Fuqia e 10

Samsung Galaxy - Zbuloni Fuqinë e 10-ës

Bateri inteligjente

Fuqi për të mbajtur ritmin
e ditës tuaj.1

MËSONI MË SHUMË
Bateri inteligjente gjithë ditën.Fuqi për të mbajtur ritmin e ditës tuaj.
Video tregon GUI të karikimit në ekran duke lëvizur nga 50% tek 100% i karikimit.

Lente të Kamerës ultra të gjerë

Merrni më shumë në
çdo pamje.2

MËSONI MË SHUMË
Lente të Kamerës ultra të gjerë. Merrni më shumë në çdo pamje.
Fotografi e regjistruar nga Kamera Ultra e Gjerë e Galaxy S10+ e një burri që qëndron në një vend me ujë përpara shkëmbinjve anash detit.

Wireless PowerShare

Ndani energjinë
pa karikues.3, 4

MËSONI MË SHUMË
Wireless PowerShare.Ndani energjinë pa karikues.
Galaxy S10+ parë nga pas, vendosur shtrirë në një kënd 45 gradë.Ndërsa kaloni, shfaqet një Galaxy S10+ tjetër mbi Galaxy S10+ të parë dhe shfaqet figura e karikimit, duke treguar PowerShare me Valë.Ndërsa vazhdoni të kaloni, shfaqet një Galaxy Watch Active dhe karikohet në Galaxy S10+ gjithashtu.

Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit

Përballoni natyrën.5

MËSONI MË SHUMË
REzistente ndaj ujit dhe pluhurit. Përballoni natyrën.
Video e Galaxy Note9 duke rënë në ujë dhe duke shfaqur ekranin e kyçjes.

Hapje e Dyfishtë

Regjistroni fotografi më të mprehta
të natës.6

MËSONI MË SHUMË
Hapje e Dyfishtë.Regjistroni fotografi më të mprehta të natës.
Fotografi e regjistruar nga Galaxy S10+ e një horizonti por tani natën, me ndërtesat të ndriçuara ndaj një qielli të natës.

Infinity-O Display

Pothuajse ekran
pa kornizë.7

MËSONI MË SHUMË
Infinity-O Display.Pothuajse ekran pa kornizë .
Tre telefonat Galaxy S10 plus në modalitetin e peizazhit, të vendosur të shtrirë mbi atë përpara saj, të parë në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit.Në tre ekranet ka një pozë nga lart e një varke duke lundruar përmes ujit me dy skiatorë të ujit pas saj, duke treguar zgjerueshmërinë e Ekranit Infinity-O.

Regjimi i natës

Nuk ju dëmton
sytë.8

MËSONI MË SHUMË
Regjimi i natës.Nuk ju dëmton sytë.
Video e një ekrani të Galaxy S10+ duke ndryshuar dritën sipas dritës së jashtme, duke kaluar nga dita tek nata.

Fokusi Live

Regjistroni portrete
dhe video si profesionist.9

MËSONI MË SHUMË
Video e një Galaxy S10 që tregon një fotografi të një vajze që mban një lule dielli në dorë.

Një UI: Ndërveprim pa probleme

Ndjehuni mirë
me telefonin tuaj.10

MËSONI MË SHUMË
Një UI:Ndërveprime në ekran.Ndjehuni mirë me telefonin tuaj.
Video tregon njoftime të ndryshime të Një UI.

Memorie e zgjerueshme

Shtoni ruajtje, jo një
telefon të ri.11

MËSONI MË SHUMË
Memorie e zgjerueshme. Shtoni ruajtje, jo një telefon të ri.
Video e një Galaxy S10+ që tregon të gjitha fotografitë e ruajtura në pajisje dhe ekrane të ndryshme zbehen në sfond.

