Brend

Pronađi inspiraciju u životnim pričama
žena iz kompanije Samsung

U čast Međunarodnog dana žena, okupili smo na jednom mestu uspešne žene iz kompanije Samsung i žene iz drugih branši da podele sa nama svoje priče o poslovnim uspesima.

Kolaž se sastoji od 3 različita crteža. Na prvom je prikazano lice žene. Žena ima dugu, talasastu kosu ukrašenu cvećem, duge trepavice i pege na obrazima. U jednoj ruci drži figurice koje se drže za ruke. U pozadini se vidi kiša, sunce i duga. Na drugom crtežu su prikazane žene koje samopouzdano poziraju i stoje jedna pored druge, ruku pod ruku. Pozadina je roze, a žene su obojene u crveno, belo, tamnoplavo i braon. Treći crtež prikazuje različite žene koje rade uzbudljive stvari u kojima uživaju. To je montaža na kojoj se vidi šta svaka od tih žena radi. Na primer, jedna je košarkašica u invalidskim kolicima, druga fudbalerka, treća je poslovna žena, a četvrta muzičarka. Boje su živopisne i propraćene rečima „Vaša strast je vaša istinska snaga”. Kolaž se sastoji od 3 različita crteža. Na prvom je prikazano lice žene. Žena ima dugu, talasastu kosu ukrašenu cvećem, duge trepavice i pege na obrazima. U jednoj ruci drži figurice koje se drže za ruke. U pozadini se vidi kiša, sunce i duga. Na drugom crtežu su prikazane žene koje samopouzdano poziraju i stoje jedna pored druge, ruku pod ruku. Pozadina je roze, a žene su obojene u crveno, belo, tamnoplavo i braon. Treći crtež prikazuje različite žene koje rade uzbudljive stvari u kojima uživaju. To je montaža na kojoj se vidi šta svaka od tih žena radi. Na primer, jedna je košarkašica u invalidskim kolicima, druga fudbalerka, treća je poslovna žena, a četvrta muzičarka. Boje su živopisne i propraćene rečima „Vaša strast je vaša istinska snaga”.

Zaposlene žene različitih iskustava i porekla i iz različitih sfera podelile su sa nama
svoja razmišljanja o tome šta ih inspiriše i motiviše i šta im daje snagu da budu najbolje u onome čime se bave.

Talentovane umetnice su zatim njihove priče pretočile u tri dinamična umetnička dela koja veličaju snagu i uspeh žena.

Kolaž napravljen od 12 fotografija na kojima su slike 12 različitih poslovnih žena.  Odozgo sleva nadesno:  Prva: Žena stoji pored radnog stola na kome se nalaze papiri. Smeši se i okrenuta je ka kameri. Ima plavu kosu vezanu u rep. Nosi dugu, plavu haljinu sa šarama i belim kaišem sa zlatnom kopčom.  Druga: Nasmešena žena sa kratkom smeđom kosom začešljanom unazad, nosi košulju svetle boje sa crvenim šarama.  Treća: Nasmešena žena u zelenom odelu. Ima kratku crnu kosi i nosi naočare.  Četvrta: Nasmešena žena u beloj rolci, ima kratku tamnosmeđu kosu i nosi naočare.  Peta: Nasmešena žena u beloj majici i sivom džemperu, ima dugu smeđu kosu i nosi naočare.  Šesta: Žena se smeši, ima plavu kosu i nosi bluzu u crnoj, crvenoj i plavoj boji.  Sedma: Nasmešena žena sa dugom crnom kosom, nosi haljinu sa plavim i crnim prugama.  Osma: Nasmešena žena u crnoj kožnoj jakni na crnoj pozadini. Ima kratku plavu kosu.  Deveta: Žena u crnoj haljini kratkih rukava sedi i gleda ispred sebe. Ima dugu tamnosmeđu kosu i dugačku zlatnu ogrlicu oko vrata.  Deseta: Nasmešena žena sa dugom smeđom kosom, nosi crnu bluzu.  Jedanaesta: Nasmešena žena sa dugom crnom kosom, nosi plavu bluzu i ima bele biserne minđuše i ogrlicu oko vrata.  Dvanaesta: Žena crne kose srednje dužine, nosi bež blejzer i belu košulju, gleda nadole, a pozadina je ispunjena zelenim lišćem. Kolaž napravljen od 12 fotografija na kojima su slike 12 različitih poslovnih žena.  Odozgo sleva nadesno:  Prva: Žena stoji pored radnog stola na kome se nalaze papiri. Smeši se i okrenuta je ka kameri. Ima plavu kosu vezanu u rep. Nosi dugu, plavu haljinu sa šarama i belim kaišem sa zlatnom kopčom.  Druga: Nasmešena žena sa kratkom smeđom kosom začešljanom unazad, nosi košulju svetle boje sa crvenim šarama.  Treća: Nasmešena žena u zelenom odelu. Ima kratku crnu kosi i nosi naočare.  Četvrta: Nasmešena žena u beloj rolci, ima kratku tamnosmeđu kosu i nosi naočare.  Peta: Nasmešena žena u beloj majici i sivom džemperu, ima dugu smeđu kosu i nosi naočare.  Šesta: Žena se smeši, ima plavu kosu i nosi bluzu u crnoj, crvenoj i plavoj boji.  Sedma: Nasmešena žena sa dugom crnom kosom, nosi haljinu sa plavim i crnim prugama.  Osma: Nasmešena žena u crnoj kožnoj jakni na crnoj pozadini. Ima kratku plavu kosu.  Deveta: Žena u crnoj haljini kratkih rukava sedi i gleda ispred sebe. Ima dugu tamnosmeđu kosu i dugačku zlatnu ogrlicu oko vrata.  Deseta: Nasmešena žena sa dugom smeđom kosom, nosi crnu bluzu.  Jedanaesta: Nasmešena žena sa dugom crnom kosom, nosi plavu bluzu i ima bele biserne minđuše i ogrlicu oko vrata.  Dvanaesta: Žena crne kose srednje dužine, nosi bež blejzer i belu košulju, gleda nadole, a pozadina je ispunjena zelenim lišćem.

