Këshilla

Hakimet e programit
të mundësuara për tablet

Mbretëresha e ditarit planifikues Amanda Rach Lee ju tregon si të organizoni jetën tuaj dhe të vini në vijë studimet tuaja.

Amanda Rach Lee me ditarin planifikues në pajisjen e saj Galaxy Tab S6 Lite me një S Pen gri të errët ndërsa ulet në një tavolinë druri. Ajo mban një bluzë blu të errët me vija të kuqe dhe rozë. Amanda Rach Lee me ditarin planifikues në pajisjen e saj Galaxy Tab S6 Lite me një S Pen gri të errët ndërsa ulet në një tavolinë druri. Ajo mban një bluzë blu të errët me vija të kuqe dhe rozë.

Ditari planifikues ka bërë bujë në internet gjatë viteve të fundit dhe vazhdon të jetë në krye të feed envy. Por nuk është nevoja që t'ju konsumojë kohën. Anëtarja e #TeamGalaxy dhe guruja BuJo Amanda Rach Lee ju tregon se si të krijoni një ditar planifikues duke e bërë atë dixhital, në mënyrë që më në fund të bëni vend në programin tuaj për të mësuar diçka të re.

Një pamje nga lart e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë që tregon një shpërndarje javore të planeve, monitoruesit e përditshëm, një citat motivues që thotë "Beso te vetja jote" dhe një listë me lexime për javën në aplikacionin Samsung Notes. Ka një gamë opsionesh për stilolaps/laps në këndin e sipërm majtas me një gamë opsionesh ngjyrash në këndin e djathtë lart, ku Amanda navigon me gishtin e saj ndërsa mban në dorë një S Pen. Një pamje nga lart e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë që tregon një shpërndarje javore të planeve, monitoruesit e përditshëm, një citat motivues që thotë "Beso te vetja jote" dhe një listë me lexime për javën në aplikacionin Samsung Notes. Ka një gamë opsionesh për stilolaps/laps në këndin e sipërm majtas me një gamë opsionesh ngjyrash në këndin e djathtë lart, ku Amanda navigon me gishtin e saj ndërsa mban në dorë një S Pen.
Një pamje horizontale e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë. Në ekran është një pamje me shumë dritare e shënimeve të shkruara në panelin majtas në aplikacionin Samsung Notes, një pamje e Photo Gallery në panelin djathtas që përmban imazhe të dekorit të shtëpisë dhe mobilieve, si dhe një pamje e aplikacionit Messages mbi të. Një pamje horizontale e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë. Në ekran është një pamje me shumë dritare e shënimeve të shkruara në panelin majtas në aplikacionin Samsung Notes, një pamje e Photo Gallery në panelin djathtas që përmban imazhe të dekorit të shtëpisë dhe mobilieve, si dhe një pamje e aplikacionit Messages mbi të.
Regjimi Multitasking
Përdorni pamjen e ekranit të ndarë për të marrë shënime ndërsa shikoni një leksion me video ose dëgjoni një podkast në Spotify.*

Krijoni një shpërndarje që reflekton prioritetet tuaja

Por fillimisht, çfarë është ditari planifikues? Mendoni gërshetimin e një planifikuesi dhe një ditari të krijuar për t'ju ndihmuar të krijoni zakone më produktive. Krijoni një listë të planeve tuaja të ardhshme për javën ose muajin dhe gjeni një strukturë që do t'i vendosë ato në lëvizje. Amanda sugjeron që të pyesni veten, “Çfarë më duhet të bëj këtë javë dhe si mund të ndihmojë kjo shpërndarje?” dhe më pas të dizajnoni përkatësisht në një tablet si Galaxy Tab S6 Lite. “Një shpërndarje mujore është një mënyrë e shkëlqyer për të parë një përmbledhje të muajit, me ngjarjet, testet ose datat speciale të shënuara,” thotë Amanda, ndërsa, “shpërndarja javore është e përkryer për listën e përditshme të punëve.” Edhe më mirë, përdorini ato së bashku për të rritur efikasitetin tuaj.

Një pamje nga lart e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë të anuar lehtë në të majtë. Dora e djathtë e Amandas është në mes të një krijimi me një S Pen të zezë. Në ekran është një shpërndarje javore për shtatorin 2020, krijuar në aplikacionin Samsung Notes. Një pamje nga lart e një Galaxy Tab S6 Lite të zezë të anuar lehtë në të majtë. Dora e djathtë e Amandas është në mes të një krijimi me një S Pen të zezë. Në ekran është një shpërndarje javore për shtatorin 2020, krijuar në aplikacionin Samsung Notes.
Një Galaxy Tab S6 Lite e zezë me imazhin e statujës "Mendimtari" dhe një kuti shahu pranë tij në ekran, që po vizatohet me një S Pen rozë. Poshtë imazhit është një tekst me një fjali të theksuar në blu dhe termat e tjera të shënuara me të kuqe. Një Galaxy Tab S6 Lite e zezë me imazhin e statujës "Mendimtari" dhe një kuti shahu pranë tij në ekran, që po vizatohet me një S Pen rozë. Poshtë imazhit është një tekst me një fjali të theksuar në blu dhe termat e tjera të shënuara me të kuqe.
Shiko dhe mëso
Theksoni tekstin me S Pen për të kërkuar fjalët e reja në fjalorin e integruar.

Përgjysmoni kohën e dizajnimit me veçoritë teknike

Keni gjetur një shpërndarje që funksionon? Ruajeni si shabllonin tuaj dhe dublikojeni nga java në javë me aplikacionin e preferuar të Amandas, Samsung Notes. Plus, aplikacioni ofron një gamë furçash nga të cilat mund të zgjidhni për të personalizuar në çast shpërndarjet e ditarit tuaj planifikues me S Pen, edhe kur jeni në lëvizje. Cilësimet e preferuara të Amanda për S Pen? “Sigurisht furça me bojëra uji për të shtuar zbukurime tërheqëse,” thotë ajo. “Më pëlqen ta caktoj si ngjyrë pastele dhe ta bëj relativisht të madhe. Për të shkruar apo për të marrë shënime rregullisht, më pëlqen të përdor stilografin e hollë të zi.”

Qëndroni në krye të objektivave tuaja të studimit me monitoruesit e personalizuar

Sa shpesh synoni të lexoni edhe një libër më shumë apo të bëni një kurs online, dhe më pas e lini përgjysmë për shkak të impenjimeve të tjera? Ju kuptojmë shumë mirë. Shtoni monitoruesit e përditshëm në ditarin tuaj planifikues për të monitoruar aktivitetet e zhvillimit personal që doni të ndiqni mes punës dhe lojës. Edhe më mirë nëse i përdorni monitoruesit tuaj së bashku me sinjalizimet që shfaqen në {1} për t'i kujtuar vetes që të vazhdoni deri në fund.

*Kërkohet abonim në Spotify.

Më shumë "kohë për veten"

Përditësoni ditarin tuaj planifikues me mjetet që kursejnë kohë si Galaxy Tab S6 Lite.

Fotografia e Amanda Rach Lee me një xhaketë xhins mbi një golf gri. Ajo mban një marker rozë në faqen e djathtë dhe shikoni në të djathtë duke vështruar diku në të djathtë, duke buzëqeshur. Fotografia e Amanda Rach Lee me një xhaketë xhins mbi një golf gri. Ajo mban një marker rozë në faqen e djathtë dhe shikoni në të djathtë duke vështruar diku në të djathtë, duke buzëqeshur.

ME

Amanda Rach Lee

Artiste dhe krijuese e përmbajtjes dixhitale me qendër në Toronto.

Lexoni më pas këto histori