Kako se pravilno puni Galaxy Z Flip pomoću bežičnog punjača

Telefon sa prikazom preko celog ekrana koji se sklapa tako da se staje u džep sa revolucionarnim fleksibilnim ekranom opremljen je tehnologijom bežičnog punjenja.

Pored te tehnologije, uređaj je takođe opremljen naprednim sistemima dvostruke baterije koje funkcionišu kao jedna za inteligentno napajanje telefona.

Pravilni način punjenja Galaxy Z Flip

Pre bežičnog punjenja baterije, najpre sklopite uređaj i postavite središte poleđine uređaja na središte bežičnog punjača kao što je prikazano na slici u nastavku da biste se postarali da budu dobro povezani.

Ako koristite vrstu bežičnog punjača sa postoljem, Galaxy Z Flip možda nije čvrsto postavljen na punjač ili se možda ne puni pravilno. Takođe se postarajte da koristite bežične punjače koje je odobrila kompanija Samsung. Ako koristite druge bežične punjače, moguće je da se baterija ne puni pravilno.

slika uređaja koji je postavljen na podlogu za punjenje

Sprečite da uređaj sklizne sa bežične podloge za punjenje

Ako se Galaxy Z Flip ne postavi u središte podloge za bežično punjenje, uređaj može da sklizne sa punjača tokom punjenja. Pre bežičnog punjenja baterija, najpre sklopite uređaj i postavite uređaj u pravilan položaj, tako da kalem za bežično punjenje uređaja Galaxy Z Flip bude okrenut natrag središtu bežičnog punjača, kao što je prikazano na slici iznad. Takođe potvrdite da li je uređaj čvrsto postavljen na punjač.

Ispravni način korišćenja funkcije Wireless PowerShare

Tokom punjenja uređaja Galaxy Z Flip možete da punite druge uređaje (pametni telefoni sa sertifikatom WPC Qi   i nosivi uređaji kompanije Samsung) pomoću baterije Galaxy Z Flip. Za pravilno punjenje nemojte da pomerate ili koristite bilo koji od uređaja tokom punjenja. Napajanje drugog uređaja može biti manje od količine napajanja koju obezbeđuje vaš Galaxy Z Flip.

Ako punite i drugi uređaj dok punite Galaxy Z Flip, brzina punjenja može da se smanji ili je moguće da se uređaj ne puni pravilno u zavisnosti od vrste korišćenog punjača. Brzina ili efikasnost punjenja takođe mogu da se razlikuju u zavisnosti od uslova uređaja ili njegovog okruženja.
PowerShare će se prekinuti da bi se sprečila potrošnja baterije uređaja Galaxy Z Flip kada nivo napunjenosti baterije padne ispod određenog nivoa.

Napomena: 

  • U zavisnosti od vrste dodataka ili futrola koje se koriste, funkcija Wireless PowerShare možda neće raditi ispravno.
  • Preporučuje se da uklonite sve dodatke i futrolu pre korišćenja ove funkcije.
  • Takođe, ako između uređaja ima stranih materijala, kao što su prašina ili tečnost, pokušajte ponovo nakon što ih uklonite.

Kako da aktivirate funkciju Wireless PowerShare za punjenje drugih sertifikovanih uređaja.

1. korak Otvorite panel sa obaveštenjima.
2. korak Prevucite nadole.
3. korak Dodirnite opciju Wireless PowerShare da biste je aktivirali.

Stavite drugi uređaj na centar svog uređaja, tako da su njihove pozadine okrenute jedna ka drugoj.

Uređaj ima ugrađeni magnet i u zavisnosti od uređaja, lokacije kalema za bežično punjenje se razlikuje. Zbog toga, u cilju nesmetanog rada, važno je da se oba uređaja pomere onako kako je prikazano na slici u nastavku. Ako se dva uređaja postave u drugačijem položaju ili smeru nego što je to prikazano, zbog magnetnih sila, uređaj može da sklizne.

uređaji koji koriste funkciju Wireless PowerShare

Napomena:

  • Stavite drugi uređaj za centar uređaja Galaxy Z flip, tako da zadnje strane budu okrenute jedna ka drugoj.       
  • Zadnja strana uređaja Galaxy Z Flip je površina bez kamere i pomoćnog ekrana.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama