Samsung DeX

Shtyni kufijtë e Galaxy
tuaj me Samsung DeX


Pajisja juaj ka më shumë aftësi sesa dini. Dërgojuni tekste miqve tuaj, shihni një film në ekranin e
madh dhe bëhuni gati për prezantimin tuaj të madh - gjithçka me një pajisje Galaxy të ndihmuar nga
DeX. Mjeti i përsosur për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë tani është i disponueshëm me lidhjen me valë.

Klikoni për të shkarkuar aplikacionin Samsung DeX për përdorim në PC dhe Mac.

* Aplikacioni Samsung DeX mund të shkarkohet vetëm në PC dhe Mac.
* Kablli USB-C për HDMI dhe aksesorët shiten veç.
** DeX për PC është i disponueshëm për disa pajisje të veçanta dhe për Windows 7, 10 dhe versione të Mac OS më të reja sesa 10.13.
Shkoni tek Faqja FAQ e Pyetje dhe Përgjigje-ve për një listë të plotë të pajisjeve dhe programeve që përputhen me njëri-tjetrin.
Një tablet Galaxy, smartfon Galaxy dhe një PC janë duke treguar të njëjtin aplikacion të hapur në secilin prej ekraneve të tyre. Edhe pse aplikacioni është i njëjtë, ndërfaqja UI e optimizuar në secilën pajisje tregon sesi aplikacioni paraqitet ndryshe.

DeX tani me valë

I zhdërvjelltë dhe pa probleme. Tani mund të përdorni veçoritë e DeX pa ndonjë kabllo për lidhje. Thjesht lidhuni me një TV Inteligjent përmes Wi-Fi dhe shfaqni përmbajtjet tuaja për një pamje më të qartë në ekran pa rrëmujë në mjedisin tuaj të punës.

* Lidhja me valë e Samsung DeX mund të përdoret vetëm me TV që lejojnë përdorimin e pasqyrimit të ekranit të telefonit inteligjent Android vetëm (Miracast).
** Mund të ketë një ndryshim në performancë në varësi të specifikimeve të TV dhe mjedisit të WiFi. Rekomandohet të përdoren TV Samsung Smart të hedhur në treg pas 2019-tës.
*** Për të kontrolluar se cilat modele të pajisjeve Galaxy ofrojnë lidhjen me valë me DeX, ju lutemi vizitoni faqen e FAQ.

Bëjini prezantimet
pa mundim

Jeni të ngarkuar me një projekt të madh? DeX mund t’ju ndihmojë të bëni një prezantim pa probleme. Thjesht shtypni butonin 'DeX' në Galaxy tuaj, lidhuni me Smart TV në dhomën e mbledhjeve dhe bëni gjërat më fantastike që mund të bëni.

Një burrë po flet përpara njerëzve në një zyrë. Pas tij, një ekran i madh po shfaq grafikë të ndryshëm dhe burri mban Galaxy-në e tij në dorë.

Bëni dyfishin
e detyrave në shtëpi

Hapni DeX në telefonin tuaj dhe lidhuni me një TV aty pranë për të parë një film në një ekran të madh ose krijoni një klasë virtuale për fëmijët. Ndërkohë, ende mund të bëni punën tuaj në telefon, përfshirë kontrollin e emailave, ose edhe mbajtjen e një shënimi me S pen.

Një vajzë dhe nëna e saj janë ulur në divan përpara televizorit. Vajza po sheh një program edukativ në televizor, ndërsa nëna e saj po bën diçka tjetër në Galaxy-ë e saj.

Komentet tuaja janë
të paçmueshme

Përdorni telefonin tuaj Galaxy si një tastierë të prekjes me gjeste intuitive me shumë gishta dhe funksione të personalizueshme ose si një tastierë në ekran me një ekran më të madh.

* I disponueshëm vetëm në disa pajisje.

Një grua po sheh një program në televizor e ndërkohë përdor tastierën e smartfonit të saj për të shkruar.

Sillni Samsung DeX në kompjuterin tuaj

Mund të bëni dy herë më shumë

Kalojeni kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë në nivelin e ardhshëm. Duke hapur një dritare të veçantë DeX në ekranin e PC tuaj, keni mundësinë e përdorimit simultan të të dyja pajisjeve që janë të lidhura me valë për efektshmëri dhe lehtësi maksimale. Pa përmendur se transferimi i të dhënave është aq i thjeshtë sa tërheqja e një skedari nga dritarja juaj e DeX dhe vendosja në PC tuaj. Shkarkoni aplikacionin për PC në www.samsungdex.com.

