Zbog čega je olovka S Pen jedinstvena?

Zahvaljujući njoj je serija Note tako čuvena: S Pen. Dok je svaka olovka S Pen sjajna, posvetili smo se njihovom unapređenju sa svakim novim modelom. Zato je olovka S Pen telefona Note10/10+ najbolja do sada! A ima i neke funkcije i specifikacije koje se razlikuju od prethodnih olovaka S Pen.

S pen koja se pojavljuje iz uređaja Note10 i sama olovka S Pen

Čvršće nego ikada

Olovke S Pen uređaja Note8 i Note9 proizvodile su se od dva zasebna dela, dok olovka telefona Note10/Note10+ ima jedinstveno telo napravljeno u jednom komadu, zahvaljujući čemu je izdržljivija i snažnija.

Bolja baterija

Počev od modela Note9, olovka S Pen koristi tehnologiju Bluetooth LE (niska energija) koja vam omogućava da koristite opciju daljinskog upravljanja i druge kul funkcije. Zahvaljujući Bluetooth-a potrebno je da punite S Pen s vremena na vreme.


Olovka S Pen telefona Note10/Note10+ puni se malo duže nego olovka telefona Note9, ali takođe i traje duže. Baterija može da traje do 30 minuta neprekidne upotrebe, a potrebno je manje od 10 minuta da se napuni u potpunosti, što je praktično ništa.
 

Što se tiče telefona Note8, ne morate da punite njegovu olovku S Pen jer nema povezivanje sa funkcijom Bluetooth LE.

Zabavne Bluetooth funkcije

Opcija daljinskog upravljanja nadmašila je sve druge kada se pojavio model Note9. Omogućava vam da fotografišete korišćenjem olovke S Pen, da upravljate PowerPoint prezentacijama, pregledate Galeriju i još mnogo toga. 
 

Olocka S Pen uređaja Note10/Note10+ dodatno je unapredila ovu funkciju uz dodatak detekcije pokreta u vazduhu! Ova olovka S Pen može da registruje pokret, omogućavajući vam da obavljate određene radnje. 
 
Promenite aplikaciju, funkcije ili radnje koje želite da koristite uz pomoć funkcije S Pen.

Za promenu aplikacije za pokretanje,

 
1. Otvorite panel sa obaveštenjima, prevucite nadole, dodirnite i zadržite polje na kom piše „Pokreti u vazduhu olovkom S Pen”

Ili otvorite aplikaciju Podešavanja, dodirnite opciju Napredne funkcijeS PenPokreti u vazduhu
 
2. Dodirnite i držite Dugme za olovku, a zatim izaberite aplikaciju ili funkciju. Da biste promenili radnje za svaku aplikaciju, otvorite ekran za podešavanje pokreta u vazduhu i izaberite aplikaciju u sklopu opcije Radnje u aplikaciji. Možete da promenite radnje dodirivanjem stavki u sklopu opcija Dugme za olovku ili Gestikulacija

Promena aplikacija ili funkcija uz pomoć olovke S Pen
1 Podesite aplikaciju ili funkciju za pokretanje
2 Izaberite aplikaciju da podesite radnje za svaku aplikaciju
3 Podesite radnje za kameru i medijske aplikacije

Napomena: Kao i drugi Bluetooth uređaji, maksimalan domet olovke S Pen je 10 m. Olovka S Pen uređaja Note8 ne može da koristi opciju daljinskog upravljanja ili detekcije pokreta u vazduhu.

Uređujte koliko vam je volja

Ko ne voli da koristi meni sa komandama pokretima u vazduhu za pisanje ili crtanje? To je suštinska funkcija serije Note. i ne zaboravite aplikaciju PENUP sa digitalnom bojankom. Možete da uživate u tim funkcijama na telefonima Note8, Note9 i Note10/Note10+.
 

Međutim, telefon Note10/Note10+ ima više opcija za uređivanje i kreativnih opcija nego ikada pre. Možete preciznije da uređujete korišćenjem novog uređivača video-sadržaja, da crtate na video-sadržajima uz pomoć funkcije za snimanje sadržaja na ekranu i da probudite svoju umetničku stranu u novoj aplikaciji Adobe Rush. Povrh svega toga, Samsung Notes ima i nove funkcije. Brzo konvertujte rukom pisani tekst u kucani tekst i čak konvertujte beleške u Microsoft Word dokumente!

Kliknite na dugme "POŠALJI" da biste poslali povratnu informaciju. Hvala Vam na učešću.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama