boja

Sjajna završna obrada daje pravu notu

Raspoloživo u tri moderne boje.16 Izaberi između neprevaziđene crne, živopisne ljubičaste ili zadivljujuće srebrne, a svaka od njih će ti ulepšati dan. Svaka slušalica je polirana do visokog sjaja, a matiran unutrašnji element je vrlo prijatan u dodiru sa kožom. Ne zaboravi odgovarajuću kutiju.

Krupan kadar uha u kome se nalazi Galaxy Buds Pro slušalica. Kadar se udaljava i vidi se žena koja nosi slušalice i široko se osmehuje.

Savršeno prianjanje

Pravi oblik za pravu udobnost

Novi izgled klasičnog oblika slušalica i dizajn koji umanjuje nelagodnost nakon dužeg korišćenja obezbeđuju sigurnost pri nošenju tokom treninga. Pored ventilacionih otvora koji izjednačavaju pritisak u ušima i povećavaju protok vazduha, ove slušalice su tako udobne da ih nećeš ni primećivati dok ih nosiš.

Birajući jednu od tri veličine

Galaxy Buds Pro slušalica isprobaj i izaberi one koje će ti biti najudobnije i sigurne na svom mestu – a istovremeno dobro zatvarati ušni otvor kako bi ANC radio najbolje.

Baterija

Radi u nedogled

Kutija za punjenje Galaxy Buds Pro slušalica u fantomski ljubičastoj boji, prikazana zatvorena. Animirani prstenovi okružuju kutiju i slikovito predstavljaju dugotrajnost baterije.

Životni vek baterije

Snaga koja prati ritam

Uključi ANC i Galaxy Buds Pro slušalice će ti omogućiti pet sati reprodukcije i još dodatnih 13 u kutiji. Sve ukupno 18 sati rada.17 Kada je ANC isključen, imaš ukupno 28 sati, od čega 8 odmah spremnih za reprodukciju i 20 u kutiji.18 Bez obzira da li ceo dan provedeš u konferencijskom razgovoru, razgovaraš sa prijateljima ili uživaš u omiljenj muzici, Galaxy Buds Pro slušalice neće te izneveriti.

Dopuni ih na brzinu.

Pet minuta punjenja znači još ceo sat slušanja. Za tvoje slušalice to je samo kratak predah. 19

Bežični PowerShare

omogućava dopunu u pokretu – Galaxy Buds Pro slušalice postavljene na zadnji deo Galaxy telefona pune se bežično. 20

