Kako mogu da očistim svoj Galaxy telefon?

Pogledajte smernice date u nastavku da biste očistili i održavali svoj Galaxy telefon. 

Da biste očistili svoj telefon, postoji par smernica koje treba da pratite.

  • Pre čišćenja, isključite svoj Galaxy pametni telefon, uklonite oblogu ili zaštitnu masku i iskopčajte sve kablove ili dodatke.
  • Koristite meku mikrofiber krpu koja ne ostavlja tragove, kao što je krpa za čišćenje objektiva foto-aparata da biste nežno obrisali spoljašnju površinu telefona.

 

Slike uklanjanja obloge, bez kablova, i brisanje spoljašnjosti telefona.

  • Izbegavajte da vlaga dospe do bilo kog otvora i nemojte da nanosite tečne rastvore direktno na telefon. Ako je potrebno, navlažite ugao krpe malom količinom destilovane vode ili sredstva za dezinfekciju, kao što su sredstva bazirana na hipohlorastoj kiselini (50–80 ppm) ili alkoholu (više od 70% etanola ili izopropil alkohola) i nežno prebrišite prednju i zadnju stranu telefona bez primene prevelikog pritiska. Izbegavajte prekomerno brisanje.
  • Nemojte da koristite komprimovani vazduh i nemojte da nanosite niti da prskate izbeljivače ili tečne rastvore direktno na telefon.

 

Slika na kojoj se naznačava da se ne prska tečni rastvor sa izbeljivačem

  • Ova preporuka za čišćenje predviđena je samo za staklene, keramičke i metalne površine vašeg telefona; nije preporučeno za meke dodatke, tj. one koji su izrađeni od kože, gume ili plastike.
Slika čišćenja koje je dozvoljeno na staklenoj površini mobilnog uređaja. Slika mekih dodatnih proizvoda.

Napomena: 

  • Smernice se primenjuju za: Galaxy pametne telefone, Galaxy tablete i Galaxy Watch (izuzimajući kaiševe za sat). 
  • Smernice nisu primenljive za: Galaxy Buds, tastature (spoljašnja tastatura i tastatura na Galaxy laptopovima), plastične kaiševe za nosive uređaje i sve druge Samsung proizvode koji nisu izričito navedeni.

Odricanje od odgovornosti: 

  • Samsung ne može da garantuje efikasnost predloženih smernica. Rezultati čišćenja se mogu razlikovati i možda neće eliminisati sve bakterije, bacile i viruse. 

Kliknite na dugme "POŠALJI" da biste poslali povratnu informaciju. Hvala Vam na učešću.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama