One UI

One UI

Përvoja të mahnitshme, me dizajn nga ju

Mënyra sesi e përdorni telefonin tuaj është e veçantë për ju. Prandaj One UI ju lejon të mendoni dhe të veproni sipas dëshirës duke ju dhënë fuqinë për të dizenjuar përvojën tuaj dixhitale. Jepni ngazëllim ditës tuaj me lirinë për t’u shprehur ashtu siç dëshironi.

Një video e shkurtër e ekraneve të ndryshëm të Galaxy që tregojnë veçoritë e One UI. Seria e parë e ekraneve tregon menunë e Cilësimeve, aplikacionin e kontrollit të Volumit, ekranin e Kyçur, aplikacionin e Samsung Health dhe panelin e Cilësimeve të Shpejta. Seria e dytë tregon aplikacionin e Galerisë, një telefonatë me video me 4 persona që përdorin Google Duo, aplikacionin Camera dhe Samsung Notes, me efekte AR sipër.

*„Google Duo është një markë tregtare e Google LLC.“
**Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi. UI aktual mund të jetë i ndryshëm.
***Ndërfaqja aktuale e përdorimit mund të ndryshojë për shkak të përmirësimit të produktit.
****Funksionet e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të pajisjes, shtetit, rajonit, operatorit dhe versionit të One UI.

Projektuar për rehatinë tuaj të përditshme

Fokusohuni në atë që ka më shumë vlerë për ju me One UI. Eksploroni përvoja të thjeshta e të njësuara që u përshtaten natyrshëm nevojave tuaja dhe përjetoni rehati në çdo prekje.

Një smartfon Galaxy, tabletë, orë dhe një kompjuter Samsung tregojnë të gjitha aplikacionin Gallery të hapur me ndërfaqe të optimizuar për ekranin e secilës pajisje.

Mënyra më të gëzueshme dhe më të lehta për t'u lidhur me të tjerët

Bisedat e drejtpërdrejta në celular janë më të qarta dhe më praktike se kurrë. Lidhu shpejt me familjen dhe miqtë, kaloje telefonatën në një ekran më të madh dhe rregulloje pamjen tënde pa humbur asnjë sekondë të kohës cilësore.

Një ekran i Galaxy tregon një maskë të efekteve AR të telefonatës me video. Një ekran tjetër i Galaxy tregon aplikacionin Messages që përdor efektet AR.

*Lidhja 5G/Wi-Fi kërkohet për cilësinë e figurës FHD në thirrjet me video 1:1 të Google Duo.
**Efektet AR janë të disponueshme në pajisjet e Galaxy S, Note dhe të serisë Z, pajisjet Galaxy mbi A50, pajisjet e serisë Galaxy Tab S mbi TabS7 dhe pajisjet me One UI 2.1 e lart.

Bëjini epike momentet e përditshme

Portretet dhe autoportretet

Bëni që fytyrat në fotot tuaja të dallohen shkëlqyeshëm. Modaliteti i portretit zbaton efektet e ndriçimit dhe turbullirës së sfondit për të shfaqur tiparet më të mira të fytyrës. Për autoportretet, detajet në tonin e lëkurës, ngjyrën, konturin, sytë dhe vijën e flokëve korrigjohen automatikisht.

Dy seri të fotografive përpara dhe pas tregojnë veçoritë e aplikacionit të kamerës të Galaxy: Jashtë Fokusit për Modalitetin e Portretit dhe Ngjyra e Gjallë për Selfit.

*Karakteristikat e përmendura më sipër mund të mos jenë të disponueshme në varësi të modeleve të pajisjes.

Foto të pastra natën

Kapni një moment të veçantë, madje edhe në netët e errëta. Bërja e fotografive në atmosferë me dritë të dobët nuk është më problem me modalitetin e natës. Besoni te Galaxy juaj, shkrepni dhe përfitoni ngjyra të ndezura dhe të bukura të zonave që janë edhe të vështira për t'u parë me sy të lirë.

Një ekran i Galaxy tregon funksionin e modalitetit Natën të aplikacionit të kamerës, i cili ndriçon dhe përmirëson fotografitë e bëra në errësirë.

*Rezultatet e modalitetit të natës mund të ndryshojnë në varësi të specifikimeve të kamerës në pajisje.
**Karakteristikat e përmendura më sipër mund të mos jenë të disponueshme në varësi të modeleve të pajisjes.

Mjafton vetëm një

Vetëm një klikim i shkrehësit kap dhe zgjedh momentet tuaja më të mira. Modalitete dhe efekte të ndryshme zbatohen automatikisht, të tilla si turbullira e sfondit në portrete familjare, video të një qeni që vrapon etj.

Një ekran i Galaxy tregon funksionin Poza e Vetme të modalitetit të kamerës, të rrethuar nga fotografi dhe video të ndryshme të gjitha të regjistruara me një pozë.

*Rezultatet e formatit dhe të sasisë së Single Take mund të ndryshojnë bazuar në regjistrimin origjinal.
**Karakteristikat e përmendura më sipër mund të mos jenë të disponueshme në varësi të modeleve të pajisjes.

