Life Hacks

Si Të Punoni
Nga Shtëpia dhe
Të Dilni Fitimtar

Këshilla se si të punoni në distancë pa humbur ritmin.

Një zonjë në apartament me duart mbi tavolinë duke shkruar diçka në një copë letër në një tabelë lidhëse Një zonjë në apartament me duart mbi tavolinë duke shkruar diçka në një copë letër në një tabelë lidhëse

Puna nga shtëpia mund të jetë e dobishme dhe produktive nëse bëhet siç duhet. Nëse do t’i bashkoheni forcës punëtore të lëvizshme për një kohë të gjatë ose do të punoni përkohësisht nga shtëpia, lexoni disa këshilla se si të punoni nga shtëpia për të menaxhuar ditën tuaj.

Pamje nga lart e një zonje të ulur në një tavolinë duke punuar në distancë një gjë të lehtë, duke përdorur aplikacionin DeX të Samsung për të lidhur pajisjen celulare me monitorin e desktopit. Pamje nga lart e një zonje të ulur në një tavolinë duke punuar në distancë një gjë të lehtë, duke përdorur aplikacionin DeX të Samsung për të lidhur pajisjen celulare me monitorin e desktopit.
KËSHILLË
Planifikoni orët e punës dhe orët personale, pastaj ndiqini ato siç do të bënte shefi juaj.
1

Jini të lëvizshëm dhe të aftë

Do t'ju duhet një pajisje që është e fuqishme mjaftueshëm për të rikrijuar produktivitetin tuaj brenda zyrës. Lidhni Galaxy S20 tuaj me një mjet si Samsung DeX, ** e cila ju sjell një përvojë të kompjuterit të fuqizuar nga telefoni tuaj.

Shkrepje prapa shpine e një personi që po cakton detyrat në një Galaxy Note10 për të mjeshtëruar menaxhimin e kohës Shkrepje prapa shpine e një personi që po cakton detyrat në një Galaxy Note10 për të mjeshtëruar menaxhimin e kohës
2

Qëndroni në cikël

Kur jeni nga larg, menaxhimi i mirë i kohës është thelbësor. Përpiquni t’a ndani ditën tuaj në cikle të produktivitetit: 15 minuta punë, pastaj 5 minuta pushim. Përsëriteni atë katër herë, pastaj bëni një pushim 20 minuta. Shtoni një aplikacion të mbajtjes së shënimeve si Samsung Notes dhe do të kaloni përmes listës tuaj të gjërave për t’u bërë.

Një zonjë me një bluzë rozë, e ulur në një tavolinë dhe duke parë në distancë Një zonjë me një bluzë rozë, e ulur në një tavolinë dhe duke parë në distancë
3

Punoni në cloud

Të qënit në gjendje që të aksesoni të gjitha të dhënat, aplikacionet dhe projektet tuaja nga shtëpia është kryesore. Një pajisje e tillë si DeX mund t’ju ndihmojë duke e bërë pajisjen tuaj Samsung telefonin dhe kompjuterin tuaj, gjë që do të thotë se nuk keni pse të shqetësoheni se cili version i skedarit është në cilën pajisje.

Gruaja duke u lidhur me ekipin e saj përmes një video-thirrje për të punuar në distancë nga shtëpia Gruaja duke u lidhur me ekipin e saj përmes një video-thirrje për të punuar në distancë nga shtëpia
4

Verifikoni me ekipin tuaj

Dërgoni shefit tuaj një njoftim për përparimin tuaj dhe bëni një video-thirrje me anëtarët e ekipit tuaj për tu siguruar se nuk humbët ndonjë bisedë që ndikon tek projektet tuaja. Kjo jo vetëm do t’ju mbajë të lidhur me punën tuaj, gjithashtu do t’ju japë ndërveprimin ballë për ballë që mund të dëshironi kur punoni nga shtëpia.

*UI i produktit aktual mund të jetë e ndryshme.
*Microsoft Office kërkon që përdoruesit të blejnë liçensa.
*Microsoft Excel duhet shkarkuar për t'u përdorur.
**Samsung DeX ofrohet në pajisjet e caktuara Galaxy, Note dhe Tab.

Bëj diçka madhore edhe nga shtëpia

Shndërroni Galaxy S20 dhe Note10 tuaj në ekrane të mëdhenj me Samsung Dex dhe kryeni disa detyra, njëlloj si një shef.

Lexoni këto histori më pas