Između ekrana i okvira mog uređaja postoji zazor

Za optimalan rad uređaja potreban je blagi zazor ekrana. Tokom korišćenja moguće je blago pomeranje zbog ovog zazora, ali to nije problem u performansama. Imajte na umu da zazor ekrana može da se proširi usled protoka vremena i korišćenja.

1. provera Da li voda može da dospe u zazor ekrana?

Uopšteno, blagi zazor je neophodan između ekrana i okvira uređaja. Stoga je zazor ekrana sastavni deo strukture za optimalan rad uređaja. Svi zazori ekrana predviđeni su u skladu sa strogim internim standardima i ne utiču na performanse ili funkciju uređaja. Pored toga, Galaxy serije koje su otporne na vodu i prašinu konstruisane su tako da interni delovi blokiraju tečnosti ili nečistoću.

Zaključak je da voda neće ući kroz strukturno postavljeni otvor ekrana i neće uticati na vodootpornost.

Zazor ekrana Galaxy uređaja

2. provera Čini se da zazor ekrana postaje sve širi

Proširivanje zazora ekrana je prirodna pojava koja se javlja usled trenja između delova koje se javlja tokom standardne, svakodnevne upotrebe. Međutim, ako je zazor postao značajno širi, posetite servisni centar kompanije Samsung Electronics da bi se utvrdilo da li je potrebna popravka.

Napomena: Snimci ekrana uređaja i meniji mogu da variraju u zavisnosti od modela uređaja i verzije softvera.

Kako se koristi aplikacija Samsung Members

Ako iskusite poteškoće u radu Samsung mobilnih uređaja, tableta ili nosivih uređaja, možete da nam pošaljete pitanje u aplikaciji Samsung Members. Saznajte više o slanju izveštaja o greški.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window