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Vodootpornost

IPX7.
Najviši standard vodootpornosti
kod Galaxy Buds slušalica21

 1. ANC je unapred određen, a konfigurisanje Aktivnog poništavanja buke dodirom ili pokretom može se izvršiti u okviru aplikacije Galaxy Wearable.
 2. Nivo Aktivnog poništavanja buke može se po izboru podesiti na visok ili nizak u okviru aplikacije Galaxy Wearable.
 3. Detekcija glasa radi pomoću AI algoritma koji prepoznaje glas korisnika. Može reagovati u situacijama u kojima postoje određene vibracije, kao što su pranje zuba, korišćenje električne četkice za zube, kašljanje ili zviždanje. Tokom nošenja samo jedne slušalice razgovor možda neće biti detektovan.
 4. Ako je Detekcija glasa uključena, ona će biti automatski aktivirana kada je ANC uključen ili isključen, kao i Ambijentalni režim. Za vraćanje na prethodni režim potrebno je dodirnuti bilo koju slušalicu.
 5. Za Ambijentalni zvuk može se konfigurisati prečica „dodirni i zadrži“ u aplikaciji Galaxy Wearable.
 6. Raspoloživost 360 Audio i Dolby Head Tracking™ tehnologija zavisi od aplikacije i sadržaja.
 7. Funkcija Automatsko prebacivanje raspoloživa je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 3.1 ili novijim. * Određeni uređaji i aplikacije možda ne podržavaju Automatsko prebacivanje.
 8. Galaxy uređaji moraju biti ulogovani na Samsung korisnički nalog kako bi Automatsko prebacivanje bilo omogućeno.
 9. Bixby usluga može varirati u zavisnosti od države, pružaoca usluge i uređaja.
 10. Galaxy Buds Pro slušalice moraju biti povezane sa Galaxy uređajem preko mrežnog prenosa podataka ili Wi-Fi mreže kako bi Bixby bio potpuno funkcionalan; takođe je neophodno imati i Samsung korisnički nalog.
 11. Dostupnost Bixby karakteristika i sadržaja provajdera mogu varirati u zavisnosti od države ili jezika; Bixby prepoznaje određene akcente i dijalekte engleskog (UK), engleskog (SAD), francuskog (Francuska), nemačkog (Nemačka), italijanskog (Italija), korejskog (Južna Koreja), mandarinskog kineskog (Kina), španskog (Španija) i portugalskog (Brazil) jezika.
 12. Lokacija koju SmartThings Find pokazuje je približna lokacija na kojoj je detektovan signal izgubljenog uređaja.
 13. Aplikacija SmartThings Find je dostupna za Galaxy uređaje sa Android 8 operativnim sistemom ili novijim.
 14. Neki uređaji u Kini, Japanu i na Verizon mreži nisu podržani.
 15. Funkcija Buds Together podržana je na Galaxy uređajima koji rade na One UI 2.5 ili novijim.
 16. Dostupne boje mogu varirati u zavisnosti od države.
 17. Slušalice i njihova kutija omogućavaju rad u trajanju do 18 sati, uz napunjenost od 100%. Zasnovano je na internom testiranju. Testiranje vremena audio-reprodukcije uparivanjem para Galaxy Buds Pro slušalica pre proizvodnje, sa nedavno izašlim Galaxy pametnim telefonom sa podrazumevanim postavkama i uključenim ANC. Stvarno trajanje baterije i vreme punjenja zavise od specifičnosti načina korišćenja, broja već obavljenih punjenja i brojnih drugih faktora.
 18. Slušalice i njihova kutija omogućavaju rad u trajanju do 28 sati, uz napunjenost od 100%. Zasnovano je na internom testiranju. Testiranje vremena audio-reprodukcije uparivanjem para Galaxy Buds Pro slušalica pre proizvodnje, sa nedavno izašlim Galaxy pametnim telefonom sa podrazumevanim postavkama osim isključenog ANC i Ambijentalnog režima. Stvarno trajanje baterije i vreme punjenja zavise od specifičnosti načina korišćenja, broja već obavljenih punjenja i brojnih drugih faktora.
 19. Trajanje reprodukcije može varirati u zavisnosti od postavki.
 20. Bežična PowerShare funkcija dostupna je za uređaje iz serije Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, serije S20, Z Flip, serije Note10, serije S10 i Fold. Ako je kapacitet baterije pametnog telefona ispod 30% Wireless PowerShare možda neće raditi.
 21. IPX7 se zasniva na laboratorijskim uslovima testiranja pri potapanju do 1 m dubine u slatkoj vodi u trajanju do 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži ili bazenu. Kutija za punjenje nije vodootporna. Vodootpornost slušalica nije garantovana ako su slušalice oštećene. Ukoliko su slušalice vlažne, pre korišćenja ili stavljanja nazad u kutiju za punjenje i slušalice, i ruke moraju se dobro osušiti. Slušalice se mogu oštetiti ukoliko budu vraćene u kutiju za punjenje pre nego što se dobro osuše.

Specifikacije

 • Bluetooth verzija Bluetooth v5.0
 • Odgovarajuća specifikacija smartfona Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
 • Senzori Accelerometer,Gyro Sensor,Hall Sensor,Proximity Sensor,Touch Sensor,VPU(Voice Pickup Unit)
 • Težina slušalica 6.3 g

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

* Slika bubica Galaxy Buds Pro simulirana za potrebe ilustrovanja.

*Baterija: Na osnovu internog testiranja. Vreme reprodukcije zvuka testirano je uparivanjem predproizvodnim Galaxy Buds Pro sa nedavno objavljenim Galaxy telefonom sa podešavanjima (uključeno aktivno otklanjanje buke, isključene Bixby glasovne komande). Stvarno trajanje baterije i vreme punjenja može se razlikovati od uslova korišćenja, broja punjenja i drugih faktora.