Tokom razgovora otkrile su nam svoja jedinstvena iskustva, strasti i lične uspehe koji ih svakodnevno motivišu i podstiču da još bolje rade. Iako se njihova iskustva međusobno razlikuju, sve se slažu u jednom: Dobre ideje i uspeh ne zavise od toga gde živite, čime se bavite, koje veštine ili profesionalno iskustvo imate, koje ste škole završili ili kog ste pola.

Pridruži nam se u proslavi dana posvećenog svim ženama koje su ostale dosledne sebi i čiji su uspesi rezultat njihovog sopstvenog rada i zalaganja bez obzira odakle potiču. Saznaj više o njihovim talentima i kako su postale uspešne.

Žena u plavoj šarenoj haljini sedi za stolom. Gleda u sto na kome je raspoređeno nekoliko štampanih slika. Ima plavu kosu vezanu u rep. Iza nje je se vidi ugao zida sa velikim prozorima kroz koje se pruža pogled na okolne zgrade. Žena u plavoj šarenoj haljini sedi za stolom. Gleda u sto na kome je raspoređeno nekoliko štampanih slika. Ima plavu kosu vezanu u rep. Iza nje je se vidi ugao zida sa velikim prozorima kroz koje se pruža pogled na okolne zgrade.

„Ne moraš da budeš predsednica države da bi se tvoj glas čuo.”

4

Inspiracija Marije Ines Gul

„Inspirišu me priče o kolektivnoj rezilijentnosti, međusobnom poštovanju i duhu ženske solidarnosti.”

Marijina junakinja je arhetip žene koja drži povezane figurice žena koje se zajedno penju uz planinu pomažući usput jedna drugoj da dosegnu vrh i da na njemu podignu svoju zastavu. Ovaj crtež oslikava snažan glas žena i njihov nezaustavljiv liderski potencijal.

Žena u beloj bluzi sa šarama u obliku zlatnih listića sedi za radnim stolom. Smeši se dok gleda u kameru, a na stolu ispred nje je laptop i kancelarijska oprema. Iza nje je veliki poster planete. Žena u beloj bluzi sa šarama u obliku zlatnih listića sedi za radnim stolom. Smeši se dok gleda u kameru, a na stolu ispred nje je laptop i kancelarijska oprema. Iza nje je veliki poster planete.

„Ponosna sam što mi se za pomoć obraćaju žene inženjeri.”

4

Inspiracija Barbare Malagoli

„Oduševljena sam što sam deo ovog projekta jer on slavi jedinstveno zajedništvo i povezanost svih žena sveta. Nadam se da će žene u mom radu prepoznati poruku da sve zajedno, ruku pod ruku, koračamo u budućnost.”

Korišćenjem šablona i ponavljanja Barbara stvara imresivnu sliku koja šalje važnu poruku, dok upečatljiva kompozicija naglašava važnost savezništva uz pozitivnost i radost.

Žena u zelenom odelu sedi za radnim stolom i gleda u ekran računara. Ima kratku kosu i nosi naočare. Njen radni sto se nalazi u ograđenom odeljku kancelarije i na njemu se nalazi i saksija sa biljkom. Žena u zelenom odelu sedi za radnim stolom i gleda u ekran računara. Ima kratku kosu i nosi naočare. Njen radni sto se nalazi u ograđenom odeljku kancelarije i na njemu se nalazi i saksija sa biljkom.

„Kada se usredsredite na ono što vam je zasta važno, možete da se suočite i prevaziđete svaki izazov i prepreku.”

4

Inspiracija Rubi Tejlor

„Zaista me inspirišu priče žena koje ne odustaju od onoga što vole da rade
i pronalazim snagu u njihovoj energiji i motivaciji.”

Rubi je želela da prikaže uspešne žene iz različitih branši i njihovu ljubav i strast prema onome čime se bave kako bi osnažila i ohrabrila druge žene širom sveta da slede svoje snove.

Preuzmi umetnička dela

 • Umetničko delo Marije Ines Gul 1.2MB Download
 • Umetničko delo Barbare Malagoli 0.7MB Download
 • Umetničko delo Rubi Tejlor 1.2MB Download

Sada pročitaj ove priče