* DeX për PC është i disponueshëm në disa pajisje dhe në Windows 7, 10 dhe versione të sistemit të përdorimit Mac më të rinj sesa 10.13. Shkoni tek faqja e FAQ për një listë të plotë të përshtatshmërisë së pajisjes dhe softuerit. Kërkon shkarkimin e aplikacionit për PC.
** DeX me valë për PC lejohet vetëm në modelet e mëposhtme: Galaxy S21/S21+/S21 Ultra.
*** PC dhe pajisja celulare që do të lidhen me valë duhet të kenë të njëjtën Wi-Fi AP (pikë të përdorimit)

Një kompjuter portativ Samsung është duke u përdorur. Pranë kompjuterit portativ është një pajisje smartfon Galaxy duke treguar ekranin fillestar. Me Dex, përdoruesi është duke përdorur ekranin e kompjuterit portativ për të parë galerinë ndërsa gjithashtu dërgon mesazhe me tekst.

Duket si një tabletë, vepron si një PC

Rendimenti nuk ka qenë kurrë kaq i lëvizshëm.

Punoni dhe luani me lehtësi ku ju pëlqen me Samsung DeX në tabletën tuaj. Filloni thjesht duke prekur panelin Quick për të kaluar tek modaliteti DeX, duke ju dhënë veçoritë që ju lejojnë të përdorni tabletën tuaj tamam si një PC. Hapni disa dritare menjëherë, tërhiqni dhe vendosni një fotografi në një email dhe klikoni me të djathtën për më shumë funksione. Rendimenti nuk ka qenë kurrë më celular.

* Vetëm modelet e mëposhtme të Galaxy Tab lejojnë përdorimin e DeX: S4, S5e, S6, S7, S7+, Tab Active Pro.

Një pajisje tabletë më imazhe të ndryshme në ekranin e saj që janë duke u modifikuar me anë të një Galaxy S Pen.

Përvojë si PC me një prekje të vetme

Me Tastierën Kopertinë, bërja e gjërave është aq më e kollajtë. E shoqëruar me një platformë më të madhe dhe butona të funksionit intuitiv, tastiera ju jep një përvojë pa mundim dhe kur përdoret së bashku me DeX, merrni një përvojë si PC me një prekje të vetme.

* Tastiera Kopertinë shitet veç
** Butoni i Funksionit përdoret vetëm në disa modele

Një pajisje tabletë është pozicionuar, me ndihmën e Tastierës së Mbulesës, në një kënd që e bën të ngjashme me një kompjuter portativ Dy duar janë mbi tastierë duke punuar për një disertacion.

Provojini këto aplikacione në modalitetin DeX

Shumë aplikacione që i përdorni çdo ditë janë optimizuar për të punuar natyrshëm ndërsa kaloni mes ekraneve.
Shkoni nga MS Office Suite tek Adobe Sketch ose Shfletuesi i internetit tek YouTube. Mund t’i përdorni në pajisjen tuaj, pastaj t’i shijoni edhe më shumë në një ekran më të madh. Me aplikacionet tuaja të preferuara në Samsung DeX do t’i përfundoni punët tuaja përpara se ta kuptoni dhe madje të keni kohë për lojëra.

* Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom, dhe Adobe Photoshop Sketch kërkojnë një shkarkim për t’u përdorur.
** MS Office kërkon që përdoruesit të blejnë licenca.

Na kontakto

Plotëso një formular të thjeshtë për të kontaktuar.

Mbështetja e "Samsung"

Jepu përgjigje pyetjeve të zakonshme.

Zhvilluesi Samsung

Merr më shumë informacione rreth zhvillimit të aplikacionit të palës së tretë.

* Samsung DeX mbështetet në disa pajisje Galaxy, Note, dhe Tab. (Më shumë hollësi në Faqja FAQ. )
** Hapja e disa aplikacioneve ose lojërave me performancë të lartë në modelet e vjetra me sistem operativ Android Pie mund të bëjë që pajisja të ngadalësohet.
*** Disa aplikacione mund të mos punojnë ose të kenë nevojë për licencë të veçantë (blihet) në Samsung DeX.
**** Disa funksione të Samsung DeX me adaptor ose kabëll HDMI mund të ndryshojnë nga ato me DeX Station dhe DeX Pad.
***** Aksesorët shiten veçmas.
****** Figurat e ekranit janë të simuluara.