Dosja e sigurt

Mbroni të dhënat
dhe konfidencialitetin tuaj.12

MËSONI MË SHUMË
Dosja e sigurt.Mbroni të dhënat dhe konfidencialitetin tuaj.
Video që tregon imazhin e Skanerit Ultrasonic të Shenjës së Gishtit.

Galaxy: I lidhur pa probleme

Përmirësoni
punën dhe lojën tuaj.13

MËSONI MË SHUMË
Galaxy:I lidhur pa probleme.Përmirësoni punën dhe lojën tuaj.
Video që tregon një Galaxy S10+ duke karikuar Galaxy Buds në të.

Zbuloni Galaxy

1. Bateria inteligjente për gjithë ditën e disponueshme në Galaxy Note10+ LTE, Galaxy Note10 LTE, S10e, S10, S10+. Bazuar në jetëgjatësinë mesatare të baterisë në kushtet e përdorimit tipik. Performanca mesatare e pritshme bazuar në përdorimin tipik. Jetëgjatësia reale e baterisë varet nga faktorë të tillë si rrjeti, veçoritë e zgjedhura, shpeshtësia e telefonatave, zëri, të dhënat dhe të tjera përdorime të aplikacioneve. Rezultatet mund të variojnë.

2. Lentja Ultra Wide është e disponueshme në modelet Galaxy Fold, Note10+, Note10, S10e, S10, S10+, S10 5G.

3. Wireless PowerShare është e disponueshme në modelet Galaxy Fold, Note10+, Note10, S10+ S10e, S10, S10+, S10 5G. Wireless PowerShare funksionon me shumicën e pajisjeve me certifikim Qi. Kërkon minimum baterie 30% për të ndarë. Shpejtësia dhe efikasiteti i energjisë së karikimit varet nga pajisja. Mund të mos funksionojë me disa aksesorë, këllëfë ose pajisje të tjera të prodhuesit. Nëse keni probleme me lidhjen ose karikimi është i ngadaltë, hiqni çdo këllëf nga secila pajisje. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimeve të të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.

4. Galaxy Watch shitet veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular.

5. Telefonat e mëposhtëm kanë vlerësimin IP68: Galaxy Note10+, Note10, S10e, S10, S10+, S10 5G, Note9, Note8, Galaxy S9, S9+, S8+, S8. Galaxy S7, S7 Edge. IP68 bazohet në kushtet e testimit për zhytje deri në 1,5 metra në ujë të ëmbël për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh ose pishinë. Dëmtimi nga uji ose pluhuri nuk mbulohen nga garancia.

6. Dual Aperture është e disponueshme në modelet Galaxy Fold, Note10+, Note10, S10e, S10, S10+, S10 5G, Galaxy S9, S9+.

7. Infinity-O Display është i disponueshëm në modelet Note10+, Note10, S10e, S10, S10+, S10 5G.

8. Night Mode është e disponueshme në telefonat Samsung Galaxy me Android P OS ose version më të ri dhe One UI 1.0 ose version më të ri. Disponueshmëria gjithashtu varion sipas operatorit celular.

9. Fokusi live është i disponueshëm në modelet Galaxy Fold, Note10+, Note10, S10e, S10, S10+, S10 5G, Note9, S9, S9+, S8+, S8. Videoja me fokus live është e disponueshme në Galaxy S10 5G, Note10 dhe Note10+. 

10. Samsung OneUI është i disponueshëm në përgjithësi për Galaxy S8 dhe telefonat më të rinj. Por, disponueshmëria gjithashtu varion sipas operatorit celular.

11. Që prej Galaxy S7, pothuajse të gjithë telefonat Galaxy S dhe Galaxy Note mbështesin memorie të zgjerueshme përmes kartës microSD përveç telefonit Galaxy Note10. Karta MicroSD shitet veç.

12. Secure Folder është i disponueshëm në Galaxy Note10+, Note10, S10+, S10, S10e, S9+ S9, Note9, Note8, S8+, S8, S7, S6.

13. Galaxy Buds shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular.