Dizajni

Nga afër e Galaxy Note10 plus parë nga ana pa butona për të treguar dizajnin e hollë

Forma, prekja dhe gjestet kombinohen për të krijuar një përvojë krejtësisht të re

STILI

Krijuar për të qenë aq i bukur sa është i fuqishëm

Energjia tani vjen në dy madhësi

Mbajtja pa mundim, ergonomike dhe ndërtimi me peshë të lehtë vendosin një standard të ri për dizajnin e smartfonit.

Duar që mbajnë secili Galaxy Note10 plus dhe Galaxy Note10 me një grafik abstrakt në ekran. Pranë Galaxy Note10 plus është një tekst që thotë Infinity-O Display 6.8 inç, 498 PPI, pesha 196 gram. Pranë Galaxy Note10 është një tekst që thotë Infinity-O Display 6.3 inç, 401 PPI, pesha 168 gram

Ngjyra të frymëzuara nga drita

Zgjidhni nga një sferë e ngjyrave të spikatura dhe të gjalla. Prodhuar me Gorilla Glass 6 të qëndrueshëm, materiali i xhamit të rafinuar kap dritën, duke krijuar një aureolë të së ardhmes, premium.

*Ngjyra e vërtetë mund të ndryshojë nga imazhi për shkak të ndriçimit. Disponueshmëria e ngjyra dhe modelit mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka më shumë vlerë

Përdorimi i Galaxy Note10 dhe Note10+ ndjehet si natyrë e dytë. Ndërveprimet me One UI tonë intuitiv, të sofistikuar janë krijuar për t’u dhënë juve një përvojë të thjeshtë të Galaxy.

Galaxy Note10 plus parë nga përpara me GUI e Mesazheve në ekran. Kalon në një dritare tjetër duke treguar një bisedë të mesazheve me tekst me një mesazh të marrë nga Sara Smith që thotë A po ngjiteni tani? Dhe një mesazh i dërguar që përgjigjet Shikoni pamjen në këtë ekskursion. Më poshtë është një fotografi e një personi duke bërë ekskursion në dritaret e dërgimit dhe Galeria e hapur nga e cila të zgjidhen imazhet
Një grua duke parë Galaxy Note10 plus në duart e saj me tre njoftime të One UI të vendosur sipër. I pari thotë kontakt i Shpejtë: Telefonojini Kejtit. Tjetri thotë zilja e Zgjimit: 6:00 e mëngjesit, procesi i përzgjedhjes fillon më 7:30. I fundit thotë 20 min, ngjarja e ardhshme: takimi për vendndodhjen e regjistrimit, salla e madhe e takimeve

Ekrani

Një ekran kinematografik në pëllëmbën e dorës

Skaneri i Shenjës së gishtit Ultrasonik në ekran për siguri si kasafortë

I fshehur brenda ekranit është Skaneri i Shenjës së gishtit Ultrasonik. Ai pulson për të zbuluar 3D ngjitjet dhe zbritjet e shenjës së gishtit tuaj për siguri të padukshme.

Një dorë që mban Galaxy Note10 plus me një grafik të ilustruar të një personi që kërcen ndërsa ekrani i kyçur dhe GUI i Skanerit të Shenjës së gishtit Ultrasonik i vendosur sipër

Infinity-O Display krijon një pamje të pandërprerë

Kamera e përparme është e vogël dhe e pozicionuar me takt për të minimizuar ndërprerjet në ekran. Dhe me kornizat të shtyra mjaft tutje, ju kemi dhënë një shikim me të vërtetë epik.

Përforconi ose fshini vrimën e vogël të kamerës. Përzgjedhja jonë e sfondeve unike të prodhuara për Note10 ju lejon të merrni maksimumin nga ekrani ynë, edhe nga ekrani i kyçjes.

Një dorë që mban Galaxy Note10 plus me ekranin e ndezur, duke treguar pamjen e pandërprerë të Infinity-O Display

AMOLED Dinamik

Projektuar nga pixel për ngjyrën e shkëlqyer, tonalitetin dhe komfortin

Një përvojë shikimi e kategorisë së kinemasë në celular

Shijoni një përvojë kinematografike qoftë jashtë në dritë dielli ose në errësirë. HDR10+ e çertifikuar me Dynamic Tone Mapping për rishikim me tone dhe kontraste të vërteta për mënyrën sesi synohet të shihet, kështu që shikimi i përmbajtjes HDR10+ në YouTube është i gjallë dhe emocionues.

Galaxy Note10 plus ndarë përgjysmë me një grua që buzëqesh në ekran. Njëra gjysmë tregohet ndaj një qielli natën dhe gjysma tjetër tregohet ndaj një qielli gjatë ditës, duke treguar se ekrani HDR10 plus i kategorisë së kinemasë tregon ngjyra të vërteta, ditën ose natën

Imazhi i VDE *Ekrani AMOLED Dinamik në Galaxy Note10 dhe Note10+ mori certifikimin nga VDE Gjermania për 100 për qind tv Volumit të Ngjyrës në Celular në sferën e ngjyrave DCI-P3, që do të thotë se imazhet tuaja nuk zbehen dhe do të merrni ngjyra të gjalla të pabesueshme pavarësisht nga nivelet e ndryshueshëm të shkëlqimit. Ekrani mund të arrijë kulmin e shkëlqimit deri në 1200 nit, duke përmirësuar kontrastin ndërmjet aspekteve të errëta dhe të ndriçuara të përmbajtjes dixhitale për një cilësi më të shkëlqyer të imazhit, me një raport të kontrastit 2,000,000:1 për ta bërë përvojën e celularit më gjithë-përfshirëse.Ekrani me rehati ndaj syve pakëson lodhjen e syve pa sakrifikuar ngjyrën

Ekrani pakëson lodhjen e syve dhe shqetësimin e gjumit duke hequr dritën blu të dëmshme në nivelin e pikselit, pa kompromentuar ngjyrën.

Një grua duke mbajtur telefonin e saj në regjimin e peizazhit në një mjedis të errët për të përfaqësuar dritën blu të pakësuar nga ekrani i Galaxy Note10 dhe Note10

Imazhi i TUVRheinland *TUV Rheinland, një institut certifikimi i njohur botërisht, u ka dhënë ekraneve të Galaxy Note10 dhe Note10+ Certifikimin Rehatia e Syve bazuar tek aftësia e tyre për të pakësuar rrënjësisht efektet e dëmshme të dritës blu. Ky certifikim mund të gjendet në www.tuv.com me identifikimin 1419071436.

Paketa

Gjithçka që ju nevojitet është në kuti

Jeni gati për të filluar me të gjitha elementët thelbësorë

Nxirrni nga kutia ato që ju nevojiten për të filluar siç duhet përvojën e Galaxy Note10 dhe Note10+, si kufjet e reja të Tipit-C dhe majat rezervë të S Pen.

Vendosja shtrirë e të gjitha artikujve të përfshirë në kuti me Galaxy Note10 dhe Note10 plus dhe S Pen si Kablli i të Dhënave, Adaptori i udhëtimit, Kunji i nxjerrjes, kufjet e Llojit-C me tingull nga AKG dhe majat e Stilolapsit

*Elementët përbërës të vërtetë, përfshirë mbulesën, shtresën mbrojtëse dhe Lidhësin USB mund të mos jenë të disponueshme në varësi të modelit që blini ose shtetit ose rajonit ku jetoni. Duke përjashtuar mbulesën, elementët përbërës të bardhë të disponueshëm vetëm me pajisje të bardha dhe të gjitha pajisjet me ngjyra të tjera do të marrin elementë përbërëse të zinj në kuti.

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.