Bëni jetën tuaj më të zgjuar dhe më të thjeshtë

Qëndroni në formë pa bërë asnjë hap jashtë shtëpisë tuaj. Me Galaxy tuaj të lidhur me TV tuaj përmes Smart View, ju mund të aktivizoni përmbajtjen e fitnesit ose stërvitjes në ekranin e madh ndërsa shikoni veten krah për krah në kohë reale për të krahasuar dhe përmirësuar formën tuaj.

Një grua, e ulur në dhomën e saj të ndenjes, po ndjek një pozë joge që shfaqet në TV para saj. Pranë TV, smartfoni po regjistron pozën e saj, e cila po pasqyrohet në një dritare të vogël në këndin e poshtëm të djathtë të TV-së që ajo të mund të krahasojë pozën e saj me videon udhëzuese që po luhet.

*Shërbimi i disponueshëm në të gjitha pajisjet Galaxy të përditësuara në One UI 3.1.
**Smart View ofrohet në të gjithë televizorët smart që mbështetin Miracast. Sidoqoftë, për përvojë optimale, rekomandohet lidhja me televizor smart Samsung të nxjerrë në treg në vitin 2019 ose më vonë.

Jetë dixhitale e ekuilibruar për të gjithë

Mirëqenia dixhitale

Merrni të gjithë ndihmën që ju nevojitet nga Galaxy juaj për të jetuar një jetë më të shëndetshme dixhitale. Mund të kontrolloni mënyrat e përdorimit të aplikacioneve tuaja përmes Raportit Javor. Gjithashtu, mund të zvogëloni shpërqendrimet nga telefoni juaj ndërsa jeni duke drejtuar mjetin në modalitetin e drejtimit të mjetit ose të bllokoni njoftimet gjatë natës për një gjumë më cilësor në modalitetin e gjumit.

Një ekran dhe pamje të ekranit të Galaxy tregojnë vecorinë e Mirëqënies Dixhitale, me grafikë të kohës në ekran dhe përdorimit të aplikacioneve për një javë.

Projektuar me të gjithë në mendje

One UI e bën përvojën celulare më të lehtë për të gjithë. Për ata me probleme me shikimin, tastiera me kontrast të lartë që e bën më të lehtë shtypjen. „Speak keyboard input aloud“ gjithashtu i nxjerr me zë fjalët ose shkronjat individuale ndërsa shtypni për t'ju ndihmuar të siguroheni se po shkruani atë që synonit.

Aplikacioni i mesazheve i Galaxy tregon një tastierë të verdhë me kontrast të lartë ndaj një ekrani të zi. Fjala "Hello" shfaqet mbi tastierë.

*Karakteristika „Speak keyboard input aloud“ mund t'i nxjerrë me zë fjalët në gjuhët që janë instaluar tek Text-to-Speech.

Mbroni të dhënat dhe privatësinë tuaj nga brenda dhe jashtë

Shpërndani pa rrezik për askënd

Me faqen Shpërndaj, mund të fshini informacionin e vendndodhjes së shkrepur kur ngarkoni imazhet tuaja në internet dhe rrjetet sociale. Gjithashtu, me Shpërndarjen private, mund të ndani skedarë privatisht. Mund të vendosni një datë skadimi në skedar ose të anuloni ndarjen në mënyrë që marrësi të mos mund ta hapë më skedarin.

*Memoria e sigurt mbështetet në pajisjet e serive Galaxy S, Note dhe Z.

Një ekran Galaxy me shumë fotografi të rregulluara pranë tij tregon procesin e ngarkimit të një fotografie duke përdorur Private Share, i cili jep mundësinë e "Remove location data". Opsioni është i zgjedhur.

*Memoria e sigurt mbështetet në pajisjet e serive Galaxy S, Note dhe Z.

Siguri e qëndrueshme

Me privatësinë dixhitale tashmë më të rëndësishme se kurrë, Galaxy mund t'ju ndihmojë në parandalimin e rrjedhjes së informacioneve të ndjeshme. Lidhur me sigurinë e të dhënave, të dhënat tuaja biometrike, fjalëkalimet, çelësat e fjalëkalimeve dhe çelësat e verifikimit të shërbimit Samsung Pay dhe Health mbahen në mënyrë të sigurt në pjesët fizike të pajisjes suaj.

*Faqja e Shpërndarjes ofrohet në të gjitha pajisjet Galaxy në të gjitha rajonet. Por mund të ndahen vetëm skedarët e formatit JPG.
**Shpërndarja private ofrohet në të gjitha pajisjet Galaxy me One UI. Shërbimi nuk ofrohet në Kinë.

Një ekran Galaxy me një logo të madhe Knox në qendër. Përreth Galaxy janë tre ikona që lidhen me sigurinë e të dhënave: Shenja e gishtit, hapësira ruajtëse dhe llogaria kryesore.

*Faqja e Shpërndarjes ofrohet në të gjitha pajisjet Galaxy në të gjitha rajonet. Por mund të ndahen vetëm skedarët e formatit JPG.
**Shpërndarja private ofrohet në të gjitha pajisjet Galaxy me One UI. Shërbimi nuk ofrohet në Kinë.

Mund të gjeni planin për azhornimet One UI nga Njoftimet në Aplikacionin Anëtarët e Samsung.
Mund të shkarkoni dhe të instaloni Anëtarët e Samsung nga Dyqani Galaxy.

Logo e anëtarëve të Samsung

Logo e Galaxy Store